Ocjena web stranice
- poruka: 86
- |
- čitano: 12.093
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
slobodno makni elemente iz joomla template-a koji ti ne trebaju, tj. odredene module...
da ti ne stoje bez veze na engleskom...
mislim na onaj dio iznad prijave..
i ovaj dio oko IP adrese je nepotreban jer s ene bavis testiranjem brzine internet pristupa i zasto bi nekog zanimalo koja mu je IP adresa?
i na dnu imas joomla templates nesto -> to se takoder moze maknuti (unuatar html-a ako ga znas)
Sa micanjem copyrighta ozbiljno narušuješ pravila licenciranja Joomle a i sitegrounda.A što se stranice tiče, to se napravi u 5-10 minuta sa par klikova.Bez zamjerke, ali to je još jedna u moru joomla stranica, čak nemoram scrollati stranicu do kraja da vidim o čemu je riječ.Ajde da "vučeš" neke podatke sa neznam IMDB-a ili sa cinestara da dobiješ dinamičnost, ali ovako...ipak je samo stranica.I logo nemaš?!Dude?
Razbij malo tekst slikama, animacijama i neznam grafikama.
EDIT:Imaš community review vaših web stranica koja služi upravo ovoj temi koju si ti otvorio, ocjeni web stranice.Koliko bi bilo tema da svaki korisnik ide otvarat novu za svoju stranicu?
A ovo je samo početak, ne želim vući ničije textove nego ih sam pisat (ili nać kolege). Za template imam jednu osobu koja će mi napraviti template koji bi trebo posebno isticat i naglašavat ovu web stranicu.
Naravno ako je itko zainteresiran da bude partner mojoj web stranici neka se javi na p.p
Dodao sam knjigu gostiju...
Napravi seo linkove i stavi phpbb3 ili neki drugi pravi forum. Ako ti ova stranica ikad uspije ovaj forum ti je onda loš. Loš je zbog toga što je na istoj bazi podataka kao i joomla a i zbog puuuno manjih mogučnosti od phpbb-a ili smfa.
Napravi seo linkove.
Kako?
Ulogiraš se kao admin ideš na site pa global configuration pa sa desne strane imaš SEO settings.
Ulogiraš se kao admin ideš na site pa global configuration pa sa desne strane imaš SEO settings.
Pa to mi je admin servera reko da mora biti na off, jer mi u suprotnom može otvoriti samo naslovnicu. Ako stavim seo optimized na on svaki link i svaka anketa i sve mi se neće moći otvoriti, moćemo gledat samo naslovnicu. Zato mi je to off, imali ikoje drugačije rješenje (osim promjene servera)??
Pa to mi je admin servera reko da mora biti na off, jer mi u suprotnom može otvoriti samo naslovnicu. Ako stavim seo optimized na on svaki link i svaka anketa i sve mi se neće moći otvoriti, moćemo gledat samo naslovnicu. Zato mi je to off, imali ikoje drugačije rješenje (osim promjene servera)??
to nema veze sa serverom vec postavkama...
Samo da kazem puno srece i uspjeha u poslu, moglo bi biti zanimljivo, trebam nekakvu takvu stanicu da malo pogledam recenzije filmova.
Dobro si započeo, samo nabavi još par istomišljenika i nastavi tako. I predložio bi ti da razmijeniš link sa par sličnih stranica.
Samo da kazem puno srece i uspjeha u poslu, moglo bi biti zanimljivo, trebam nekakvu takvu stanicu da malo pogledam recenzije filmova.
Bio sam ja to uključio...i naveo sam što bude problem i što mi je reko admin server-a.
Dobro si započeo, samo nabavi još par istomišljenika i nastavi tako. I predložio bi ti da razmijeniš link sa par sličnih stranica.
Hoću, naravno. Već imam u planu 2 prijatelja koja bi mi mogla pomoći, a za razmjenu linkova počet ću razmišljat sad.
Moj savjet ti je da odustanes od tog projekta.
Vec postoji takva stranica (filmski.net) i da privuces ljude koji posjecuju tu stranicu sa nje trebat ce ti jako puno znanja, a da ne spominjem vrijeme koje je potrebno.
Za primjer pogledaj svoju recenziju Sherlocka Holmesa i njihovu. Dakle vec na pocetku si krivo krenio.
Uz sve to postoji i imdb na kojem se vecina ljudi informira o filmovima.
neću ulaziti u dizajn, ali recenzije nisu na razini čak ni onoj početničkoj
Moj savjet ti je da odustanes od tog projekta.
Vec postoji takva stranica (filmski.net) i da privuces ljude koji posjecuju tu stranicu sa nje trebat ce ti jako puno znanja, a da ne spominjem vrijeme koje je potrebno.
Za primjer pogledaj svoju recenziju Sherlocka Holmesa i njihovu. Dakle vec na pocetku si krivo krenio.
Uz sve to postoji i imdb na kojem se vecina ljudi informira o filmovima.
Ovo je tek početak, a filmski.net nije neka posebna stranica i imam mnogo ideja kako da mi stranica bude bolja od filmski. Ja sam krenio tek, i stavio 5-6 članaka samo da mi stranica ne bude prazna. Ako nisi informiran, stranica je u tok pronalaženja još nekoliko suradnika, te mislim da i film.net kad je počeo nije mogo našto posebno napraviti u 5-6 dana!!!
neću ulaziti u dizajn, ali recenzije nisu na razini čak ni onoj početničkoj
Dizajn je preuzet od siteground-a, ali sam našao suradnika koji će mi napraviti profesionalni dizaj s tematikom filmovi. A recenzije su tu samo da popune stranicu dok mi ne stigne dizajn. Našao sam nekoliko "autora", frendova koji će mi pisati recenzije.
Dizajn je preuzet od siteground-a, ali sam našao suradnika koji će mi napraviti profesionalni dizaj s tematikom filmovi. A recenzije su tu samo da popune stranicu dok mi ne stigne dizajn. Našao sam nekoliko "autora", frendova koji će mi pisati recenzije.
ono što je na stranici je meni mnogo bitnije od izgleda same stranice
Hoću, naravno. Već imam u planu 2 prijatelja koja bi mi mogla pomoći, a za razmjenu linkova počet ću razmišljat sad.
Skini dropbox, program je fenomenalanu bug imaš objašnjenje kako koristit dropbox kao free webhosting, dakle spremiš kompletan kod stranice na dropbox, još neš napraviš, saznaš link i to bi valjda trebalo bit to, u bugu piše više.
Evo: http://db.tt/NdjGiYx
ono što je na stranici je meni mnogo bitnije od izgleda same stranice
To je istina, ali ja ne gledam text (recenziju) da napišem što profesionalnije i da to mora biti savršeno, meni je važnije kad dođe posjetitelj, pročita taj text i uživi se u film, ode do videoteke i pogleda ga, te napiše svoj komentar o tom filmu u tom člnaku. Jebe* ti text koji čovjek piše samo da ga napiše, da ima, kada dobijem novi template, textove ću pisat od srca, točno onako kako sam ga ja doživio, a ne da ga napišem bzvz, i da kopiram režiju, trajanje i to...
To je istina, ali ja ne gledam text (recenziju) da napišem što profesionalnije i da to mora biti savršeno, meni je važnije kad dođe posjetitelj, pročita taj text i uživi se u film, ode do videoteke i pogleda ga, te napiše svoj komentar o tom filmu u tom člnaku. Jebe* ti text koji čovjek piše samo da ga napiše, da ima, kada dobijem novi template, textove ću pisat od srca, točno onako kako sam ga ja doživio, a ne da ga napišem bzvz, i da kopiram režiju, trajanje i to...
ali to onda nije recenzija nego film info ili najava. zna se što je recenzija
Dobro je za pocetak..... ;)
btw što se tiče izgleda stranice i mene amatera u tome, vrlo sam zadovoljan, sve je vidljivo, jednostavno, jasno i logično, tako da nemam zamjerke
ako već nemate u ekipi nekog tko može napisati suvislu recenziju onda bolje da radite film info npr. glumci, trajanje, kratak sadržaj, vaš dojam filma, zarada u kinima, kutak za dojam gledatelja... takve informacije
btw što se tiče izgleda stranice i mene amatera u tome, vrlo sam zadovoljan, sve je vidljivo, jednostavno, jasno i logično, tako da nemam zamjerke
ako već nemate u ekipi nekog tko može napisati suvislu recenziju onda bolje da radite film info npr. glumci, trajanje, kratak sadržaj, vaš dojam filma, zarada u kinima, kutak za dojam gledatelja... takve informacije
Ma shvaćam te, evo našli smo i lektora koji će nam sugerirati o pisanju recenzija. Sve u svoje vrijeme, za sada je ovo tek "proba", poslje toga ide početak (do 200 recenzija) i onda tek idemo dalje.
E da, samo me zanima zašto svoja mišljenja ne ostavljate u knjizi gostiju? Možemo i tamo raspravljati o stranici, ali nema veze...kako vam je lakše :D
Ja bi ti prvenstveno uputio primjedbu na ovaj uvodni tekst, znam da je možda na brzinu ali probaj barem u početku obratiti pažnju na pravopis:
Poštovni posijetitelji, (posjetitelji)
dobrodošli na novootvoreni portal vezan uz filmove. Bavimo se recenziranjem stranih i domacih filmova. Nadamo se da cete pronaci za vas interesantne i zanimljive informacije. (interesantno i zanimljivo znače isto samo je interesantno posuđenica iz engleskog) Za sudjelovanje na portalu potrebna je registracija. Registracija je potpuno besplatna i brzo se može registrirati.
Vaš CroFilm.co.cc!
Izgled je pristojan, a tehničke karakteristike nisu loše, samo tvrdoglavo i uspjeh neće izostati....;)
E da, samo me zanima zašto svoja mišljenja ne ostavljate u knjizi gostiju? Možemo i tamo raspravljati o stranici, ali nema veze...kako vam je lakše :D
Pumpao bi ti posjete na stranicu?!a?Imaš GA modul na stranici?Unique hits?Znači li ti to što?Ovakav oštar "nastup" nemoj shvatiti osobno.
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mastercard:
Ako vec hoce pumpat posjete