Ovako, problem je u tome sto mi komp non stop nesto skida. Imam prikljucak na internet preko vip-ovog usb-a + carnet pa mogu pratiti promet. Stvar je u tome sto ponekad kad se spojim na net nesto se automatski pocne skidati (i dok ovo pisem nesto se skida) i napravi mi veliki promet (veceras na primjer nekih 100mb sveukupno). Ugasio sam automatic update, i ne koristim programe tipa e-mule i slicno. U cemu bi mogla biti kvaka i dali mogu provjeriti nekako sto mi uopce pravi taj promet i kako da to sprijecim? Problem je jos veci zbog toga sto imam ogranicen promet...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za ucitavanje svake stranice moras da skines oredjenu kolicinu podataka tako da ako dosta surfujes 100mb za vece i nije tako mnogo.ako nesto skida sa neta firewall bi trebao to da registruje odnosno da te pita prvo.... u svakom slusaju mozes da skines netlimiter pa da vidis ono sto te zanima.
Da znam to za surfanje. Stvar je u tome sto on skida i kad ja na kompu bas nista ne radim.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/virus-jede-promet/21683.aspx
Imao slican problem i sam se sredio :)
Ima dosta savjeta pa baci oko, nadam se da ce ti koji i pomoci.
Pa onda ti neki program radi update,ili ako nemaš dobar antivirus oonda ti promet jede neki virus
evo moja tema sa istim problemom
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/stalno-nekakav-download/23631.aspx
Hvala za linkove mislim da je rjesen problem, bar za sad. Reinstalirao sam ZoneAlarm i umjesto AVG-a instalirao Aviru te sam danas cijeli dan ostavio net ukljucen i nije skidalo nista.
BTW, dok mi AVG nije nista detektirao, Avira mi je nasla nekoliko virusa na kompu..... Cuo sam od dosta ljudi da AVG ima losu detekciju u free verziji, ocito je da ima nesto u tome....
BTW, dok mi AVG nije nista detektirao, Avira mi je nasla nekoliko virusa na kompu..... Cuo sam od dosta ljudi da AVG ima losu detekciju u free verziji, ocito je da ima nesto u tome....
moguće da je onda neka gamad pravila probleme. sad se slobodno možeš pouzdati u aviru. avg je loš. nema lošu detekciju samo u besplatnoj verziji, nego i u svim ostalima