Prefragmentiran C disk

poruka: 32
|
čitano: 5.762
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Prefragmentiran C disk

Stari auto ipak može riknut na pol puta, ovo ipak neće tako lako...

Kako objašnjavaš da je ovaj OS toliko izdržao? Jednom sam ga samo dao na čišćenje kućišta i skinuo 1 potrošeni ventilator...smartfoni vjerojatno produžuju život kompovima

14 godina
Re: Prefragmentiran C disk
robertini kaže...

Stari auto ipak može riknut na pol puta, ovo ipak neće tako lako...

Kako objašnjavaš da je ovaj OS toliko izdržao? Jednom sam ga samo dao na čišćenje kućišta i skinuo 1 potrošeni ventilator...smartfoni vjerojatno produžuju život kompovima

Opet ne vidiš problem koji vidimo mi ostali. 

Ako je cilj da komp upali, onda će biti zadovoljavajuć ovaj koji imaš. Ako je ipak bitnije da ga možeš ugodno koristiti bez da razmišljaš o njegovom radu/neradu, u ovom svemiru ne postoji način da od te baze to napraviš.

Čak i da ugradiš najbrži cpu koji ide na tu ploču, ssd, više rama, opet ćeš svako malo naletjeti na čekanje i stutter. Yt možda vrti na hd. Fhd se već sigurno vidi šteksanje. I samo browsanje mu već stvara probleme. 

OS je manji dio problema i u pravilu će raditi u nedogled bez problema, pogotovo kad već preko 10 godina nema bitna ažuriranja a nisi nikakav zahtjevan korisnik i znaš koje su granice sistema. 

Ne moraš ići na novije ali smatram da se mućiš s korištenjem trenutnog stroja, samo to ne vidiš jer ti trošenje na nešto poput računala trenutno ne sjeluje bitno i prihvatljivo. 

Spoznaja je često zaribana stvar. Bolje da ne znaš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice