Odjedanput mi na monitoru piše no signal!!

poruka: 9
|
čitano: 4.952
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Odjedanput mi na monitoru piše no signal!!

pozdrav ekipa..evo ovako..kupio sam novi gamerski kompjuter s kofiguracijom od 5000 kn prije dva mjeseca...i otad mjesec dana prije pocinju moji problemi...ovako

kada upalim kompjutor radim neko vrijeme i odjedanput mi slova pocnu mutnit i na ekranu mi pise no signal?

neznam u cemu je problem..dali to moze bit do grafe maticne ili napajanja?

jedan put mi je pisalo kad mi se izgasilo tako nesto da su mi dva servera reagirala u isto vrijeme ...imam garanciju za sve  ali samo neznam u cemu je problem pomagajte molim vas!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Odjedanput mi na monitoru piše no signal!!
Cervantes kaže...

pozdrav ekipa..evo ovako..kupio sam novi gamerski kompjuter s kofiguracijom od 5000 kn prije dva mjeseca...i otad mjesec dana prije pocinju moji problemi...ovako

kada upalim kompjutor radim neko vrijeme i odjedanput mi slova pocnu mutnit i na ekranu mi pise no signal?

neznam u cemu je problem..dali to moze bit do grafe maticne ili napajanja?

jedan put mi je pisalo kad mi se izgasilo tako nesto da su mi dva servera reagirala u isto vrijeme ...imam garanciju za sve  ali samo neznam u cemu je problem pomagajte molim vas!!

probaj drugu grafičku pa javi.

13 godina
neaktivan

a evo probao sam staru grafu sa staroga kompa....i vec dva dana mi je sve u redu samo sad kod ove stare. koja je poprilicno stara...nekad mi se mrda malo ekran ...al ne opterecujem se jer nisam ima problema sa novom tako osim samo sta mi j episalo no signal?

13 godina
odjavljen
Cervantes kaže...

a evo probao sam staru grafu sa staroga kompa....i vec dva dana mi je sve u redu samo sad kod ove stare. koja je poprilicno stara...nekad mi se mrda malo ekran ...al ne opterecujem se jer nisam ima problema sa novom tako osim samo sta mi j episalo no signal?

ako grafa ima garanciju nosi ju u dućan da tu ju zamjene, neka ti ju prvo provjere, gdje je kupljena i koji je model?

13 godina
neaktivan

ati radeon hd6850 kupljena u linksu ima garanciju dvije godine jel moze bit do jos  cega osim grafe? maticna??

13 godina
neaktivan

tj amd radeon hd6850

13 godina
odjavljen
Cervantes kaže...

ati radeon hd6850 kupljena u linksu ima garanciju dvije godine jel moze bit do jos  cega osim grafe? maticna??

ne bi trebalo ako komp radi sa starom grafom, odnesi grafu u links ili cijelu konfu neka ti pogledaju do čega je.

13 godina
neaktivan

oce oni htjet pogledat cijelu konfu?

13 godina
odjavljen
Cervantes kaže...

oce oni htjet pogledat cijelu konfu?

da, imaju servis tamo, ako je grafa neispravna dat će ti drugu, tako isto ako je matična, dat će ti drugu..

uglavnom nosi ga, idem malo odspavati, javi kako je prošlo, pozdrav.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice