Opera restart

poruka: 5
|
čitano: 892
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Opera restart

Opis problema:

recimo da na bug.hr stranici kliknem na vijest i nakon toga se vratim sa strelicom BACK nazad na početnu stranicu.   Sljedeći put kad pokrenem operu automatski će mi prikazati ovu stranicu sa vijesti na koju sam prvo bio kliknuo, unatoč tome što sam ju zapravo ostavio na početnoj stranici.

Postoji li rješenje za ovaj problem, malo mi je nezgodno svaki puta se vraćati na početnu stranicu jer nekad ne mogu koristiti samo strelicu za BACK   ?

hvala.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
Opera restart

Odeš u Tools>Preferences>General i tu odabereš pod Startup kako želiš da ti Opera starta: da nastavi od prošli put, da otvori home page, da otvori praznu stranicu ili da započne s dijalogom koji te pita što od toga želiš.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opera restart

da li bih trebao izabrati Continue saved sessions ili ..?

strah me da ne bi otvorio samo jedan tab kad bih izabrao Start from home page, a imam 10ak otvorenih tabova....

0 0 hvala 0
17 godina
Opera restart

Ako staviš "Start with home page" kada pokreneš Operu otvorit će samo tu jednu stranicu koju si odabrao kao svoj home page.

Ako odabereš "Continue saved sessions" otvorit će na početku ono što si najprije snimio pod File>Sessions>Save This Session.

Ako odabereš "Continue from last time" trebao bi na početku imati otvorene stranice koje si imao otvorene prilikom izlaska iz Opere. Kod mene to funkcionira u redu. Nemam onaj problem koji si opisao u prvoj poruci.

Imaš li instaliranu zadnju verziju Opere? To je 9.62. Koju verziju imaš možeš provjeriti pod Help>About Opera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 22:55 (klimama).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Opera restart

da, uvijek apdejtam čim se pojavi nova verzija.

mogu opisati još jedan primjer :

na net.hr   kliknem na vic dana i   vratim se pomoću BACK na prethodnu stranicu (početnu).   Kad opet upalim operu ona će mi prikazivati vic dana.

Imaš li još kakvih ideja kako bi se ovo moglo riješiti ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice