Windows xp u 7-pitanje

poruka: 7
|
čitano: 1.831
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows xp u 7-pitanje

Htjeo bi napraviti ovu stvar ali imam pitanje koje me jaako muči :S.. Jel neko probao to raditi sa ove stranice? Jeli pouzdana? Mislim da nebi na kraju morao reinstall windoza.. Jel ta stranica pouzdana i jel netko od vas već radio po tom tekstu??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 11:22 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows xp u 7-pitanje

Pa zašto ne instaliraš Windows 7?

Komp slab...

Radi po ovom tutorialu: http://www.askvg.com/transform-windows-xp-into-windows-7-without-using-customization-pack/

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 11:24 (lzgr).

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Windows xp u 7-pitanje

Nikad nisam radio, ali mislim da ćeš sa time jako usporit komp, ali opet kažem nisam siguran.

Šta će mi potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows xp u 7-pitanje
proćerani kaže...

Nikad nisam radio, ali mislim da ćeš sa time jako usporit komp, ali opet kažem nisam siguran.

To je istina,ali ako želi..

Neka vidi.

15 godina
lzgr kaže...

Komp slab...

Radi po ovom tutorialu: http://www.askvg.com/transform-windows-xp-into-windows-7-without-using-customization-pack/

Gledam sada i nije mi jasno za neke fileove :S.. Gdje downloadam i samo instaliram nešt?? Tj. Na nekim podnaslovima daju link a neobjasne kako namjestiti, ali sličan je ovaj na Hrvatskom tj. puno mi je bolje objašnjeno

protekstćerani kaže...

Nikad nisam radio, ali mislim da ćeš sa time jako usporit komp, ali opet kažem nisam siguran

hmm nisam siguran ovaj na hrv. stranici kaže da svi programi upaljeni troše oko 60-tak mb rama :S..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 11:48 (luxxxfromhell).
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
lzgr kaže...

Komp slab...

Gledam sada i nije mi jasno za neke fileove :S.. Gdje downloadam i samo instaliram nešt?? Tj. Na nekim podnaslovima daju link a neobjasne kako namjestiti, ali sličan je ovaj na Hrvatskom tj. puno mi je bolje objašnjeno

Upute dolaze uz fileove koje downloadaš.

Ako ti nije engleski problem radi po ovom mom, ako oćeš na hrvatskom onda radi po svom {#}

16 godina
neaktivan
Windows xp u 7-pitanje

Nisam to radio i nebi ti to preporučio jer mislim da će ti to usporiti komp , a već je ionako slab

I.Č.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice