LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 277.936
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
15 godina
Re: LG Optimus 4X
blackened_bm kaže...

Ja isto prešao sa S3 na 4X čisto iz razloga jer mi Samsung dopiz... nakon S2 i S3. E sad jedno pitanje - nije trebao sa Jellybeanom biti otključan bootloader? imam verziju P88020b-eur-xxx i zaključan mi je bootloader...

meni je ovo puno bolja opcija, ne treba ti linux ni cmd ni slično, i u par klikova je sve riješeno

ja svog tri puta sa time rootao bez problema

prvo na v20b eur-xxx march 23, drugi put na v20c ame-xxx march 23 i prije tjedan i pola na v20b eur-xxx july 17

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180688

battlelog: dev0lver
15 godina

to je root a njemu triba unlock bootloadera!!

14 godina
BlackEagle kaže...

ne sa jelly beanom si tek dobio mogucnost da otkljucas bootloader posluzi se ovim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224020

zahvaljujem  {#}

Cyanogenmod ove stabilne verzije, tipa ova najnovija 10.1.3 - funkcionira sve?

15 godina
BlackEagle kaže...

to je root a njemu triba unlock bootloadera!!

ups, krivo pročitao

my bad

blackened_bm kaže...
BlackEagle kaže...

ne sa jelly beanom si tek dobio mogucnost da otkljucas bootloader posluzi se ovim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224020

zahvaljujem {#}

Cyanogenmod ove stabilne verzije, tipa ova najnovija 10.1.3 - funkcionira sve?

da, čim je stable sve radi i normalno funkcionira

to je zadnja verzija koja će bit stable od 4.2.2.

daljnji stabilni cm romovi će biti 4.3 andorid

16 godina
LG Optimus 4X

Ekipa kakav je CM postao sa 4.3,da li je ispoliran,ima li kakvih iritantnih i vecih bugova,kako je sa wakelockom te kombinirano sa nekim custom kernelom ?

Koliko baterija izdrzi uz appove tipa facebook,tapatalk,dropbox koristeci mijesano 3G/WiFi ?

Ja sam napokon rijesio iritantni bug zbog kojeg sam popi*dio skoro,tipa kad izadjem iz aplikacije reloadaju se widgeti i ikone,konstantno,izadjem iz aplikacije tipa HAK/24 sata i on realoada,problem je u odvratnom stock UI launcheru,stavio Novu i Holo ikone i sa 20 appova pokrenutih sve odlicno radi.
Jos ovo đubre sisa memoriju i pretpostavljam bateriju {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Sad me doky zaintrigiro da stavim Nova launcher na mob.. Daj mi recite koja je razlika između Nova launcher i Nova launcher Pro(osim što se pro plača)? Da li Pro ima neke dodatne opcije i da li su one uoče bitne za koirištenje moba?

0 0 hvala 0
16 godina
bruncek kaže...

Sad me doky zaintrigiro da stavim Nova launcher na mob.. Daj mi recite koja je razlika između Nova launcher i Nova launcher Pro(osim što se pro plača)? Da li Pro ima neke dodatne opcije i da li su one uoče bitne za koirištenje moba?

Ima puno vise customizacije,mislim nista krucijalno i bitno,meni je cist dovoljno ovaj free,ali mi previse dati 4 dolara,ipak cu samo apk od Prime ubaciti i deri :)

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Kak to mislis apk od prime ubacit? Skinem free verziju i kaj onda moram jos nes instaliravat?

0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Ekipa kakav je CM postao sa 4.3,da li je ispoliran,ima li kakvih iritantnih i vecih bugova,kako je sa wakelockom te kombinirano sa nekim custom kernelom ?

Koliko baterija izdrzi uz appove tipa facebook,tapatalk,dropbox koristeci mijesano 3G/WiFi ?

Ja sam napokon rijesio iritantni bug zbog kojeg sam popi*dio skoro,tipa kad izadjem iz aplikacije reloadaju se widgeti i ikone,konstantno,izadjem iz aplikacije tipa HAK/24 sata i on realoada,problem je u odvratnom stock UI launcheru,stavio Novu i Holo ikone i sa 20 appova pokrenutih sve odlicno radi.
Jos ovo đubre sisa memoriju i pretpostavljam bateriju {#} 

ja evo jučer stavio slim bean build 1.8

od 4.3 romova meni je on osobno najbolji

jedini bug koji još postoji i direktno se osjeti, je delay zvuka kad dobiješ notifikaciju (mob zavibrira i onda sekundu dvije kasnije dolazi zvuk), od ostalih mislim da nema nekih kritičnih koji bi spriječili upotrebu roma

ja koristim iodak 8.5 kernel i zadovoljan sam, mob lijepo radi, a situacija sa wakelockovima mi je malo manja (čini mi se) nego prije

baterija je po meni dobra, evo ja danas vrtim mob na bateriji 9 i pol sati, 3g cijelo vrijeme upaljen i ujutro i sada nešto malo wifi, ostalo mi je još 38% sa screen on 1h 27 min (52% baterije na ekran, sa tim da je ekran bio jače osvijetljen dok sam bio vani, što je bio dobar dio dana)

za baseband_xmm_power ne mogu reći koliko uzima jer sam mob restartao prije sat vremena pa nemam podatke od početka korištenja

da mob idem baš cijediti (facebook, xda, youtube, bug, root browser i generalno po mobu), vjerujem da bi baterija išla preko 3 sata screen on ili tu negdje, ovisno koliko je osvjetljenje ekrana

ja od kako sam kupio mob koristim nova launcher, koliko god trebuchet bio dobar i spada pod sistemsku aplikaciju, nova jednostavno daje pun kup više opcija

ja trebuchet obično deinstaliram sa roma jer koristim samo novu, tako da mi nema potrebe za dva launchera na mobu (normalno prije deinstaliranja sistemskih aplikacija uvijek ide backup za osiguranje)

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Trebuchet? To je stock launcher? Šta se to može deinstalirat akogane koristiš? Jel može bit kakvih posljedica?

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Trebuchet? To je stock launcher? Šta se to može deinstalirat akogane koristiš? Jel može bit kakvih posljedica?

da to je stok launcher od cyanogenmoda, i da, može se deinstalirat sa raznim appovima sa marketa koji dozvoljavaju deinstaliranje sistemskih aplikacija

ja osobno koristim uninstall master

posljedica ne može biti sve dok koristiš neki drugi launcher koji će njega zamijenit, ja osobno nisam imao nikakvih problema sa romom dok sam deinstalirao trebuchet, a koristio novu sa marketa

14 godina
LG Optimus 4X

Jel ima kakav nacin za unroot i za povratak svega na stock?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Hvala ti puno, uspio sam:)

16 godina
LG Optimus 4X

instalirao sam font installer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.font.installer

i jedan font stavio,nakon toga me trazio restart i sad se non stop vrti lg logo,nikako da se pomakne,sta da radim...stock rom+root

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 21:35 (DaNiTo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DaNiTo kaže...

instalirao sam font installer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.font.installer

i jedan font stavio,nakon toga me trazio restart i sad se non stop vrti lg logo,nikako da se pomakne,sta da radim...stock rom+root

Ako ti neće baš nikako bootati,  onda ugasi mob i stisni power + volume down skupa

Drži dok mob ne za vibrira,  tako bi trebao napraviti hard reset na tvorničke postavke

Uglavnom proguglaj kako napraviti hard reset i to napravi,  tada bi ti trebalo normalno upalit mob

16 godina
neaktivan
matija656 kaže...
DaNiTo kaže...

Ako ti neće baš nikako bootati,  onda ugasi mob i stisni power + volume down skupa

Drži dok mob ne za vibrira,  tako bi trebao napraviti hard reset na tvorničke postavke

Uglavnom proguglaj kako napraviti hard reset i to napravi,  tada bi ti trebalo normalno upalit mob

Tako ne bi trebao napraviti hard reset vec uci u bootloader pa odatle napraviti hard reset...

16 godina
LG Optimus 4X

jesam

nije nista pomoglo,na kraju sam isao flash preko kdz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861854

sad radi

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 9:58 (DaNiTo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ljudovi zanima me da li je netko koristio ovaj "Tookit"- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2230934

Mislio sam otključat taj bootloader, CMW, šibnut gore neki ROM iz zajebancije da vidim kak to zgleda.. Sad me zanima da li ovo funkcionira i da li se isplati prek toga ić? Ja imam, nazovimo ih, originalan uputstva za flešanje koja mi je dao jedan frend i čini mi se jako kompliciranim i zajebanim. A ako je ovo istina da se sve riješava jednim klikom, s tim bi se usudio pozabavit..

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Ljudovi zanima me da li je netko koristio ovaj "Tookit"- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2230934

Mislio sam otključat taj bootloader, CMW, šibnut gore neki ROM iz zajebancije da vidim kak to zgleda.. Sad me zanima da li ovo funkcionira i da li se isplati prek toga ić? Ja imam, nazovimo ih, originalan uputstva za flešanje koja mi je dao jedan frend i čini mi se jako kompliciranim i zajebanim. A ako je ovo istina da se sve riješava jednim klikom, s tim bi se usudio pozabavit..

pokušaj pa probaj, nemaš što za izgubit

13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

jel ima kakav tut za root i stavljanje roma na ovaj mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

dal mora biti Trickster mod full verzija da ostaju settingsi nakon reboota?

imam verziju sa google playa i nakon restarta opet moram sve namjestati ispocetka.

anonymus-imas sve na xda developers,pod android development sekcijom,alate i tutorijal za root i unlock bootloadera i flash romova i kernela.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 8:05 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
anonymous_Zg kaže...

Pogledaj na xda forumima malo,  lako se nađe i ima dosta tutoriala pa koji ti paše 

samo prvo prije flashanja roma treba otključati bootloader i instalirati CWM ili TWRP

pretpostavljam da imaš eur-xxx baseband tako da malo potraži kako otključati bootloader, nakon toga odi na market i instaliraj rom manager i putem njega lako instaliraš cwm

nakon što si otključao bootloader i stavio neki recovery možeš sa mobom radit što ti je god volja, sve dok ga ne brickaš na neki način

skrba kaže...

imam verziju sa google playa i nakon restarta opet moram sve namjestati ispocetka.

Settings i onda samo stavi kvačicu na set on boot, a isto tako možeš i pod settings -> performance, pa tamo za governor i scheduler odabrati kako hoćeš i samo stavit kvačicu na set on boot

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 10:23 (matija656).
13 godina
neaktivan
matija656 kaže...
anonymous_Zg kaže...

Pogledaj na xda forumima malo,  lako se nađe i ima dosta tutoriala pa koji ti paše 

samo prvo prije flashanja roma treba otključati bootloader i instalirati CWM ili TWRP

pretpostavljam da imaš eur-xxx baseband tako da malo potraži kako otključati bootloader, nakon toga odi na market i instaliraj rom manager i putem njega lako instaliraš cwm

nakon što si otključao bootloader i stavio neki recovery možeš sa mobom radit što ti je god volja, sve dok ga ne brickaš na neki način

skrba kaže...

Settings i onda samo stavi kvačicu na set on boot, a isto tako možeš i pod settings -> performance, pa tamo za governor i scheduler odabrati kako hoćeš i samo stavit kvačicu na set on boot

kaj ne treba rootat?

13 godina
odjavljen

kaj ne treba rootat?

Root - otkljucavanje BL - flashanje custom recoverya - instaliranje roma po zelji

17 godina
neaktivan
Robilad kaže...

kaj ne treba rootat?

Root - otkljucavanje BL - flashanje custom recoverya - instaliranje roma po zelji

ne kužim,kaj si sad tim htel reći?malo pametovati ili?

pa nije root samo da bi ti mogel naposljetku staviti rom po želji,mogu ga ja rootati i ostaviti si rom koji je došel sa mobom,ali sam sa tim rootom omogućil nekim aplikacijama da rade na mobu jer bez roota to nije moguće.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
jura kaže...
Robilad kaže...

kaj ne treba rootat?

ne kužim,kaj si sad tim htel reći?malo pametovati ili?

pa nije root samo da bi ti mogel naposljetku staviti rom po želji,mogu ga ja rootati i ostaviti si rom koji je došel sa mobom,ali sam sa tim rootom omogućil nekim aplikacijama da rade na mobu jer bez roota to nije moguće.

nitko tu ništa ne pametuje

jednostavno nema flashanja novih ilitiga custom romova bez tog postupka, root -> unlock bootloader -> install custom recovery -> flash bilo kojeg roma

da se neznam kako postaviš na glavu ili neznam gdje, nema šanse da staviš cutom rom bez otključanog bootloadera, dok ti je zaključan možeš jedino službeni rom preko kdz opcije, i to ti je jedina opcija ako ga nisi otključao u potpunosti

root  ti treba kako god da okreneš za otključavanje, jer su to razne skripte i postupci koji rade po sistemskim datotekama koje tvornički dolaze zaključane

zato ni ne možeš deinstalirati sistemske aplikacije, recimo fotoaparat ili galeriju, jer su zaštićene

root je dobivanje administratorskih ovlasti na mobu, tj da ti, i razne aplikacije možete vršiti izmjene sistemskih datoteka

nadam se da razumiješ što je root i zašto je potreban

17 godina
neaktivan
matija656 kaže...
nitko tu ništa ne pametuje

jednostavno nema flashanja novih ilitiga custom romova bez tog postupka, root -> unlock bootloader -> install custom recovery -> flash bilo kojeg roma

da se neznam kako postaviš na glavu ili neznam gdje, nema šanse da staviš cutom rom bez otključanog bootloadera, dok ti je zaključan možeš jedino službeni rom preko kdz opcije, i to ti je jedina opcija ako ga nisi otključao u potpunosti

root  ti treba kako god da okreneš za otključavanje, jer su to razne skripte i postupci koji rade po sistemskim datotekama koje tvornički dolaze zaključane

zato ni ne možeš deinstalirati sistemske aplikacije, recimo fotoaparat ili galeriju, jer su zaštićene

root je dobivanje administratorskih ovlasti na mobu, tj da ti, i razne aplikacije možete vršiti izmjene sistemskih datoteka

nadam se da razumiješ što je root i zašto je potreban

pa ja savršeno znam kaj je root i zašto je potreban.pročitaj još jedanput moj post sa razumjevanjem i na kaj se odnosi i na koga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 19:47 (jura).
15 godina
jura kaže...

pa ja savršeno znam kaj je root i zašto je potreban.pročitaj još jedanput moj post sa razumjevanjem i na kaj se odnosi i na koga.

sorry, my bad, na krivog sam korisnika mislio :/

17 godina
neaktivan
matija656 kaže...
jura kaže...

sorry, my bad, na krivog sam korisnika mislio :/

ma sve ok.

u biti anonymous_Zg je pital dal je potreban root za onaj postupak koji si ti objasnil(za Trickster mod).znači odgovor bi bil da mu treba root,a Robilad mu je napisal odgovor na njegovo pitanje postupak od roota do custom roma.tj.kaj bi mogel kad bi rootal uređaj,ali za taj postupak mu je dovoljan root,a ne da bi moral stavljati sad i custom rom.

ali sve u svemu mislim da je i Robilad krivo shvatil pitanje,pa je zato postal onakav odgovor,ali dobro sad o tom potom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 19:55 (jura).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice