Prvo bih se zelio ispricati ukoliko ovakva tema vec postoji posto sam novi na ovom forumu.
Imam problem u vezi cod4.
Naime... Imao sam igru skinutu sa steama... Steam je koristilo previse ljudi pa se zatvorio, ali i dalje sam ja mogo igrat...I sve je radilo... Jucer sam neke modove radio i zaboravio sacuvati backup a s*ebo sam se kod convertanja iz .dds u .iwd, naravno nisam vise mogo u igru pocelo je crashat. Probo sam uninstall, ali nisam mogao jer je bilo potrebno logiranje na steam na koji se ja naravno nemogu logirat. Probao sam unistalirat steam i to je uspijelo i automatski se izbrisao Cod skinut preko njega, barem se obrisao sa liste programa....
Probao sam usnimiti skinut sa torrenta, no nije bilo ponudjeno "Install" samo "Play Singleplayer","Play Multiplayer" "Uninstall" i ostalo... Sto god da sam stisao od troje navedenog prozor bi se zatvorio i nikakvog daljnjeg ucinka nije bilo...
Onda sam potrazio tamo gdje je cod bio instaliran, i sve to pobrisao sa tipkom delete posto drugog nacina nije bilo... I dalje nista...
Probao sam sistem vratit, isto problem...
Start > Svi programi > Pomagala > Alati Sustava > Vračanje sustava - " Vracanje sustava je iskljuceno. Zelite li ukljuciti vracanje sustava?"... "Da" - Svojstva sustava > Vracanje sustava > Iskljuci vracanje sustava na svim pogonima, maknem kvacicu pojavi se tekst - " Vracanje sustava pronaslo je pogresku u pokusaju omogucenja/onemogucenja jednog ili vise pogona. Ponovo pokrenit racunalo i ponovite postupak" Nakon sto sam to i napravio ista poruka, a tako mogu onda u nedogled.
CD s Windowsima nemam tak da ih nemogu rusiti.
Hvala unaprijed.