Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.081
|
čitano: 540.430
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
neaktivan
Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]

U SD su od danas (napokon) dostupni bijeli i zeleni S22 Ultra, cak i u vecini ducana fizicki. Sad ce valjda krenut posiljke i za prednarudzbe ...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]
ERROR1911 kaže...

Ekipa, dali postoji kakva zaštitna folija ekrana za S22 Ultru a da radi otisak prsta kako treba? Ako postoji gdje nabaviti?

https://www.esrgear.com/products/galaxy-s22-ultra-liquid-skin-full-coverage-screen-protector/

Ja sam si nabavio ove, 129kn paket od 3 kom.

Montaža je super jednostavna, bez balončića, osjećaj pod prstima ko da je nema.

S-Pen ima malo veći otpor nego na čistom staklu ali moram priznati da mi to odgovara.

Ima ih kod nas za kupiti ali neznam iskreno jel smijem stavljati link na dućane 

17 godina
ERROR1911 kaže...

Ekipa, dali postoji kakva zaštitna folija ekrana za S22 Ultru a da radi otisak prsta kako treba? Ako postoji gdje nabaviti?

Stavio na S22 Ultru clear foliju u "Mobile outfitters" (Arena centar, pokraj Samsunga). Ima doživotnu garanciju (do god je na tom mobitelu), tj. ukoliko želiš zamijeniti iz nekog razloga onda doplatiš 79kn, treba samo račun ponjeti. Za sada je sve ok, nema ni jedna ogrebotina nakom mjesec dana i nisam morao ponovno učitavati prst.

Livin’ on a Prayer
5 godina

Ekipa savjet.

Imam s22+ 2tj, sve ok, do malo prije. Instalirala neku temu, odjednom neće otvoriti niti jednu aplikaciju, osim donjih tipki, to je jedino funkcioniralo. Ja ga pokrenula ponovo, nakon par min rada, opet ista stvar. Pokrenula ga, izbrisala tu temu, stavila prijašnju i sada je sve ok.

Da li je moguće da je do teme? Ili da razmišljam o povratku uređaja? Kažem, do sada bilo sve oke.

Imam i kaljeno staklo od prvog dana, ali do sada je sve funkcioniralo, vjerujem da možda mrvicu sporije lovi, nego da ga nema, ali malo je preskupa igračka da bude "gol".

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cokic kaže...
Ekipa,
Imam s22 ultra otprilike tjedan dana, i svaki dan bar 2 puta dnevno se zamrzne na pocetnom ekranu ili tokom poziva.
Jel ima ko slična iskustva, neznam šta da napravim?

Evo mali update, dočekao sam update mobitel više ne blokaje sve radi ka sat.

Jedina mala briga je zadnjih 7% baterije koje ode u 5 min. Baterija radi najnormalije do zadnjih 7% kad dode na 7 jako brzo se isprazni, max 5 minuti.

Jel to neki razlog za brigu ili je to normalno, planira sam mobitel vratit u ponediljak al s obzirom da vise nema lagga i smrzavanja, ostalo je samo pitanje baterije.

Inace baterija mi izdrži oko 6, 6ipo sati upaljenog ekrana na standarne postavke 120hz fhd+.

Mislim ne planiram mobitel uvik dovodit do tog postoka al eto samo sam testa s obzirom da sam slucajno to primjetia, strah me da nebi bilo gore ako je neki baterija problem.

Hvala na pomoći na vjerojatno glupim pitanjima :D

14 godina
neaktivan

Zasto uopce unistavas bateriju prazneci ju do tako niske razine? Ako nije bas neophodno nemoj to raditi.

EDIT: Nisam procitao tvoj post do kraja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2022 21:56 (Keano16).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keano16 kaže...

Zasto uopce unistavas bateriju prazneci ju do tako niske razine? Ako nije bas neophodno nemoj to raditi.

EDIT: Nisam procitao tvoj post do kraja.

Vidim da nisi jednom mi se slučajno desilo da sam ostao na 7,8% i kad sam nakon 15min pogleda mobitel bia je izgašen.

Pa sam eto tia testirat, inače mi nije u planu :D

17 godina

Obično se to iskalibrira nakon nekoliko punjenja i pražnjenja. Ne bih se puno opterećivao s tim.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
kapljica kaže...

Ekipa savjet.

Imam s22+ 2tj, sve ok, do malo prije. Instalirala neku temu, odjednom neće otvoriti niti jednu aplikaciju, osim donjih tipki, to je jedino funkcioniralo. Ja ga pokrenula ponovo, nakon par min rada, opet ista stvar. Pokrenula ga, izbrisala tu temu, stavila prijašnju i sada je sve ok.

Da li je moguće da je do teme? Ili da razmišljam o povratku uređaja? Kažem, do sada bilo sve oke.

Imam i kaljeno staklo od prvog dana, ali do sada je sve funkcioniralo, vjerujem da možda mrvicu sporije lovi, nego da ga nema, ali malo je preskupa igračka da bude "gol".

Moguće je da je do teme. Ima hrpa lošeg softvera, treba koristiti samo provjereni.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
3 godine
neaktivan
A jel se zna sta za s22+ green iz SD, jel tko dobio?
3 godine
neaktivan

Ovo je vazno.

Danas stigao S22 Ultra (bijeli) iz linksa. Sve super, mob brutalan. Tijekom update-a (na cca 70 % update-a i na 80 % baterije prije instalacije) se srusio i ne da se upaliti niti pokazuje znakove punjenja (osim bezicno, ali nikako da se napuni, vjerojatno samo kontakt). Znaci nikakav reset, kombinacija tipki, apsolutno nista ne pali, cijeli google i youtube pun rjesenja koja ne rade, jednostavno nema reakcije.

Ajde zamisli. Cekas ga gotovo dva mjeseca, radi ti 5 sati i onda gledas sto sve moras napraviti da ga reklamiras i dobijes novi bez da ti ga grubijani u neprofesionalnom servisu izderu i uniste. Bas razocaranje, i to masivno. :(

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma dat ce ti novi

0 0 hvala 0
13 godina

Ako je netko zainteresiran za S22 Ultra 256 zeleni, star mj. dana (sva oprema, Spigen maska, garancija, plaćeno osiguranje 24mj od loma stakla itd.) pm.

Mobitel je odličan, osobno možda malo prevelik te bi probao ili Google pixel 6 ili možda iPhone 13 Pro :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
VIDEO I FOTO

dobio s22 ultra nekidan. video je očaj teški. fotke još očajnije. kao da su ulje na platnu.
kad je u pro video aplikaciji video je bolji al ako snimam dugo video nije uopće stabilan. samo "šeta", ko da snimam iz ruke ili kao da je stabilizacija uključena pa pokušava kompenzirati pomicanja...a ako snimam duže, npr 20 min za timelapse počima izoštreno jer je podesim manualno a do kraja, nakon nekog vremena video je sve mutniji....

0 1 hvala 0
17 godina
Mman kaže...
VIDEO I FOTO

dobio s22 ultra nekidan. video je očaj teški. fotke još očajnije. kao da su ulje na platnu.
kad je u pro video aplikaciji video je bolji al ako snimam dugo video nije uopće stabilan. samo "šeta", ko da snimam iz ruke ili kao da je stabilizacija uključena pa pokušava kompenzirati pomicanja...a ako snimam duže, npr 20 min za timelapse počima izoštreno jer je podesim manualno a do kraja, nakon nekog vremena video je sve mutniji....

Traži drugi, ovaj očito ne valja.

14 godina
neaktivan
možda s updateom nešto poprave? možda još nije sve uštimano pa sa softverom sve dovedu u red.... Neda mi se niti mislit o reklamiranju jer će mi uvaliti ko zna što i uraditi tko zna što... I ovako sam već satraven sa svime što me dočekalo. S s9+ je isto tako bilo ludnice pa su stvari popravili s vremenom pa možda....

A da ne kažem da sam pokušao premostiti nedostatak ulaza za žične slušalice pa svaki pokušaj završio loše....

Pa se pitam. nije valjda da sam za 10tis kupio problem?
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2022 20:34 (Mman).
17 godina
Mman kaže...
možda s updateom nešto poprave? možda još nije sve uštimano pa sa softverom sve dovedu u red....

Napisao si "video je očaj teški. fotke još očajnije. kao da su ulje na platnu.".

Ako nisi pretjerivao onda to ne može biti do softvera. Jer nama ostalima su fotke poprilično dobre.

14 godina
neaktivan
sve izgledaju lijepo na ekranu moba. Jeste li ih pogledali na ekranu kompa i rastegli ih na 100% pa pogledali detalj?
14 godina
neaktivan
u bijelom djelu je zumirani dio detalja sa slike

0 0 hvala 0
17 godina
Mman kaže...
sve izgledaju lijepo na ekranu moba. Jeste li ih pogledali na ekranu kompa i rastegli ih na 100% pa pogledali detalj?

Mman kaže...

Naravno, isto to sam radio i sa DSLR fotkama pa uspoređivao. Naspram DSLRa su sve fotke s mobitela loše. Ali baš "čisti očaj" nisu. 

Nećemo baš editirane i uploadane fotke na bug forum uzimati kao referencu. :-)

7 godina
protjeran
Mman kaže...

To mi izgleda ok, imaš li neki primjer sa takvim uvećanjem s drugog moba (po mogućnosti tvojer slike) a da je ispalo bolje?

17 godina
Mman kaže...

A da ne kažem da sam pokušao premostiti nedostatak ulaza za žične slušalice pa svaki pokušaj završio loše....

Za žičane slušalice postoje USB-C na 3.5mm adapteri. No ne bilo koji. Oni jeftini neće raditi. Oni official hoće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2022 21:00 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
imam s9+ i slike su i tu kao "ulje na platnu" al sam šokiran jer ipak 10tis dao a ono ništa bolje....
Youtube video s ovim nazivom govori isto:
"Don't Buy The Samsung Galaxy S22 Ultra It's A MESS!"
14 godina
neaktivan
imam i official i ne official. i svaki radi neko vrijeme... kasnije dolazi do čudne distorzije i neslušljivo je....
8 godina
neaktivan
Ja sam zadnji mail dobio da je isporuka 31.3.
Poslan novi web upit, nisu se udostojili ni odgovoriti na njega .

Doslovno, krajnje bezobrazno!!
14 godina
neaktivan
dobro došli u samsung....
17 godina
Ja sam osobno Samsung 'prekrižio'. Neugodno iskustvo s narudžbom, neugodno iskustvo sa uređajem... Neću u detalje ali zaista loše.

0 0 hvala 0
16 godina

Ovi u Samsungu kao da prodaju aute, moraš čekat mjesecima da dođe automobitel

Sramota, prave Vas budalama na kvadrat.

Ja sam se odavno opekao na Samsung i nikad više - mislim na mobitele, TV i dalje kupujem, ali mobitele nikad više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Koja je druga opcija za uređaj trenutno?
Ne daje mi se 12 soma za ajfon 13, ultra mi je prevelika, s22+ je u tom rangu jedino zadovoljavajuće...
15 godina

Postano u krivu temu....

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2022 13:40 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice