Jel moze netko potvrdit koliko rama ima osnovna verzija s10 od 128gb negdje se spominje 6 negdje 8gb,sad gledam u linksu pise 8gb.
8gb rama je minimum na s10/s10+
Jel moze netko potvrdit koliko rama ima osnovna verzija s10 od 128gb negdje se spominje 6 negdje 8gb,sad gledam u linksu pise 8gb.
8gb rama je minimum na s10/s10+
Dobar test, al zaboravili su spomenuti(ispravite me ako san propustio) poantu s10, koristi machine learnining i prati korištenje aplikacija korisnika tako da prilagođava cpu perfomance i manje bitne procese i aplikacije optimizira da koriste manje energije ovisno o korisniku. Tako da baterija se poboljšavaja sa vremenom, i u teoriji rezultati bi bili još bolji da ponovi ovaj test par puta.
Ovako nešto slično sam i ja radio na xda za HTC M8/9/10/11,gdje svaka aplikacija ima prilagođene profile za cpu, gpu, memory, governor i mnoge druge komponente da ne ulazim u detalje, i izvukao sam čudo od baterije iz telefona.
https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/pnpthermals-tweak-customized-profiles-t3411860
Ako koga baš zanima.
Uglavnom bravo za Samsung napokon idu u pravom smjeru.
Objektivno, idu oni od Galaxy S sa svakom novom generacijom u pravom smjeru.
Evo kako izgleda kad se sakrije kamera
Grozno
Evo kako izgleda kad se sakrije kamera
Grozno
Je bome, onako je puno ljepse.
Precizniji je i malo brze otkljucava. Takoder, ako su prsti malo vlazni, nece biti problema kod skeniranja. Iako jos to nije brzo kao klasicni senzor.
helou,
samo da podijelim jedan "predicament"
veliki sam Samsung fanboy, trenutno imam S8 i radovao sam se izlasku S10, manje vise je sve sto sam ocekivao, i dizajn mi je dobar, osim rupe
uglavnom, bio sam napravio prednarudzbu na ht webu, za S10+ zeleni, 128GB verziju
i gledam sada maloprije ovaj Mi 9, uzimam njega za primjer jer je full novi i po svemu najblizi S10
imaju isti hardver, SoC (ok mi u EU dobivamo Exynos) ali generalno su isti, NFC, modem, zvuk, cak i Mi9 ima sada Samsungov S-Amoled, 3 kamere, normal, wide i tele itd itd
fotke i video su im najbolji do sada sto ikad izaslo na smartphonima i oba su tu negdje
jedina razlika koju primjecujem je IP certifikacija kod samsunga, 3.5mm utor i sd kartica, koje samsung ima, a mi 9 nema, dok mi 9 ima najbrze punjenje, te razlike su mi u biti nebitne, mobu bezi jednih i drugih
i sad gledam cijenu 500 EUR vs 1000 EUR i pitam se, da li sam stvarno toliki fanboy i toliko lud da dam duplo vise para
jel netko u istoj nedoumici?
helou,
samo da podijelim jedan "predicament"
veliki sam Samsung fanboy, trenutno imam S8 i radovao sam se izlasku S10, manje vise je sve sto sam ocekivao, i dizajn mi je dobar, osim rupe
uglavnom, bio sam napravio prednarudzbu na ht webu, za S10+ zeleni, 128GB verziju
i gledam sada maloprije ovaj Mi 9, uzimam njega za primjer jer je full novi i po svemu najblizi S10
imaju isti hardver, SoC (ok mi u EU dobivamo Exynos) ali generalno su isti, NFC, modem, zvuk, cak i Mi9 ima sada Samsungov S-Amoled, 3 kamere, normal, wide i tele itd itd
fotke i video su im najbolji do sada sto ikad izaslo na smartphonima i oba su tu negdje
jedina razlika koju primjecujem je IP certifikacija kod samsunga, 3.5mm utor i sd kartica, koje samsung ima, a mi 9 nema, dok mi 9 ima najbrze punjenje, te razlike su mi u biti nebitne, mobu bezi jednih i drugih
i sad gledam cijenu 500 EUR vs 1000 EUR i pitam se, da li sam stvarno toliki fanboy i toliko lud da dam duplo vise para
jel netko u istoj nedoumici?
Uzmes s10, ako ti se ne svidi, bez problema ga prodas unutar mjesec dana. Nakon toga kupis xiaomija i jos ti ostane za auto skoro :p
Uzmes s10, ako ti se ne svidi, bez problema ga prodas unutar mjesec dana. Nakon toga kupis xiaomija i jos ti ostane za auto skoro :p
ma svida se on meni, kazem Samsunge rokam od S2, tu i tamo jos probam nesto.
ali prije nije bio problem jer su svi top modeli cjenovno bili tu negdje, a ovi duplo jeftiniji uglavnom i bili duplo losiji
sada se to skroz promjenilo i u banani sam
ovo me je prvi puta da me jebe to sto ako dam duplo love, ne dobijem skoro duplo vise od telefona, u biti rekao bih da ne dobijem nista meni osobito relevantno bolje u odnosu na ovaj Mi 9, ili koji god se pojavi ove godine a bude imao hardver i kameru kao sto ima S10
stvarno ne razumijem kako moze biti toliko jeftin
nije mi problem novac, to jest platiti 1000 eur za telefon, ali ne vidim da bih si to osobno mogao opravdati kako pametniju investiciju
ipak nije to Note serija, vec obicna S
ako ima tko koju pametnu neka kaze
probat cu se jos uvjerit, ako ne budem mogao, radije cu onda cekati Note 10 i dati takvu razliku, za uredaj koji nema konkurenciju
ali prije nije bio problem jer su svi top modeli cjenovno bili tu negdje, a ovi duplo jeftiniji uglavnom i bili duplo losiji
ovo me je prvi puta da me jebe to sto ako dam duplo love, ne dobijem skoro duplo vise od telefona, u biti rekao bih da ne dobijem nista meni osobito relevantno bolje u odnosu na ovaj Mi 9, ili koji god se pojavi ove godine a bude imao hardver i kameru kao sto ima S10
nije mi problem novac, to jest platiti 1000 eur za telefon, ali ne vidim da bih si to osobno mogao opravdati kako pametniju investiciju
probat cu se jos uvjerit, ako ne budem mogao, radije cu onda cekati Note 10 i dati takvu razliku, za uredaj koji nema konkurenciju
Imas li taj Mi 9 kupiti negdje da ima pravu garanciju?
Nisam pratio, ali ako je tako sve kao sto kazes i ja bih se razmisljao, jedno 2 sekunde i kupio bih opet samsung :D
Ili najbolje da sacekas malo i izlazak tog Mi 9 pa do tad ce se vidjeti u real life kako se pokazao s10 a i Mi 9 pa ce ti lakse biti odluciti.
evo da ti jos otezam odabir:
S10 sa Exynos ti moze snimati video u 8K sa Open Cam ili nekom drugom 3rd party aplikacijom
Bijeli i Crni "matte" S10 imaju keramicku pozadinu umjesto stakla (iako se moze reci da je i keramika tehnicki staklo)
Sa prednarudzbom dobijes negdje i slusalice u vrijednosti, manje vise, 1000kn
Xiaomi ima safirno staklo preko kamera, sto znaci da je prakticki ne moguce ih ostetiti
i da u pravu si, sranje je koliko su ovi sa Mi 9 otisli nisko sa cijenom
sta ces sad ?
nokia nema novi hardver, estetski mi je korak unazad u odnosu na S8 koji imam, i fotke i vidio koji radi nisu na razini S10, tako da nista od toga, radije bih onda Mi 9
uglavnom, uzet cu oba i S10 i Mi 9, pa cemo vidjet, tako mi je najlakse kad se osobno uvjerim
od 6.3. krecu isporuke manje vise kod svih operatera
Sto mislite kakve ce biti cijene na Njuski od preprodavaca ovih prvih par dana? Racunajuci da u slobodnoj prodaji S10 kosta 7k.
Taman bi mi dobra dosla zamjena za moj polu-razbijeni S8, a bome ni ovaj S10e nebi trebao biti los sto se tica padova na beton, radi kojih je ovaj moj trenutni i stradao
Curved ili flat, pitanje je sad...
od 6.3. krecu isporuke manje vise kod svih operatera
A tako znaci, sancta pocinje s isporukom 8.3. :/
Potpisujem.Takvo je i moje iskustvo.
Potpisujem.Takvo je i moje iskustvo.
+1
Sve tocno napisano, samo me cudi da te nisu napali huawei sektasi. Mozda su i oni dosli do istog zakljucka?