ObjectDock

poruka: 8
|
čitano: 1.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ObjectDock
Pozdrav,imam dva pitanja oko ObjectDocka:
1.Kako da maknem da mi se trenutno aktivni prozori ne pšojavljuju na DOCKu,
2.Kako da napravim nesto slicno ko sto mack ima,znmaci da mi se folder ne otvara nego ako su mi u folderu ICONE (TJ.Shortcut-i) od igara da mi izadje onak kao onop cudo i da mogu odmah uci u igru,a ne ovak da mis e stalno otvara Explorer (tj.folder) ;)

MAC Dock MAC Dock
Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: ObjectDock
PC Man kaže...
Pozdrav,imam dva pitanja oko ObjectDocka:
1.Kako da maknem da mi se trenutno aktivni prozori ne pšojavljuju na DOCKu,
2.Kako da napravim nesto slicno ko sto mack ima,znmaci da mi se folder ne otvara nego ako su mi u folderu ICONE (TJ.Shortcut-i) od igara da mi izadje onak kao onop cudo i da mogu odmah uci u igru,a ne ovak da mis e stalno otvara Explorer (tj.folder) ;)

1. Desni klik na dock,pa Settings,u tom prozoru će ti se prikazati svi dockovi koje imaš,dvaput klineš na onaj dock na kojem ne želiš da se prikazuju otvorene aplikacije i otvoriti će ti se izbornik.Kad se otvori izbornik,izabereš zadnju opciju,"Edit the contents of this dock".Sad tu imaš pod More Options opciju "Show running applications on my dock",klikneš na nju i makneš kvačicu sa opcije "Show running applications".

ovo drugo pitanje baš ne razumijem najbolje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
2. Drzi malo drze ljevi klik na folderu
Svrzic
16 godina
Malo duze*
Svrzic
16 godina
neaktivan
ObjectDock
OKe,ovo prvo sam rijesio,ali ovoi drugo nesvidja mi se ovak,ja sam bio gledao ljudi n WIN ili im dodje BOX pa u tom boxu odaberu program/igru ili imaju kao na MCu,kak da to napravim?
Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leopard mods for xp, leopard transformation pack ako hoces mac
__ __ ____ ____ /\ \ /\ \ /\ _`\ /\ _`\ \ `\`\\/'/ __\ \ \L\ \ __ __\ \ \/\_\ __ `\ `\ /' /'__`\ \ _ <'/\ \/\ \\ \ \/_/_ /
16 godina
neaktivan
ObjectDock
Ma necu mack,ocu samo ovo za pokretanje programa,znaci da neotvara folder nego da budu icone ko na MACu u BOXu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
a da malo pogledas navedene programe? inace mislim da nema programa za tako nes
__ __ ____ ____ /\ \ /\ \ /\ _`\ /\ _`\ \ `\`\\/'/ __\ \ \L\ \ __ __\ \ \/\_\ __ `\ `\ /' /'__`\ \ _ <'/\ \/\ \\ \ \/_/_ /
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice