Nakon reinstalacije windows-a utorrent mi odbija raditi. Kada dodam novi torrent krene sa skidanjem i posle skinutih 1-1.5MB prekine se skidanje i izbaci mi obavestenje Access denied. Kontam da mu nesto onemogucava pisanje po disku. Firewall nemam, AV mi je NOD32, kao i pre reinstalacije tako da nemam sumnje u njega. Da li neko ima predstavu sta bi moglo biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li ti konfiguracija Windowsa i utorrenta ista kao i prije reinstalacije? Ovakva situacija mi slici da je mozda stvar u direktoriju u koji skidas, jesi pokusao promijeniti direktorij? Da li se ponasa jednako za bilo koji torrent (vjerojatno da...); koliko mjesta imas na particiji na koju skidas torrente?
problem ti moze stvarati Google/MSN Desktop, antivirusi program, Nero scout, WinZIP quickfind ....
u svakom slucaju pogledaj link pa redom eliminiraj sumnjivce.
Konfiguracija je ista... Sve namesteno po defaultu... Problem je sto neke torrente hoce da skida normalno, neke ne... Azureus radi kako treba ali utorrent je utorrent... :)
imam i ja jedan problem..nesto sam prcako da si povecam brzinu i sad kad idem downloadat svrsta mi torrent u no label i nece se skidat, itko mozda zna problem?