Rcon tool uzrokuje pad fps-a u CoD-u 4 zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.782
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Rcon tool uzrokuje pad fps-a u CoD-u 4

Nadam se da sam pogodio u pravi podforum, ako nisam, molim moderatore da premjeste temu, hvala. Znači, svaki put kad pokrenem Rcon tool fps-i u igri padnu. Imam 125, 143, 167 i 200 fps-a lock, ovisi od mape do mape. Recimo kada imam 125 lock fps-i padaju ispod 90, do 70 fps-a kad je pokrenut Rcon. Inače koristim 11.3.1 verziju Rcona, probao sam i 12 betu ali isti slučaj. Na google-u nema ništa o ovom problemu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Rcon tool uzrokuje pad fps-a u CoD-u 4
ViperOne kaže...

Nadam se da sam pogodio u pravi podforum, ako nisam, molim moderatore da premjeste temu, hvala. Znači, svaki put kad pokrenem Rcon tool fps-i u igri padnu. Imam 125, 143, 167 i 200 fps-a lock, ovisi od mape do mape. Recimo kada imam 125 lock fps-i padaju ispod 90, do 70 fps-a kad je pokrenut Rcon. Inače koristim 11.3.1 verziju Rcona, probao sam i 12 betu ali isti slučaj. Na google-u nema ništa o ovom problemu. 

Jesi li mozda probao ne igrati sa rcon toolom? da radis sve preko konzole? zar je to tako tesko? nauci se sve vrlo brzo, ne treba ti rcon tool

i kakvi su ti to fps lockovi? locka se inace na 125/250/333 a ne na tu 143 itd...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
MalenoSelo kaže...
ViperOne kaže...

Jesi li mozda probao ne igrati sa rcon toolom? da radis sve preko konzole? zar je to tako tesko? nauci se sve vrlo brzo, ne treba ti rcon tool

i kakvi su ti to fps lockovi? locka se inace na 125/250/333 a ne na tu 143 itd...

Jesam, probao sam. Glavne komande preko konzole ne rade, mogu samo mijenjati mapu i pisati poruke. Fps lockovi su prema mojim mogućnostima i onom šta meni odgovara, a ne prema tvojim željama.

14 godina
neaktivan

FPS se ne locka prema nicijim zeljama nego postoje najbolji lockovi tipa 125/250/333 koji donose svoje prednosti, onda oni za ultra lose kompove tipa 45fps za ak47 i 49fps za ak74u i tako. 143fps je zaqurac.

RCONtool mozda uzrokuje visoko CPU opterecenje u pozadini te ti mozda zbog toga fps pada.

EDIT- btw, preko konzole sve radi.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 10:09 (mate960).

0 1 hvala 0
13 godina
mate960 kaže...

FPS se ne locka prema nicijim zeljama nego postoje najbolji lockovi tipa 125/250/333 koji donose svoje prednosti, onda oni za ultra lose kompove tipa 45fps za ak47 i 49fps za ak74u i tako. 143fps je zaqurac.

RCONtool mozda uzrokuje visoko CPU opterecenje u pozadini te ti mozda zbog toga fps pada.

EDIT- btw, preko konzole sve radi.

Što se tiče fps lockova nema potrebe pisati, znam sve što trebam znati o tome i lockam si ih kako meni odgovara. Ako svi tvrde da je najbolje imati npr. 125 lock a meni ide odlično sa 143 ili čak i bolje nego sa 125 onda bih ja trebao zbog tih svih imati 125 lock? Ugl. koji lock imam je nebitno, mene muči rcon. Procesor je opeterećenjem i temperaturom u normalnim granicama kad pokrenem rcon. Rcon naredbe za konzolu sam izguglao ali kao što rekoh, samo dvije mi rade. Trebam li se povezati na svoj server preko ftp klijenta da to omogućim?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 10:46 (ViperOne).
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice