Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.081
|
čitano: 540.508
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]
snake44 kaže...

Da li netko kupuje S22 seriju preko A1 za firmu? Ja već tjednima dobivam cjenik uređaja ali svaki put bez S22 serije. Moj prodajni predstavnik mi stalno govori, bit će idući  tjedan u ponudi, i tako svaki tjedan...

Nema ih na lageru kod A1. Znam iz pouzdanih izvora. Čovjek ti ništa krivo nije rekao.

10 godina
Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra - [Rasprava]

Ekipa jel bi preporučili prije da se uzme S21 FE ili S22? Čuo sam nešto da su vrlo bliske performanse, a uz ovaj Fe se čak sad dobiva i smart watch

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Cansee kaže...

Ekipa jel bi preporučili prije da se uzme S21 FE ili S22? Čuo sam nešto da su vrlo bliske performanse, a uz ovaj Fe se čak sad dobiva i smart watch

S22 bi trebao dulje imati softversku podršku, a ti vidi kad ga misliš mijenjati i koliko ti znače neke stvari tipa kvaliteta izrade i slicno. Čini mi se da je s22 ipak malo "jaci" od S21 FE. Ali možda netko može iz prve ruke reci. 

16 godina
Cansee kaže...

Evo odgovor iz prve ruke, žena ima s22 a ja s21 fe. Kamera normalno bolja na novijem uređaju, ne puno ali vidi se mala razlika. Baterija nekih 10-15% bolja na s21 fe. Što se tiče brzine ne vidim uopće nekakvu razliku sve je vrlo identično. Vibracijski motor puno bolji na s22, odlične vibracije za otključavanje, klik kamere itd. Što bi preporučio? Nemam pojma, ovisi što ti je bitnije... Pitaj slobodno što te zanima 😉

Steam:luka2301 , origin:chi2301
10 godina
AMD boy kaže...
Cansee kaže...

Evo odgovor iz prve ruke, žena ima s22 a ja s21 fe. Kamera normalno bolja na novijem uređaju, ne puno ali vidi se mala razlika. Baterija nekih 10-15% bolja na s21 fe. Što se tiče brzine ne vidim uopće nekakvu razliku sve je vrlo identično. Vibracijski motor puno bolji na s22, odlične vibracije za otključavanje, klik kamere itd. Što bi preporučio? Nemam pojma, ovisi što ti je bitnije... Pitaj slobodno što te zanima 😉

Hvala ti, već si mi pomogao. S obzirom kakav deal mogu dobiti za FE i još i taj smartwatch, mislim da mi je to onda ipak bolja opcija. Ovo što si rekao da je baterija bolja mi puno znači, pogotovo ako je brzina mobitela ista (što bi i moralo biti s obzirom na specifikacije i jednog i drugog). Vibracija mi je prilično nebitan faktor, a što se tiče kamere u svakom slučaju će biti upgrade s obzirom na moj trenutni S10. 

13 godina

Elden ring wiki interaktivna mapa izgleda bolje na većem ekranu :D

Uzmi svakako par stvari na um: s22 ima bolji ekran, bolju izradu, više rama, noviji čipset i još male sitnice tipa novije bt verzije, bržeg usb porta, bržeg fingerprint scannera. Osobno mi je 6gb rama dealbreaker u flagshipastom uređaju. Ali ako je dobar deal pogotovo uz taj sat, nećeš požaliti. Veličina ekrana i baterija su stvari koje me odbijaju od s22, a s22+ je svakako dosta skuplji od s21fe.

10 godina
maks0806 kaže...

Elden ring wiki interaktivna mapa izgleda bolje na većem ekranu :D

Uzmi svakako par stvari na um: s22 ima bolji ekran, bolju izradu, više rama, noviji čipset i još male sitnice tipa novije bt verzije, bržeg usb porta, bržeg fingerprint scannera. Osobno mi je 6gb rama dealbreaker u flagshipastom uređaju. Ali ako je dobar deal pogotovo uz taj sat, nećeš požaliti. Veličina ekrana i baterija su stvari koje me odbijaju od s22, a s22+ je svakako dosta skuplji od s21fe.

hvala ti, meni je ovo za Elden Ring najbitnije 

ma ako uzmem s21 fe bolje prolazim financijski, a sa trenutnog s10 sam napravio skok od dvije i pol (ajmo tako reći) generacije. U svakom slučaju će mi biti dosta bolje nego sada, a nije da ću imati pored sebe s22 da uspoređujem, bit će mi ovo dobro. A onda opet za 2 godine novi i dobro.

17 godina

Vidio sam neki dan kod buraza S22+ već sam bio zaboravio specse i baš me iznenadilo da ima flat screen.

Nakon [n] godina zakrivljenih rubova na top Samsung mobitelima zbog kojih pizdim iz raznih razloga, toliko sam se navikao na njih da mi sad mobitel sa flat screenom izgleda ko jeftini kinez.

Mrzim sam sebe zbog toga, jer nikad nisam volio te zakrivljene ekrane, iako imaju neke i dobre strane no više loših.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

U maskici kad koristim gesture navigation mi je lakše koristiti "back" naredbu na ekranu koji je blago zaobljen na rubu nego na potpuno ravnom uređaju. To je jedino što osobno mogu navesti kao plus takvih uređaja.

11 godina
neaktivan

Pozdrav, gdje je najpovoljnije uzeti S22 obični trenutno (na bonove) ?

0 0 hvala 0
16 godina
Cansee kaže...
AMD boy kaže...
Cansee kaže...

Hvala ti, već si mi pomogao. S obzirom kakav deal mogu dobiti za FE i još i taj smartwatch, mislim da mi je to onda ipak bolja opcija. Ovo što si rekao da je baterija bolja mi puno znači, pogotovo ako je brzina mobitela ista (što bi i moralo biti s obzirom na specifikacije i jednog i drugog). Vibracija mi je prilično nebitan faktor, a što se tiče kamere u svakom slučaju će biti upgrade s obzirom na moj trenutni S10. 

Sa kamerom sam zadovoljan, odlične fotke u dobrim uvijetima. Odličan software bez bugova, nakon prelaska sa poco f3 sam se preporodio(najveći razlog prelaska je bio software u biti). Što se tiče baterije nisam heavy user, chrome, youtube, twitter itd. Izdrži u prosjeku dan, dan i pol uz 4-5 sati SOT-a. 

13 godina

Nakon nekih mjesec dana korištenja S22 Ultra i nakon nezadovoljstva s baterijom, pokušao sam napraviti što je i kolega iznad, preko recovery-a napravio reset te postavio sve ponovno.

Mogu reći da za sad je puno bolje (drugi dan od reseta). Inače bi u ovo doba imao oko 60ak% baterije, a sada sam na 82%. Tako da se nadam da sam popravio stanje s baterijom, koja mi je do sada bila mana na mobitelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD boy kaže...
Cansee kaže...
AMD boy kaže...
Cansee kaže...

Sa kamerom sam zadovoljan, odlične fotke u dobrim uvijetima. Odličan software bez bugova, nakon prelaska sa poco f3 sam se preporodio(najveći razlog prelaska je bio software u biti). Što se tiče baterije nisam heavy user, chrome, youtube, twitter itd. Izdrži u prosjeku dan, dan i pol uz 4-5 sati SOT-a. 

To je SD ili Exynos verzija? Koliko sam vidio velika je razlika u grijanju, trajanju baterije i samom radu UIa.

16 godina
mzopg kaže...
AMD boy kaže...
Cansee kaže...
AMD boy kaže...
Cansee kaže...

To je SD ili Exynos verzija? Koliko sam vidio velika je razlika u grijanju, trajanju baterije i samom radu UIa.

Kod nas s21 fe ima SD... 

7 godina
Bitanga kaže...

Vidio sam neki dan kod buraza S22+ već sam bio zaboravio specse i baš me iznenadilo da ima flat screen.

Nakon [n] godina zakrivljenih rubova na top Samsung mobitelima zbog kojih pizdim iz raznih razloga, toliko sam se navikao na njih da mi sad mobitel sa flat screenom izgleda ko jeftini kinez.

Mrzim sam sebe zbog toga, jer nikad nisam volio te zakrivljene ekrane, iako imaju neke i dobre strane no više loših.

Ista stvar, kada su se pojavili nisu mi sjeli a sada vise ne mogu bez njih i cisto ne znam sto cu kada dodje vrijeme na novi mobitel.

3 godine
neaktivan

Stigle Galaxy Buds Pro...prednarudžba 09.02., registracija 06.03., bez najave sam striček nazvao da je kod zgrade 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2022 8:54 (Tenica).

2 0 hvala 0
13 godina

Dada, mene je nazvao u 19:45 da je ispred ulaza, bez ikakve prethodne najave. Prethodna poruka je bila od Samsung Hrvatske da je paket spreman i da će stići uskoro

14 godina
neaktivan

Koja dostavna sluzba nosi poklone?

0 0 hvala 0
12 godina

Mislim da je inTime tak nesto

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je dosta bitno da zovu jer idu u firmu, al ajd... kako bude bude

0 0 hvala 0
16 godina
Keano16 kaže...

Koja dostavna sluzba nosi poklone?

TSM - Time Shuttle Mreža

17 godina

Jel ima netko neku ideju je li Telemach nespoban ili krajnje nesposoban i laže sve u 16.

Prednaručio krajem 2. mjeseca obični S22, poslovni sam korisnik. Znamo svi da uređaja nema.

Pitam prošli tjedan Telemach preko Facebooka, zna li se šta, kad će uređaj. Oni odgovore da su sve prednarudžbe privatnim korisnicima isporučene i da su S22 i S22 Ultra sada dostupni za ponovnu narudžbu, ali da ne znaju za poslovne korisnike, pa da zovem Službu za poslovne (ok, drugi prodajni kanal).

Zovem njih, oni mi ponove maltene isto, s tim da kažu da slobodno nazovem prodajnog predstavnika za više info, ili da ovlaštena osoba otiđe u bilo koju poslovnicu s papirima i tamo traži uređaj, jer ih u većini poslovnica/štandova sada ima (znači idi od jednog do drugog na blef + ovlaštena osoba je na drugom kraju HR i nije baš u mogućnosti hodočastiti okolo).

Prodajni predstavnik tvrdi da uređaja nema apsolutno nigdje i ne javlja se više danima.

S obzirom da S22 je sada dostupan i u sve više maloprodajnih dućana, ko je sve tu u ovom lancu nesposoban? :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pavac kaže...

Jel ima netko neku ideju je li Telemach nespoban ili krajnje nesposoban i laže sve u 16.

Prednaručio krajem 2. mjeseca obični S22, poslovni sam korisnik. Znamo svi da uređaja nema.

Pitam prošli tjedan Telemach preko Facebooka, zna li se šta, kad će uređaj. Oni odgovore da su sve prednarudžbe privatnim korisnicima isporučene i da su S22 i S22 Ultra sada dostupni za ponovnu narudžbu, ali da ne znaju za poslovne korisnike, pa da zovem Službu za poslovne (ok, drugi prodajni kanal).

Zovem njih, oni mi ponove maltene isto, s tim da kažu da slobodno nazovem prodajnog predstavnika za više info, ili da ovlaštena osoba otiđe u bilo koju poslovnicu s papirima i tamo traži uređaj, jer ih u većini poslovnica/štandova sada ima (znači idi od jednog do drugog na blef + ovlaštena osoba je na drugom kraju HR i nije baš u mogućnosti hodočastiti okolo).

Prodajni predstavnik tvrdi da uređaja nema apsolutno nigdje i ne javlja se više danima.

S obzirom da S22 je sada dostupan i u sve više maloprodajnih dućana, ko je sve tu u ovom lancu nesposoban? :)

Mislim da vam je prodajni predstavnik šaban, a ovlašten osoba malo manji šaban.

Prvo ne znam šta ti uopće imaš kontaktirati bilo koga osim vaše ovlaštene osobe u poduzeću za svoj mobilni uređaj.

Mi imamo prodajnog predstavnika u A1 koji se javlja odmah i sad. 

Trebao si dobiti mobilni uređaj davnih dana. Mi smo naručili 3-4 komada u prednarudžbi. Dobili smo ih od A1 prije nego što je krenula službena prodaja.

14 godina

Očito imaš boljeg predstavnika u A1 nego ja. Meni se javlja odmah tu nema problema, ali što se tiče cijele S22 serije meni on od početka kad je došlo u ponudu govori da ih nema na stanju i čak mi ni cijenu nije dao. Tek sam jučer dobio info da ima samo ultru a + i obični da još uvijek nema...

15 godina
snake44 kaže...

Očito imaš boljeg predstavnika u A1 nego ja. Meni se javlja odmah tu nema problema, ali što se tiče cijele S22 serije meni on od početka kad je došlo u ponudu govori da ih nema na stanju i čak mi ni cijenu nije dao. Tek sam jučer dobio info da ima samo ultru a + i obični da još uvijek nema...

Nisi jedini, ista situacija kod nas. Naručili 3 kom S22+ početkom ožujka, još ih nema. Prodajni predstavnik nas već tjednima zavlači...

7 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...
snake44 kaže...

Nisi jedini, ista situacija kod nas. Naručili 3 kom S22+ početkom ožujka, još ih nema. Prodajni predstavnik nas već tjednima zavlači...

Naručio S22+ bijeli,11.2.,nema na vidiku isporuke!

14 godina
neaktivan

Kakvi problemi ekipa, nije vam lako. 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
snake44 kaže...

Lisac1606 kaže...
snake44 kaže...

Ne znam šta da vam kažem osim da ovlaštena osoba i prodajni predstavnik ne rade svoj posao.

Kod nas kad je u pitanju Iphone - 13 serija ili Samsung - S serija. Kolega zove predstavnika kad mu netko pošalje upit., čisto da vidi šta je trenutno dostupno na skladištu kod A1.

Ja kad sam uzimao Iphone 13 Pro prošle godine - odmah sam znao šta je dostupno (boja i GB) jer smo prodajnog predstavnika ispred mene nazvali. Odabrao sam i kolega je rekao da je žurno. Mobitel mi je bio u rukama za 24h. Hoćeš redovne ili žurne dostave - kod njih nema problema.

Također cjenik kolega traži svakih 2-3 tjedna - cjenik dostupnih uređaja na skladištu.

Znaći prodajni predstavnik bi trebao imati kompletan uvid u sve...a ovo da vam se on ne javlja - to još nisam čuo. Ne znam šta bi drugo radio osim toga.

U svakom slučaju sve pohvale za A1.

17 godina

A gle, mala je firma, ne uzimaju se mobiteli tako često, a pod ovlaštena osoba mislim direktor firme, koji bi jedini smio po Službi za korisnike preuzeti moj mobitel na prodajnom mjestu (što nije u mogućnosti jer mu niti jedno prodajno mjesto nije blizu).

Da je prodajni predstavnik šaban rekao bih da se slažem, a isto bih rekao i za cijelu situaciju. Gdje je dostava u cijeloj priči? Kakvi su to uopće prijedlozi da se ide moliti za mobitel na prodajno mjesto?

14 godina

Evo taman danas o tome pišem, i zove me ovaj moj da će mi nabavit bilo koji od S22 serije, tako da je narudžba poslana 

Znam da nije ovdje tema, ali naručio sam i jedan Samsung Flip 3 i A53 a vidim da se uz njih dobiju sat i slušalice. Prijava putem Samsung Members. Budući da svi mobiteli dolaze prvo meni u ruke a i ja sam vlasnik firme, htio bih te poklone naručiti ja osobno pa da ih poslije mogu dati kome želim. To znači da moram oba ta mobitela otvorit, upalit, ulogirat se na members i onda naručit? Nakon narudžbe mogu li napraviti reset mobitela? i dat kolegama koji su ih i naručili? Ima li kakav način napraviti tu registraciju za poklone bez da se pali mobitel?

EDIT: Evo sad čitam na Samsung uvjetima promocije:

U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju prijavu putem Samsung Members aplikacije na kupljenom Uređaju, Samsung će putem podizvođača pružiti podršku Kupcu te u njegovo ime izvršiti prijavu, pri čemu će Kupac biti dužan dostaviti Samsungu odnosno njegovom podizvođaču screenshot IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebni za prijavu putem Samsung Members aplikacije.

Je li to tako šljaka? Koga se tu kontaktira za tu prijavu? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2022 14:39 (snake44).

0 8 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice