Problem sa rušenjem windowsa

poruka: 7
|
čitano: 1.786
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem kod mog prijatelja. Kada pokuša da pokrene neku video datoteku ili neku igru računalo se restartira. Windows je bio ponovno instalirao no problem se nije uklonio. Također kod videa pojavljuju izobljičenja slike kao npr. slika postaje zelena i nemože ništa prepoznati (ovaj problem se događa samo u prozoru videa dok ostatak ekrana ostaje kako treba). U slučaju video igara samo se restartuje. Ali to nije slučaj sa flash datotekama koje pregleda preko interneta (koristi mozzilu firefox).

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!SmijehCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa rušenjem windowsa

meni padaju na pamet dvije stvari: stari driveri ili je grafička za mirogoj. kad je već reinstalirao windowse, instalirao je drivere koje je i prethodno koristil, kaj ne?

17 godina

Koja je grafička, sve mi se čini da je spremna da ode u Vječna lovišta.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

od kog je grafička i kak se zove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Reci frendu neka pokrene dxdiag na svom racunalu i neka prode sve testove koje tamo moze naci.

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ja imam problem sa rušenjem windowsa 7.ostavim naprimjer komp na miru i otiđem nekamo i komp se sam od sebe sruši  i kad se uključi piše ovo(slike u prilogu),molim za pomoč!

http://www.speedtest.net/result/2089288929.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa rušenjem windowsa

Uploadaj minidump negdje da bacim oko.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: