Besplatno izrađujem nekome web stranicu

poruka: 1
|
čitano: 1.803
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Besplatna izrada stranice

Pozdrav svima,

kao što naslov ove tome govori htio bih nekome izraditi besplatno web stranicu, kasnije ta osoba ako želi može i nagraditi moj rad.

Znači ako imate neku manju tvrtku/apartmane ili nešto slično te želite web stranicu možete mi se javiti. Stranica će biti potpuno izrađena od nule to znači da ćete imati jedinstveni dizajn, responzivna, w3c validni kod te seo optimizirana. 

Ako se javljate zamolio bih Vas da se predstavite ukratko odakle se, čime se bavite i slično. Bilo bi super da budete spremni surađivati te kažete što bi htjeli otprilike i da imate neke fotografije/tekstove, znači sadržaj stranice je na Vama.

Razlog zbog čega nudim besplatnu izradu je zbog toga jer želim promjeniti posao pa smatram da mi je potrebno još nekoliko dobrih radova, a jednog dana bih želio imati vlastiti tvrtku.

Ovim putem bih zamolio da ako ima koji dizajner da traži programera, a ima neki posao za napraviti da se također može javiti na mail.

nihilus.studio@gmail.com

Ne odgovaram ovdje na forumu na pitanja i komentare tako da se svi zainteresirani isključivo javljajte na mail a svi koji nisu zainteresirani neka ne komentiraju ovu temu.

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice