Molim vas za pomoc da li mi netko moze naci gdje skinuti besplatne iphone aplikacije.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi šta su za tebe "besplatne" aplikacije. Ako misliš na službene aplikacije, onda ih imaš na jedinom službenom izvoru aplikacija, a to je App Store (moraš imati App Store account, kad ga praviš (iz iTunesa), odabereš za Payment None, ako želiš samo besplatne aplikacije, tj. ako ne želiš trošiti novce na to). Imaš Top Free aplikacije čim uđeš u App Store, dolje desno. Pritineš na strijelicu (->) i onda ti se izlista 100 najpopularnijih besplatnih aplikacija. Ja osobno bi ti preporučio aplikaciju "PandoraBox", kad je pokreneš izlistati koje aplikacije koje se obično plačaju se danas ne plačaju (znači kad padne cijena na $0). Imaš i stranicu http://appshopper.com/, koja prati App Store promjene. Možda ti je tu preglednije.
Ako tebe zanimaju onakve besplatne, to nećeš saznati ovdje, niti na MacKorisniku, niti na bilo kojem drugom forumu (koji se ne bavi isključivo takvim aplikacijama).
Nadam se da je sad jasnije!
Torrenti!!! Ja sam skinuo sa TPB-a iPhone App Mega Pack. Velik je 9 GB i ima oko 1000 aplikacija. Sadrži i one koje se plaćaju na AppStore-u. Netko je kupio, ali spremio na HD(nije odmah instalirao) i sastavio kolekciju.
Netko je kupio, ali spremio na HD(nije odmah instalirao) i sastavio kolekciju.
Ne radi se to baš tako. Postoji procedura pomoću koje je igru moguće instalirati na bilo koji iDevice sa jailbreakom.
imas na ovaj sajt svasta u vezi iphone-a i sve je besplatno: www.ajfon.rs