Realtek ALC660 @ VIA VT8237A HD i Win 7 (x32)

poruka: 11
|
čitano: 3.581
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav.

Na starijem stolnom računalu stavio sam Win 7 x32 i prikazuje mi da je su svi driveri instalirani i za zvuk i svi drugi ali svuka na zvučnicima nema..

Asus matična i na njoj integrirani zvuk Realtek ALC660 @ VIA VT8237A HD controler.

Zvučnici rade na mome laptopu tu sumnju sam otklonio, probao sa slušalicama isto neće, a na ikonici za zvuk pokraj znaka pokazuje sa nekakv signal ima kada pustim winamp ili spot na YT.

Dali netko zna gdje ima za skinuti neki driveri koji bi pomogli da dobijem zvuk.

Sa Realtekove stranice sam probao i Vistine drivere ali neće.

btw. na XP normalno radilo, i ostaje mi jedino ta solucija da se vratim na XP ako baš budem morao.

Hvala unaprijed!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koju maticnu plocu imas unutar toga starijega racunala?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina

Asus P5VD2-MX SE

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Realtek ALC660 @ VIA VT8237A HD i Win 7 (x32)

Start > upiši Troubleshooting i nađi za zvuk. Zavrti to pa javi je li pomoglo.

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
17 godina
SilvioS kaže...

Start > upiši Troubleshooting i nađi za zvuk. Zavrti to pa javi je li pomoglo.

Ovo s "Troubleshooting" nije ništa pomoglo, našao je drivere isto kao i kod update win 7 ali ista stvar zvuka i dalje nema, a vumetar pokraj skale za pojačavanje glasnoće normalno radi kad nešto pustim..

RoBi
18 godina

Skini driver odavde i instaliraj.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probao Ivane i te i još neke koje sam našao na netu, ali mislim da mi ne preostaje ništa nego probati staviti Vistu pa ako tamo radi ostaviti nju..

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
B4sic! kaže...

Probao Ivane i te i još neke koje sam našao na netu, ali mislim da mi ne preostaje ništa nego probati staviti Vistu pa ako tamo radi ostaviti nju..

Ako uspijes pronaci drivere za vistu 32bit imati ces zvuk.Ja nisam uspio pronaci te drivere za tvoju plocu nazalost.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Na ovoj stranici što je Ivan dao tamo su ti driveri ima dvije verzije veća i manja probao sam obje na 7ici i ništa, sad idem staviti Vistu pa šta bude..

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
B4sic! kaže...

Na ovoj stranici što je Ivan dao tamo su ti driveri ima dvije verzije veća i manja probao sam obje na 7ici i ništa, sad idem staviti Vistu pa šta bude..

Moras naci win vista 32bit drivere.Nijedni drugi nece raditi na win7 OS-U.

17 godina

Hvala svima na pomoći, budem stavio Win Vistu pa ako ni tamo ne bude radilo vračam XP i dobro.

Živjeli!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice