Problem oko Layouta

poruka: 6
|
čitano: 1.268
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem oko Layouta

Poštovanje, imam problem oko Layouta! Uglavnom, stranica je gotova, učitana na domenu, znači-gore je, i aktivna je, samo što cijeli raspored stranice je zbrčkan, i skužih naravno da je problem u Layoutu.

E sada, skužio sam da se nekako desilo, da sam Layout snimao u public_folder druge stranice na kojoj sam prije radio (ne znam kako se to desilo), i kad ga prebacim u folder ove stranice na kojoj radim, ne funkcionira, tj ništa se ne mijenja!

Pa mi treba vaša pomoć kako da to rješim, jer što prije site treba funkcionirati cijeli.

Pomagajte oko Layouta (radim preko Dreamweavera)!!!

...hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem oko Layouta

Da staviš link neko bi ti možda i odgovorio. Vjerovatno je greška u CSS-u ili ne kompatiblnosti browsera. Ergo CSS si negdje krivo napiso, ovako na blef ti nemogu reć di i šta.

16 godina
neaktivan
WebDev kaže...

Da staviš link neko bi ti možda i odgovorio. Vjerovatno je greška u CSS-u ili ne kompatiblnosti browsera. Ergo CSS si negdje krivo napiso, ovako na blef ti nemogu reć di i šta.

Ništa, hvala, riješio sam problem, tj našao sam grešku...;)

16 godina
neaktivan
WebDev kaže...

Da li mi možeš ikako pomoći oko problema sa Shadowboxom putem Dreamweavera. Znači, kad idem iz DW-a provjeravat site, shadowbox (riječ je o slici koja iskoči kad se klikne određena slika) funkcionira, ali kad idem preko sitea gledat, otvori ono učitavanje i neće otvoriti sliku.

Gledao sam povezanost- sve valja, slika je na siteu, i stvarno ne znam u čemu je problem?

11 godina
neaktivan
Bart kaže...
WebDev kaže...

Da li mi možeš ikako pomoći oko problema sa Shadowboxom putem Dreamweavera. Znači, kad idem iz DW-a provjeravat site, shadowbox (riječ je o slici koja iskoči kad se klikne određena slika) funkcionira, ali kad idem preko sitea gledat, otvori ono učitavanje i neće otvoriti sliku.

Gledao sam povezanost- sve valja, slika je na siteu, i stvarno ne znam u čemu je problem?

Gle postavljaš pitanja na taj način da ti nije moguće dati odgovor. Daj link, više detalja. To je ko da odeš doktoru kažeš mu:"doktore ja sami bolestan", a onda oćekuješ da ti on da na temelju te tvoje izjave da dijagnozu.

11 godina
neaktivan
Bart kaže...
WebDev kaže...

Dajes premalo informacija o problemu, i kolko sam shvatio ti koristis Dreamweaver kao program u kojem ti radis web str klik po klik sto je stvarno glupo. Dreamweaver je radjen da bi se u njemu najvise pisao kod od starnice a ne klik po klik, a ne samo to vec i imas laksih i brzih  programa za takav nacin izrade web str.

You dont make 500 million friends without a few enemies.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice