Imamamo već nekoliko godina cms stranicu i htjeli bi je osuvremeniti i dopuniti novim mogućnostima. Kontaktirao sam desetke službenih i neslužbenih dizajnera i dobio desetke različitih ponuda od 2000 kuna(onih čije vlastite stranice ne liče ni našto do 15.000 eura onih koji misle da samo ono što su sami ukucali vrijedi. Nemam ništa proti open source joomle ili dnn-a. Molim da se jave normalne osobe sposobne od besplanih i komercijalnih modula sastaviti komercijalnu web stranicu koju se može koristiti u kratkom roku za normalne novce.
Redizajn web stranice
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.791
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imamamo već nekoliko godina cms stranicu i htjeli bi je osuvremeniti i dopuniti novim mogućnostima. Kontaktirao sam desetke službenih i neslužbenih dizajnera i dobio desetke različitih ponuda od 2000 kuna(onih čije vlastite stranice ne liče ni našto do 15.000 eura onih koji misle da samo ono što su sami ukucali vrijedi. Nemam ništa proti open source joomle ili dnn-a. Molim da se jave normalne osobe sposobne od besplanih i komercijalnih modula sastaviti komercijalnu web stranicu koju se može koristiti u kratkom roku za normalne novce.
upravo si i sam rekao da si dobio razne ponude u raznim iznosima.....
to ti nije dovoljno?
sta su "normalni novci"?
a što bi ti...da ti netko napravi stranicu za 10kn, ljudi moraju od nećega živit. Što želiš napravit ...o ćemu je rjeć jer imam podosta znanja iz Joomle!
Jasno mi je da nešto što netko zna treba platiti, no glupo mi je dati nekom 3k kuna a ne znam što radi kao što mi je glupo dat 15k eura iako mu stranice izledaju odlično. Vidim da postoji par opensource solucija s kojima se to da napraviti za puno manje para, pa čak i za 3k kuna, pretpostavljam, ako se koristi samo template. Dajte mailove na pm da vam pošaljem listu želja.