pocetnik sam..moze li mi ko objasniti postupak kako kreirati web stranicu,mislim sa kojima programima se to radi koji je web hosting najpovoljniji i ima li za pocetak koji free web hosting..pozzzz svima i hvala unaprijed
Kako kreirati vlastitu web stranicu?
- poruka: 8
- |
- čitano: 10.752
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pocetnik sam..moze li mi ko objasniti postupak kako kreirati web stranicu,mislim sa kojima programima se to radi koji je web hosting najpovoljniji i ima li za pocetak koji free web hosting..pozzzz svima i hvala unaprijed
Da si samo malo pregledao grupu razvoj web stranica, pronašao bi odgovor na tko kako napraviti stranicu, koji besplatni hosting uzeti, koje programe možeš koristiti za izradu stranice i mnoge druge odgovore vezano za početnike kako napraviti web stranicu.
evo ti neke domaće i strane stranice sa tutorijalima gdje možesš naučiti kako kreirati web stranice:
preporučujem da prvo naučiš HTML onda nauči CSS, PHP i MySQL
domaće stranice:
ostale:
Net.TutsPlus Razni tutorijali ( nije za početnika)
E: Evo još nešto probaj ovo googlati
nadam se da pomoći
Da zaista zesli nauciti raditi web vec bi i sam trazio a ne ceko tu da ti neko daje linkove koje si sam mogao naci.
Ma dajte, pa ovaj podforum je prepun tema za početnike u web dizajnu/developmentu. Šta sada treba opet sve iz početka pisati??
Ma dajte, pa ovaj podforum je prepun tema za početnike u web dizajnu/developmentu. Šta sada treba opet sve iz početka pisati??
Hehe, istina!
za autora:
Sta/Kakav web ti hoćeš, za sta ti treba?
Ili bi samozelio nauciti, mislim da ti je najbolje za stranicu joomla jer je vrlo lagana i za forum SMF ili phpbb, za to trebas neki hosting sa php4+ (valjda, a ionako su svi 5), i sto mysql database, ako zelis i forum moras imat bar na hostingu 2 MYSQL baze.
Ali mores stavit u istu bazu i forum i stranicu samo stavis neki prefix, a php verzija ti nije ni bitna jer svi skoro imaju najnovije.
Ako hoces mogu ti napisat poslje i koji hosting, i nek netko stavi linkove do tema gdje je se raspravljalo od ovom, sad nemam ja vremena!
jednostavno skini microsoft expresiion web 4 i radi stranicu kao sto radis powerpoint prezentacijU
jednostavno skini microsoft expresiion web 4 i radi stranicu kao sto radis powerpoint prezentacijU
hahah obrati malo na datum teme, vidim pocetnik si pa da ti malo pomognem :)