Ocjena web stranice

poruka: 86
|
čitano: 12.092
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Poštovani napravio sam CroFilm.co.cc! Ocijenite web stranicu, pa bih vas molio da mi kažete što ne valja i što se treba popravit. Nemrate izgled ocjenjivat jer sam izgled skinuo od SiteGroun*. Ocijenite sadržaj i bit te stranice, pa da ju mogu poboljšati te da ju oglasim negdje, da mi se posjećenost poveća.

Strnanica: http://www.crofilm.co.cc/

ovo je isključio za komentare, primjedbe i ocjene!

Hvala.

Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ocjena web stranice
Ako želiš nešto ozbiljnije preporučam da zaokupiš neku komercijalnu domenu i host.
15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Domena mi je besplatna, ali hosting je plaćen (mini paket). Pa nije meni tu sad do neke ozbiljne zarade, ali volio bih zaraditi makar da podmirim račun struje i interneta koje sam potrošio na izgradnju i uređenje stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ocjena web stranice

Pa nije loše za početak ;)

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Nemoj zamjeriti, ali recenzije su dosta loše napisane. Što stilski, što sadržajno, što pravopisno. Svaka čast na trudu, ali ako misliš nekoga privući na sajt sa recenzijama filmova onda te recenzije moraju biti dobro odrađene. Glavni izbornik bi mi se više svidio da se nalazi gore na "traci", ali to je stvar osobnog ukusa. Et, moje mišljenje.  Želim ti puno sreće ;)

17 godina

Nekak je malo monotono. Onaj glavni izbornik na lijevoj strani se uopce ne istice u odnosu na ostatak stranice. Ovi filmovi u sredini su onak nabacani, a uopce ne pise sta je to, mislim po nazivu se nekak moze skuzit da su to nekakvi filmovi, ali nigdje ne pise nis...

Evo vidi malo zivahnije/sarenije stranice:

http://www.microsoft.com/en/us/default.aspx

http://www.amazon.com/

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 23:15 (SupremeCommander).
15 godina
neaktivan
MarinGoldstein_CRO kaže...

Poštovani napravio sam CroFilm.co.cc! Ocijenite web stranicu, pa bih vas molio da mi kažete što ne valja i što se treba popravit. Nemrate izgled ocjenjivat jer sam izgled skinuo od SiteGroun*. Ocijenite sadržaj i bit te stranice, pa da ju mogu poboljšati te da ju oglasim negdje, da mi se posjećenost poveća.

Hvala.

Naslovna: Jesi koristio template?

Dizajn je dobar, malo mi pri dnu postaje monoton, ali dobro izgleda. Pri vrhu piše crofilm.co.cc, sve je to dobro, ali bilo bi ljepše kad bi stavio neki logo, jer ako želiš big site, moraš imat neki logo. Mogo bi dodat i neš u flashu ili silverlightu, ako ti se zahebava s tim.

Mješaš engleski i hrvatski, što nije baš dobro, tako da na vrhu umjesto latest news, stavi  Novi filmovi, a umjesto popular, stavi TOP 5.

Ispod toga su novosti iz svijeta filma, a naslov se ne uklapa sa sadržajem. Tu bi bilo bolje napisat O nama, ili Dobro došli, nego novosti, ali ako ćeš novosti, onda tu stavljaj zadnje događaje...

Ispod je jedna velika crvena crta, koja je lijepa, ali viri na crne rubove što mi se ne sviđa.

Novosti su tako dobro organizirane, ali  čini mi se da se moglo malo bolje organizirat.

Opet engleski i hrvatski.

Sidebar s desne strane, ili navigacija je dobro rješena, ali trebalo je to malo drugačije. Prijavu, ako možeš stavi na vrh, key concepts izbaci jer ne vidim čemu služi, i po meni nije potrean.

Sada glavni izbornik možeš stavit na onu lijepu crvenu traku, i nema više lijeve strane, dakle više prostora za novosti.

S ljeve strane zasada je poredak dobar, jer se vidi da vam je bitna anketa, ali treba to promjenit. Trazi crofil.co.cc na vrh, vaš IP adresa ispod, pa zatim statistika, onda anketa, i na kraju oglasi. Signature na dnu site, ili kako se to već zove promjeni u nešto profesionalnije tipa  Croatia Movie Nation copyright 2010 ili nešto drugo. Uglavnom tu možeš kombinirat engleski i hrvatski.

Te malo lekturiraj stranicu (ovaj post je koma što se tiče pravopisa) te dodaj još reenzija. Uglavnom dok ne skupiš bazu od minimalno 50 filmova stranica je po meni siromašna, kasnije za oko 2 mjeseca kada napišeš tih 40-50 filmova, onda možeš nešto agresivnije počet sa siteom, te možeš stavit titlove, a za to to može poslužit dropbox, u BUG-u ti piše detaljnije.

Uglavnom ocjena 67%, što nikako ne znači da je loše, već samo da može bolje, inače izgleda da ima budućnosti.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
neaktivan
Arto kaže...

Nemoj zamjeriti, ali recenzije su dosta loše napisane. Što stilski, što sadržajno, što pravopisno. Svaka čast na trudu, ali ako misliš nekoga privući na sajt sa recenzijama filmova onda te recenzije moraju biti dobro odrađene. Glavni izbornik bi mi se više svidio da se nalazi gore na "traci", ali to je stvar osobnog ukusa. Et, moje mišljenje.  Želim ti puno sreće ;)

A gledo sam recenzije na IMDb, i pogledam tamo nekoliko recenzija a ono max. 2-3 rečenice o filmu Iznenađen pa reko, za početak ja ću skratiti isto recenziju, a s vremenom i brojem partnera ćemo to opširnije pisati. Gore traku sam ostavio praznu, jer tamo planiram stavljati linkove sponzora, ali sad gledam možda da u kategoriji web linkovi stavim linkove sponzora a tu gore stavim glavni izbornik. Ali opet, neznam kako će to izgledati bez izbornika sa strane?? molio bih više prijedloga u vezi izbornika.

15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Ajde odma smo ga popljuvali, inače za neki početak dobro, još ako si početik izvrsno.

0 0 hvala 1
16 godina
Nije losa ideja uopce, ali da bi imao gosti na stranici morat ces redovito osvjezavati stranicu novim vijestima itd. u sto sumnjam da bi sam uspio. Prikupi nekoliko ljudi koji ce s tobom refreshat stranici i mozda bude nesto od toga.

Upamti, svaki pocetak je tezak i nek se malo to uhoda i bit ce ok ;)
16 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

http://www.bestofjoomla.com/component/option,com_bestoftemplate/task,detail/Itemid,46/id,1608/

Stranica mora bit prepoznatljiva i izgled je vrlo bitan za privuc posjetitelje!!! 

Nema nista lose u koristenju besplatnih templateova ( zato i sluze) ali ipak si se moga malo potrudit i obradit template jer sigurno nisi jedni koji ga koristi ...

I cemu besplatna domena kad .com domena kosta 50 kn godisnje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 23:19 (insomniac_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
EVO kaže...

Hvala.

Naslovna: Jesi koristio template?

Dizajn je dobar, malo mi pri dnu postaje monoton, ali dobro izgleda. Pri vrhu piše crofilm.co.cc, sve je to dobro, ali bilo bi ljepše kad bi stavio neki logo, jer ako želiš big site, moraš imat neki logo. Mogo bi dodat i neš u flashu ili silverlightu, ako ti se zahebava s tim.

Mješaš engleski i hrvatski, što nije baš dobro, tako da na vrhu umjesto latest news, stavi  Novi filmovi, a umjesto popular, stavi TOP 5.

Ispod toga su novosti iz svijeta filma, a naslov se ne uklapa sa sadržajem. Tu bi bilo bolje napisat O nama, ili Dobro došli, nego novosti, ali ako ćeš novosti, onda tu stavljaj zadnje događaje...

Ispod je jedna velika crvena crta, koja je lijepa, ali viri na crne rubove što mi se ne sviđa.

Novosti su tako dobro organizirane, ali  čini mi se da se moglo malo bolje organizirat.

Opet engleski i hrvatski.

Sidebar s desne strane, ili navigacija je dobro rješena, ali trebalo je to malo drugačije. Prijavu, ako možeš stavi na vrh, key concepts izbaci jer ne vidim čemu služi, i po meni nije potrean.

Sada glavni izbornik možeš stavit na onu lijepu crvenu traku, i nema više lijeve strane, dakle više prostora za novosti.

S ljeve strane zasada je poredak dobar, jer se vidi da vam je bitna anketa, ali treba to promjenit. Trazi crofil.co.cc na vrh, vaš IP adresa ispod, pa zatim statistika, onda anketa, i na kraju oglasi. Signature na dnu site, ili kako se to već zove promjeni u nešto profesionalnije tipa  Croatia Movie Nation copyright 2010 ili nešto drugo. Uglavnom tu možeš kombinirat engleski i hrvatski.

Te malo lekturiraj stranicu (ovaj post je koma što se tiče pravopisa) te dodaj još reenzija. Uglavnom dok ne skupiš bazu od minimalno 50 filmova stranica je po meni siromašna, kasnije za oko 2 mjeseca kada napišeš tih 40-50 filmova, onda možeš nešto agresivnije počet sa siteom, te možeš stavit titlove, a za to to može poslužit dropbox, u BUG-u ti piše detaljnije.

Uglavnom ocjena 67%, što nikako ne znači da je loše, već samo da može bolje, inače izgleda da ima budućnosti.

Stranica je još u izradi pa nisam čak ni stigo sve prevest na hrvatski jezik. To za pravopis ću nać jednu osobu koja će to ispravljati, ovo je samo početak. Ovo što ste rekli morat ću primjeniti u vezi izbornika.

16 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Pravila iskopirana sa BUG foruma:)

World Championships: 7, GP started: 267, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,435

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
insomniac_cro kaže...

http://www.bestofjoomla.com/component/option,com_bestoftemplate/task,detail/Itemid,46/id,1608/

Stranica mora bit prepoznatljiva i izgled je vrlo bitan za privuc posjetitelje!!! 

Nema nista lose u koristenju besplatnih templateova ( zato i sluze) ali ipak si se moga malo potrudit i obradit template jer sigurno nisi jedni koji ga koristi ...

I cemu besplatna domena kad .com domena kosta 50 kn godisnje?

Ma to je za početak besplatna domena. Razmišljo sam možda da stavim i .net domenu.

16 godina
Ocjena web stranice

Predlažem da staviš covere od filmova, da ljudi lakše prepoznaju film, ljudi žele gledati slike

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pravila iskopirana sa BUG foruma:)

A moro sam za početak, poslje ću to maknit i napravit svoja. Za sad mi je forum potpuno prazan i gledam što da stavim i onda stavio pravila pa malo izmjenio s bugovih pravila.

15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Predlažem da staviš covere od filmova, da ljudi lakše prepoznaju film, ljudi žele gledati slike

Doće i to s vremenom.

15 godina

Na imdbu te recenzije pišu korisnici, a te recenzije mi više dođu kao nekakva mišljenja, što je opet definitivno oke. Nije poanta da mora biti dugo, samo je puno ozbiljnije i efektnije kada je ispravno napisano, i kada je lijepo oblikovano. Nemoj se fokusirati prvenstveno na oglašivače, nego na sadržaj, jer on je taj koji će privući korisnike pa kasnije samim time i oglašivače. Odnosno, nemoj izgled stranice podrediti oglasima. Mislim da ima potencijala.

15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Bez uvrede, ali ucite li vi pisati u tim vasim skolama. -.-

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Arto kaže...

Na imdbu te recenzije pišu korisnici, a te recenzije mi više dođu kao nekakva mišljenja, što je opet definitivno oke. Nije poanta da mora biti dugo, samo je puno ozbiljnije i efektnije kada je ispravno napisano, i kada je lijepo oblikovano. Nemoj se fokusirati prvenstveno na oglašivače, nego na sadržaj, jer on je taj koji će privući korisnike pa kasnije samim time i oglašivače. Odnosno, nemoj izgled stranice podrediti oglasima. Mislim da ima potencijala.

U redu, pokušat ću naći nekoliko partnera koji će mi pomoću u pisanju recenzija, te jednog lektora Osmijeh!

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Bez uvrede, ali ucite li vi pisati u tim vasim skolama. -.-

A to su recenzije napisane na brzinu, kontaš? ja sam pogledo te filmove i iz topa na brzinu ispiso sam da ima za početak nešto. A škola mi je dobra, mislim zahtjevna je ali opet nam popuštaju.

15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Imas iskustva uopce u editanju templatea, tema?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Imas iskustva uopce u editanju templatea, tema?

Nisam radio do sad uopće teme za joomlu, zato sam i uzeo free template. Da znam pravit, što misliš, dali bi uzeo prvi besplatni template na koji sam naišao?

15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

Imam problem...svi koji znate pomažite. Sada sam premješto glavni izbornik u top izbornik i totalno sam obriso ovaj glavni izbornik i sada nemam mogućnost "naslovnice". Stranica mi se više ne moće otvoriti jer sam očito obriso naslovnicu...šta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam problem...svi koji znate pomažite. Sada sam premješto glavni izbornik u top izbornik i totalno sam obriso ovaj glavni izbornik i sada nemam mogućnost "naslovnice". Stranica mi se više ne moće otvoriti jer sam očito obriso naslovnicu...šta da radim?

joomla dokumentacija

15 godina
neaktivan
sasa kaže...

joomla dokumentacija

Problem rješen. U top izbornik sam dodao stavku "Blog Naslovnica" te sam u top izborniku taj blog naslovnice stavio kao primarnu stavku i sada sve valja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 10:30 (MarinGoldstein_CRO).
17 godina
Ocjena web stranice

slobodno makni elemente iz joomla template-a koji ti ne trebaju, tj. odredene module...

da ti ne stoje bez veze na engleskom...

mislim na onaj dio iznad prijave..

i ovaj dio oko IP adrese je nepotreban jer s ene bavis testiranjem brzine internet pristupa i zasto bi nekog zanimalo koja mu je IP adresa?

i na dnu imas joomla templates nesto -> to se takoder moze maknuti (unuatar html-a ako ga znas)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Ocjena web stranice

ovo se napravi u 5min, iskreno govoreci..

Ako hoces nesto ozbiljno+zaradit treba puuuuno puuuno zanimljivije...

ako ti treba premium template koji na nesto lici i ako ti treba pomoc da to dotjeras slobodno me pm-aj..

http://pvtorrent.org REGISTRACIJE OTVORENE
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
sasa kaže...

slobodno makni elemente iz joomla template-a koji ti ne trebaju, tj. odredene module...

da ti ne stoje bez veze na engleskom...

mislim na onaj dio iznad prijave..

i ovaj dio oko IP adrese je nepotreban jer s ene bavis testiranjem brzine internet pristupa i zasto bi nekog zanimalo koja mu je IP adresa?

i na dnu imas joomla templates nesto -> to se takoder moze maknuti (unuatar html-a ako ga znas)

A dobro, ovo za ip je bio modul ovako, čisto da posjetitelj zna koja mu je ip adresa i ako ju kad zatreba da dođe na moju stranicu. To module koji su na engleskom ću samo promjeniti naziv u hrvatski (ako su potrebni). Joomla extensions by Sitegroun hosting to imam napisano, to mi nije u html-u nego mi je to jedan modul koji navodno štiti moju stranicu od tkz.hakera. To su mi predložili i ja uzeo od njih taj modul i instaliro...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 11:25 (MarinGoldstein_CRO).
15 godina
neaktivan
Ocjena web stranice

OK za početak:

U niti jedan posao ne ulaziš sam,preteško je to, pitaj koga god želiš.

Trebo bi okupit najmanje 4-10 ozbiljnih ljudi za početak, koji bi ti pomogli oko sitea:

Kada bi ih bilo deset to bi ovako rasporedio:

1 koji pazi na  forum, a kasnije ih možešdodat dvojicu, premda mislim da ti forum neće bit preaktivan.

3 koji pišu recenzije filmova bilo bi poželjno da svi imaju flat, pa da si međusobno možete seedat film, ak ih preko torrenta nabavljate

2 lektora. recenzenti bi trebali imat stilski dio recenzije, da se lektor ne zamara  time, a lektor bi trebo imat gramatički

1 koji bi ti uređivo galeriju slika

1 koji bi ođćenito nadgledo site, i pazio na bugove

UIsto tako razmisli o dropboxu, pošto tamo imaš javni dio, te na njemu možeš napravit free hosting, i možeš stavljat subtitlove. Dakle 2 koji bi stavljali stvari na dropbox, ili pisali subtitlove.

Isto tako stranicu trebaš stavit na google. Ne preko onog googleovog add site sistema, nego preko mislim da se zove google tools for developers, tako neš, jer samo tako će ti stranica doć na google.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice