Evo da se javim, site je malo promjenio gornji izgled stranice. Dali vam se sviđa novi banner?
Ocjena web stranice
- poruka: 86
- |
- čitano: 12.093
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Meni je zanimljiva ideja :) i ako mogu nekako pomoći javi mi se, ali mi se dizajn nikako ne sviđa :( nekako su mi boje monotone.
Evo stavite su nove recenzije malo su drugačije, pa bih vas molio za ocjenu novih recenzija...hvala!
Evo stavite su nove recenzije malo su drugačije, pa bih vas molio za ocjenu novih recenzija...hvala!
bolje je puno, no svejedno mislim da bi recenzije trebalo preimenovati u film info i odvojiti ih od novosti
bolje je puno, no svejedno mislim da bi recenzije trebalo preimenovati u film info i odvojiti ih od novosti
Zašto film info? znam da to nisu recenzije video napravite, nego textom ali opet...ovak mi je nekako bolje
Tražim osobu koja će nam platiti domenu (70kn) te mu nudim mjesto administratora, tako da samnom vodi web stranicu...ali samo ozbiljni ljudi dolaze u obzir (godište nije važno)!!! ponude na pm!
Nece stranica nikako da se loaduje...neznam dali je to kod mene problem??/ :O ILi je to sa stranicom nije uredu.
Edit:Radi sada, do mene je bio problem. Izvinjavam se na spamanju.
Nece stranica nikako da se loaduje...neznam dali je to kod mene problem??/ :O ILi je to sa stranicom nije uredu.
Edit:Radi sada, do mene je bio problem. Izvinjavam se na spamanju.
niš :)
Zašto film info? znam da to nisu recenzije video napravite, nego textom ali opet...ovak mi je nekako bolje
zato što recenzija podrazumjeva analizu, osvrt, mišljenje, zaključke - elementi koji nedostaju, a koji moraju biti kvalitetni
nije bitan obliku kojem se nalazi
zato što recenzija podrazumjeva analizu, osvrt, mišljenje, zaključke - elementi koji nedostaju, a koji moraju biti kvalitetni
nije bitan obliku kojem se nalazi
polako, nismo uzeli još ni .net domenu, sada ćemo polako kretati u ozbiljniji posao
Što mislite o ovakvom templateu?
Da se natpisi vide tako dobro, da sam jedva logo uspio pročitat. Inače dizajn izgleda zanimljivo, ali daj malo bolje napiši što je što.
Da se natpisi vide tako dobro, da sam jedva logo uspio pročitat. Inače dizajn izgleda zanimljivo, ali daj malo bolje napiši što je što.
a to sam radio u pintu 5-6min, a još kad stavim tu na forum slika izgubi kvalitetu...inače to bi trebo biti jedan običan filmski template, znači s modulima, bannerima, onim velikim slikama novih filmova, te modul traži i modul log in...:)
a to sam radio u pintu 5-6min, a još kad stavim tu na forum slika izgubi kvalitetu...inače to bi trebo biti jedan običan filmski template, znači s modulima, bannerima, onim velikim slikama novih filmova, te modul traži i modul log in...:)
Napravi pa vidi. Uglavnom bilo kakav custom dizajn je bolji od free templatea.
OK je, jedino što mislim da ne valja je banner sekcija, jer nekako mi se ne čini da bi se to moglo kvalitetno izvesti, a i bilo bi prešareno... Inače bannere, tj. oglase je bolje stavljati jedan po jedan na više lokacija, a ne kao ovdje (više bannera na jednu lokaciju) :)
Također mi se čini da bi onaj dio namijenjen da rotira slike najnovijih recenzija mogao biti (malo problematičan) jer nije vizualno povezan sa ostatkom sadržaja, tj. imaš zamjenu veličina (content (veliko, lijevo) - banneri (malo, desno), pa u novom redu meni(malo, lijevo), content(veliko, desno)) :)
Evo kako bih ja to sredio:
OK je, jedino što mislim da ne valja je banner sekcija, jer nekako mi se ne čini da bi se to moglo kvalitetno izvesti, a i bilo bi prešareno... Inače bannere, tj. oglase je bolje stavljati jedan po jedan na više lokacija, a ne kao ovdje (više bannera na jednu lokaciju) :)
Također mi se čini da bi onaj dio namijenjen da rotira slike najnovijih recenzija mogao biti (malo problematičan) jer nije vizualno povezan sa ostatkom sadržaja, tj. imaš zamjenu veličina (content (veliko, lijevo) - banneri (malo, desno), pa u novom redu meni(malo, lijevo), content(veliko, desno)) :)
ovo tvoje je savršano, bar meni...aj da čujem ostale komentare za ovaj template...
ovo tvoje je savršano, bar meni...aj da čujem ostale komentare za ovaj template...
Malo me na bugov forum podsjeća, ali doasada najbolji template.
Malo me na bugov forum podsjeća, ali doasada najbolji template.
Ovo je samo skica, znači razmještaj elemenata, a prema toj skici se može napraviti template :)
I , koliko ti se ljudi registriralo ili općenito posjetilo stranicu?
stranica ti je skroz O.K.
stranica ti je skroz O.K.
I Shakira je skroz O.K.
I , koliko ti se ljudi registriralo ili općenito posjetilo stranicu?
reganih ima 2-3 korisnika a posjeta oko 10-15 dnevno (to je prosjek)
Na skali od 10 ja bih ti dao 7. Mozes ti to i bolje. I kao sto su vec prije rekli ako zelis nesto ozbiljno moras malo i platiti.
Na skali od 10 ja bih ti dao 7. Mozes ti to i bolje. I kao sto su vec prije rekli ako zelis nesto ozbiljno moras malo i platiti.
A za početak to bi bila ne profitna web stranica. Kada skupim 200 recenzija, platit ću web domenu, hosting je plaćen. Ali dok se ne skupi 200 recenzija ovo mora biti ne profitna stranica...
Evo nedavno sam napravio slijedeću stranicu, pa me zanima sto mislite o njoj te ocjena na ljestvici od 1 do 10...
Znam da je to samo webs...no ovo je pocetak, samo da vidim sta vi mislite o njoj prije nego krenem raditi nesto ozbiljnije...
Čemu dizanje teme stare preko 2 godine? Na 7'' tabletu izgleda relativno ok, nemam komp sa sobom da detaljno to pregledam. I daj se naučite više pisati u aktualne teme, a ne ovako dizati one stare po 2-3 godine