Uninstall Cod4 (Steam)

poruka: 2
|
čitano: 1.343
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Uninstall Cod4 (Steam)

Prvo bih se zelio ispricati ukoliko ovakva tema vec postoji posto sam novi na ovom forumu.

Imam problem u vezi cod4.

Naime... Imao sam igru skinutu sa steama... Steam je koristilo previse ljudi pa se zatvorio, ali i dalje sam ja mogo igrat...I sve je radilo...   Jucer sam neke modove radio i zaboravio sacuvati backup a s*ebo sam se kod convertanja iz .dds u .iwd, naravno nisam vise mogo u igru pocelo je crashat. Probo sam uninstall, ali nisam mogao jer je bilo potrebno logiranje na steam na koji se ja naravno nemogu logirat. Probao sam unistalirat steam i to je uspijelo i automatski se izbrisao Cod skinut preko njega, barem se obrisao sa liste programa....

Probao sam usnimiti skinut sa torrenta, no nije bilo ponudjeno "Install" samo "Play Singleplayer","Play Multiplayer" "Uninstall" i ostalo... Sto god da sam stisao od troje navedenog prozor bi se zatvorio i nikakvog daljnjeg ucinka nije bilo...

Onda sam potrazio tamo gdje je cod bio instaliran, i sve to pobrisao sa tipkom delete posto drugog nacina nije bilo... I dalje nista...

Probao sam sistem vratit, isto problem...

Start >   Svi programi > Pomagala > Alati Sustava > Vračanje sustava - " Vracanje   sustava je iskljuceno. Zelite li ukljuciti vracanje sustava?"... "Da" -   Svojstva sustava > Vracanje sustava > Iskljuci vracanje   sustava na svim pogonima, maknem kvacicu pojavi se tekst - " Vracanje sustava pronaslo je pogresku u pokusaju omogucenja/onemogucenja jednog ili vise pogona. Ponovo pokrenit racunalo i ponovite postupak" Nakon sto sam to i napravio ista poruka, a tako mogu onda u nedogled.

CD s Windowsima nemam tak da ih nemogu rusiti.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uninstall Cod4 (Steam)

Problem rijesen pomocu stranog foruma.

Hvala svejedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka