Evbo moja osobna Web stranica u reviewu:
Saljite prijedloge i ideje za poboljsanje web stranice ( i foruma ;) , a moze i za Chat =))
P.S.: Molio bih neke od modova sa BOL-a neka mi se jave oko modanja foruma, bio bi im zahvalan :)
Jako loše dojam ovako na "prvu". Prenapadno, kričavo i nimalo ugodno za oči (a tek za uši
) Sve je nabacano, nema nikakvog reda... A forum; što će ti moderatori kad nema ništa tamo (još). I kud ćeš Bugovce, i ovako imaju previše trollova ovdje 
uskoro ide micanje ove boje za pozadinu ( i glazbe)
forum cu sam administrirati
Morao sam citirati cijeli post, jer je stranica među naljošijima koje sam vidio ovdje.Prvo, dizajn izgleda kao da je 1)iz '95., refleksije su odurne i nemaju uopće smisla na onim headinzima, odnosno naslovu stranice, i još si stavio pozadinsku glazbu?!Strava, strava, skorro sam bacio računalo kroz prozor van.Izgleda da si isprobavao sve feature-ove koje HTML nudi.2) CSS uopće niti nemaš.
Sad sam vidio;
3) <meta name="generator" content="WYSIWYG Web Builder - http://www.wysiwygwebbuilder.com">
Ovdje ekipa stavlja svoje radove, koja u večini slučajeva sve hardkodira, i onda se ti ovdje pojaviš sa svojom nebulozom.Čovječe, osjećam se uvrijeđeno.
.
What for hell have you smoking?
Najbolje bi bilo da ako ti nečeš, maknuti stranicu da napraviomo DDoS na taj site.
1) slusam prijedlog i micem refleksije
2) CSS ce doc ima vremena
3) Edited :) ( u <meta name="kaj" content="kaj ovo smijem dirat hehe ;)"> )

. Što bi trebao tek reći za ove iznad stranice, bolje da šutim!