Ponovno vraćanje

poruka: 6
|
čitano: 1.999
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ponovno vračanje
pitanje

Jel' bi mogo ja s mobitela(njegovog memory stika) vratiti izbrisane datoteke?

Pretežito mislim na slike,i ako se može koji je najbolji program za to?

UPOZORENJE:ovaj sadržaj nema veze s stvarnim životom i odabran je slučajno!!! Kamen do kamena palača,cigan do cigana Pitomača.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ponovno vračanje

Ja to radim sa programom R-Studio.Nemogu ti rec da ce ti sve vratiti ali meni je pomogao vratit nekih 95% podataka (slike i mp3)

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ponovno vračanje
autorov komentar

Znači moguče je!

UPOZORENJE:ovaj sadržaj nema veze s stvarnim životom i odabran je slučajno!!! Kamen do kamena palača,cigan do cigana Pitomača.
16 godina
neaktivan
Ponovno vračanje

može se. to je kao vraćanje izbrisanih podataka na kompu.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/kako-vratiti-izbrisao-iz-smeca/13454.aspx

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ponovno vračanje

Jao! Kad sam vidio naslov topica mislio sam da je netko počeo prakticirati vračanje (znate ono čarolije, crna magija itd.) ili da je komentar nekog RPG-aSmijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ponovno vračanje
scorpion667 kaže...

Jao! Kad sam vidio naslov topica mislio sam da je netko počeo prakticirati vračanje (znate ono čarolije, crna magija itd.) ili da je komentar nekog RPG-aSmijeh

Ja isto xD

Imaš program restoration... uštekaš karticu na PC i pokreneš Restoration.
Kublach
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice