LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 277.537
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
13 godina
odjavljen
Re: LG Optimus 4X
jura kaže...
matija656 kaže...
jura kaže...

pa ja savršeno znam kaj je root i zašto je potreban.pročitaj još jedanput moj post sa razumjevanjem i na kaj se odnosi i na koga.

sorry, my bad, na krivog sam korisnika mislio :/

ma sve ok.

u biti anonymous_Zg je pital dal je potreban root za onaj postupak koji si ti objasnil(za Trickster mod).znači odgovor bi bil da mu treba root,a Robilad mu je napisal odgovor na njegovo pitanje postupak od roota do custom roma.tj.kaj bi mogel kad bi rootal uređaj,ali za taj postupak mu je dovoljan root,a ne da bi moral stavljati sad i custom rom.

ali sve u svemu mislim da je i Robilad krivo shvatil pitanje,pa je zato postal onakav odgovor,ali dobro sad o tom potom.

Sry, moja greska ako sam slucajno krivo shvatio..iako mi svejedno zvuci kao da je anonymus Zg pitao za stavljanje novog roma ako pogledas jos jedan post iznad njegovog, a ne za Trickster mod..al nema veze bude se on izjasnio ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 3:02 (Robilad).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

eto hvala svima, samo me zanimo postupak jer ja inace stavljam romove na druge mobove i oni zahtjevaju root, pa mi je bilo malo cudno jer niko nije spomeno root pa eto hvala uglavnom :D

btw sutra kupujem 4x pa me zanima :DD

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 13:34 (anonymous_Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

čini se da je onda sve bila moja greška i tumačenje,sry{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
jura kaže...

čini se da je onda sve bila moja greška i tumačenje,sry{#}

Ma nou problem, bitno da si pomazemo ;)

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

moze mi neko dat link za tut unlock bootloadera? nemogu nac..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
12 godina
protjeran
LG Optimus 4X

Jucer mi je stigao moj novi ljubimac X4 HD, pa cu ovdi napisat prvi dojam... Ekran je ono što me na prvi pogled imresioniralo... Prvi puta sam u ruci držao toliko velik uređaj iz prostog razloga što sam do sada bio poprilično rezerviran u vezi 4,3"+, istina još uvijek mi malo nespretno za koristit, al naviknut ću se... Kvaliteta IPS-a je odlična,iako dojam malo kvari poprilican razmak između zaštitnog stakla i ekrana... Ne utiječe toliko na oštrinu prikaza,koliko bode za oko... Malo me zasmetao poprilično tvrdoglav stražnji poklopac, koji nije baš lagan za maknut... Što se performansa tiče, tu je tip-top i nema trzanja... E sad da ne bi bilo sve tako savršeno, uređaj ima dvije ozbiljne mane... Prva mu je katastrofalan zvuk...Ocekivao sam da je to samo vanjski zvučnik u pitanju,al ni moje skupe denon sluške nisu popravile dojam, dakle očito je zvučni čip na SoC-u banana i tu nema popravka...  Druga mana mu je 8MP kamera... Slike su solidne kad su savršeni uvijeti(vani suncan dan), al unutar cetri zida,ili u mraku, moj dosadasnji Galaxy S3 mini sa svojom 5MP kamerom radi vidljivo bolje slike... Bateriju još moram testirat, al ne očekujem autonomiju kao u dosadasnjeg S3 mini, koji mi traje puna dva dana... Sve u svemu mobitel mi je zanimljiv i dat cu mu šansu mjesec dana, iako mi teško pada loš zvuk i kamera... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 5:13 (MasterPeace).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
LG Optimus 4X

Decki moze mala pomoc?kakav je 4x mob...jel ga imam prilike dobit u zamjenu za svoj mjesec dana stari note n7000...jel se isplati zamjena...dobivam jos i 300kn...lg je star 1.5 mj

Hvala

Lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MasterPeace kaže...

E sad da ne bi bilo sve tako savršeno, uređaj ima dvije ozbiljne mane... Prva mu je katastrofalan zvuk...Ocekivao sam da je to samo vanjski zvučnik u pitanju,al ni moje skupe denon sluške nisu popravile dojam, dakle očito je zvučni čip na SoC-u banana i tu nema popravka...  Druga mana mu je 8MP kamera... Slike su solidne kad su savršeni uvijeti(vani suncan dan), al unutar cetri zida,ili u mraku, moj dosadasnji Galaxy S3 mini sa svojom 5MP kamerom radi vidljivo bolje slike... Bateriju još moram testirat, al ne očekujem autonomiju kao u dosadasnjeg S3 mini, koji mi traje puna dva dana...

taj katastrofalan zvuk se vrlo lako riješi

instaliraš ViPER4Android i imaš najbolji mogući zvuk na android telefonu, ja kad sam stavio na svoj i počeo slušat muziku preko sluški koje dođu sa mobom, razlika je očigledno vidljiva, pogotov u bassu koji ne probija slušalice i ima čišći zvuk

stavi to pa pokušaj, možda ti bude koristilo, meni je to mi je no1 mod za zvuk, bez toga ne vozim mob nikako

a sad što se tiće kamere

da, ona je takva kakva je, ali si probao možda koju drugu kameru ili slično (druga app) pa usporedit slike, probaj stavit lenovo super camera, ja sam koristio dok sam bio u parizu i bio sam zadovoljan slikama

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 9:36 (matija656).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

probo sam svakave romove i nesvida mi se nijedan hahahah, kak da vratim sve na staro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
anonymous_Zg kaže...

probo sam svakave romove i nesvida mi se nijedan hahahah, kak da vratim sve na staro?

ovako

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2134192

osim ako nisi napravio backup stock roma, pa da samo napraviš restore

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 23:41 (matija656).
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

imam zadnji CM i nezeli mi se povezat na kompjuter sa USB-om, ima netko nekakvo rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
anonymous_Zg kaže...

imam zadnji CM i nezeli mi se povezat na kompjuter sa USB-om, ima netko nekakvo rjesenje?

stavi zaiben rom, jer da ti radi lg pc suite ili lg mobile suport tool moraš imati stock rom unutra

ako hoćeš stock stock kao u početku, onda flashaj zaiben i preko kdz opcije vratiš stock rom, a opet imaš i opciju da staviš zaiben koji je pročišćeni stock sa dodatnim tweakovima i opcijama da bolje radi

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Kakav je zaiben? Jel fluidan? STabilan? Jel ima kakvih bugova? Ja bi stavio nekaj gore al za svaki ROm se priča da ima nekih bugova i da to nije 100% pouzdano..

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Kakav je zaiben? Jel fluidan? STabilan? Jel ima kakvih bugova? Ja bi stavio nekaj gore al za svaki ROm se priča da ima nekih bugova i da to nije 100% pouzdano..

imao sam ga jedno dva dana na mobu, lijepo radi rom, fluidno i bez problema

detaljnije o romu pogledaj ovdje

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ma sve sam ja to pročito,skoro o svakom ROM-u i na svakom ima bugova makar je official. Pa zato pitam ovdje za iskustva jer nemam baš vremena flašat drugi ROM svaki dan..

0 0 hvala 0
16 godina
bruncek kaže...

Ma sve sam ja to pročito,skoro o svakom ROM-u i na svakom ima bugova makar je official. Pa zato pitam ovdje za iskustva jer nemam baš vremena flašat drugi ROM svaki dan..

Ja ga imam 2-3 mjeseca vec,od pretposljednje verzije i sada najnovije.
ROM je stabilan,brz,ima par dobrih dodataka ( pure engine audio,iodak kernel,ali u zadnjoj dolazi sa stock kernelom ).

Uzeo sam ga najvise radi launchera koji me iritirao toliko da sam bio na ivici da razbijem na mobitel,konstanto reloadanje ikona i widgeta,lagg tijekom installa appova itd.dok nisam Novu gore stavio i preporodio se.

Koristi li tko nightly CM-ove u kombinaciji sa nekim kernelom,planiram se vratiti cisto iz promjene,najvise me zanima trajanje baterije na 3G mrezi samo,na ovome mi izdrzi max sat i pol-eventualno dva sata kad je stalno 3G ukljucen i syncanje. 

15 godina
doky01akablava kaže...

Koristi li tko nightly CM-ove u kombinaciji sa nekim kernelom,planiram se vratiti cisto iz promjene,najvise me zanima trajanje baterije na 3G mrezi samo,na ovome mi izdrzi max sat i pol-eventualno dva sata kad je stalno 3G ukljucen i syncanje. 

ja koristim cijelo vrijeme slimbean, nekako mi najbolje odgovara od svih

baterija odlično traje na njemu, ali ne mogu nikako testirat od pune do kraja, jer uvijek nekog vraga moram flashat, restartat i slično pa nemam podatke baterije kako treba

sad pred neki dan sam dobio svoju akku polar cell bateriju, pa me trajanje baterije trenutno manje zanima, jer sa ovom je osjetno da bolje drži, ali kao što rekoh ne mogu napravit pravi test jer uvijek nešto prčkam po mobu

ako sam na slimbeanu izvukao 3h i 37 min screen on sa starom baterijom, sa ovom novom išlo bi preko 4 sata sigurno (to je bilo bez wifi, samo 2G/3G)

inače, ja lock tipku ne koristim uopće, samo ako treba ugasit mob

mobitel budim sa volume tipkama, restartam/recovery preko quick togglea, a gasim ekran ovim trikom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500738

16 godina
LG Optimus 4X

Planirao sam na CM,zato sam i pitao,no nisam vidio da je izasao novi RC6 Zaiben koji je vrhunski.
Dodali Qslide opciju,ECO mode koji je izostavljen sa LG 4X i imam osjecaj da baterija duze traje sa modom ukljucenim,dodali shutdown button u status baru tako da ne treba posezati za tipkom,ubrzali wakeup mobitela nakon budjenja,nema buga sa airplane modom kad probas wifi ukljuciti da se zblesira,baterija duze traje uz wifi i mrezu preko noci ( citaj nema xmm wakelocka ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

Meni je ovo trenutno najbolji 4.3 ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2326301

CarbonROM-hrpa opcija a lagan i fluidan i bez bugova

Baterija isto bez problema na 3.5+ h screen ona

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Mislim da ću si stavit gore Carbon 4.3. Vidim da ga se dosta hvali iako je unofficial.

Ne vidim nigdje uputstva za instalaciju a nisam nikad flešo custom ROM pa me zanima proces instalacije? Znam da moram otključat bootloader i inst CWM..

0 0 hvala 0
15 godina

je otkljucat bootloader,flashat cwm ili twrp, reboot u recovery, factory reset, flashat carbon, flashat gaapps, i reboot gotovo!

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Želim napravit backup sa TB svega:aplikacije,postavke,slike,kontakti.. Šta trebam stisnut? "Backup al apss +system data?" Onda folder gdje se to sve spremilo kopirat na komp i ponovno vratit na isto mjesto kada otključam bootloader i restorat opet sa TB?

Imam dosta toga i nebi volio da sve to pogubim, a jednom sam već izgubio kad sam radio backup sa programom koji je došao sa mobom tako da sada želim provjerit sve "baze".{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Želim napravit backup sa TB svega:aplikacije,postavke,slike,kontakti.. Šta trebam stisnut? "Backup al apss +system data?" Onda folder gdje se to sve spremilo kopirat na komp i ponovno vratit na isto mjesto kada otključam bootloader i restorat opet sa TB?

Imam dosta toga i nebi volio da sve to pogubim, a jednom sam već izgubio kad sam radio backup sa programom koji je došao sa mobom tako da sada želim provjerit sve "baze".{#}

backup svega sa TB i restore na drugi rom - ne bi islo :)

napravi ovako: backup svega, ali restore app+data. ALI prije flashanja carbona odes u CWM i tamo napravis backup (pazi da izaberes external SD, jer se unutarnja memorija zove SD). nakon toga ides na wipe data, pa install zip from external sd i to je to :).

poanta backupa u CWM: imat ces jedan zip. ak ti se nes ne svidja, taj zip instaliras kao sto si i carbon instaliro i vrati ti se na identicno stanjekakvo je bilo u trenutku backupa (zato je to super opcija). to se mislim cak zove i nandroid backup :)

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Kaj backup/restore sa TB to samo funkcionira na istom ROM-u? Recimo da otključam bootloader ali bez da flešam novi ROM, onda bi to preko TB funkcioniralo?

Znači kada u CMW-u napravim backup ROM-a, automatski se radi backup kernela ili se to posebno radi? Ako želim flešat neki drugi kernel, mogu u CMW-u napravit backup samo kernela?

0 0 hvala 0
12 godina
LG Optimus 4X

Jel zna netko dal ce izaci official 4.3? Lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Znam ja,neće izać.{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Kaj backup/restore sa TB to samo funkcionira na istom ROM-u? Recimo da otključam bootloader ali bez da flešam novi ROM, onda bi to preko TB funkcioniralo?

Znači kada u CMW-u napravim backup ROM-a, automatski se radi backup kernela ili se to posebno radi? Ako želim flešat neki drugi kernel, mogu u CMW-u napravit backup samo kernela?

gle, kad restoreas sistem sa TB on pregazi neke datoteke istog recimo imena sa onim sa backupiranog roma, dakle razjebes sustav, jer to tako ne ide :)

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

A cemu to onda služi? Znači s TB možeš restorat samo aplikacije.. Aplikacije mi nisu tolko važne kolko su mi važni kontakti i slike i te piz.....

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

A cemu to onda služi? Znači s TB možeš restorat samo aplikacije.. Aplikacije mi nisu tolko važne kolko su mi važni kontakti i slike i te piz.....

za kontakte iskoristi contacts backup ultimate

ja sa tim napravio backup i nakon instalacije novog roma samo napraviš restore, i isto tako kad radiš restore možeš odabrat da ti restora i na gmail, tako da uvijek kad reinstaliraš rom imaš sa googla zadnje kontakte

a slike i ostalo kopiraj na komp i poslje lako vratiš

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice