Ugasena mi je opcija "when i opet new tab switch to it"ali meni i dalje kad otvaram tab prebacuje na novi sto me uzasno nervira jer inace otvorim 10 tabova odjednom pa citam svaki zasebno...
Ima tko kakav savjet?
Ugasena mi je opcija "when i opet new tab switch to it"ali meni i dalje kad otvaram tab prebacuje na novi sto me uzasno nervira jer inace otvorim 10 tabova odjednom pa citam svaki zasebno...
Ima tko kakav savjet?
koja verzija? ako je 3.6 to je baš do verzije. možda se može nešto preko about: config. moram provjerit. zato sam se ja vratio na 3.5
koja verzija? ako je 3.6 to je baš do verzije. možda se može nešto preko about: config. moram provjerit. zato sam se ja vratio na 3.5
3.5.7
3.5.7
ja imam 3.5.6, ali skužio sam u čemu je stvar. meni nekad automatski prebaci nekad ne.
o čemu to ovisi?
recimo da sam u nekom podforumu, i redom klikćem kotačićem miša po temama, sve se otvaraju u novom tabu, ali firefox je i dalje na podforumu. to je zato što se svi linkovi na koje sam kliknuo na istoj stranici i svi u sebi sadrže bug.hr/forum
kad klikćem tako na linkove u bookmarks toolbaru, sve otvara u novom tabu i automatski me prebacuje na taj tab, jer ti linkovi nisu na istoj stranici nego su svaki za sebe. čim ta nova stranica nema veze sa trenutno otvorenom stranicom, automatski nas prebacuje na nju
vidi stvarno... nisam to primjetio...