HP Scanjet 3800 problem...

poruka: 5
|
čitano: 2.325
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

neznam jel je softverski il hardverski...

al mislim da je sftverski jer je sve super poštekano, kabel ispravan, provjereno...

do maloprije je radio bez problema, nikaj se nije mijenjalo na kompu ni nista, usred rada je prestao raditi...

napise da  "An error occurred during communicating scaning device..."

kad ga istekam i ustekam iz kompa...napise mi da "usb device is not recognized" ... a u Device Manageru kod USB.a pise Unknown Device i stoji tak

reinstaliro sam drivere, enable/disable device ... sto restarta prilikom igranja s tim...

i fakat nemam pojma...

pomoc?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pokusaj vratit sustav na ranije vrijeme, meni se desilo da jedno vrijeme uopce nije htio skenirat kak spada nego je bedastoce uslikao, nakon nekog vremena se sam slozio...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 19:06 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: HP Scanjet 3800 problem...
doxy kaže...

neznam jel je softverski il hardverski...

al mislim da je sftverski jer je sve super poštekano, kabel ispravan, provjereno...

do maloprije je radio bez problema, nikaj se nije mijenjalo na kompu ni nista, usred rada je prestao raditi...

napise da  "An error occurred during communicating scaning device..."

kad ga istekam i ustekam iz kompa...napise mi da "usb device is not recognized" ... a u Device Manageru kod USB.a pise Unknown Device i stoji tak

reinstaliro sam drivere, enable/disable device ... sto restarta prilikom igranja s tim...

i fakat nemam pojma...

pomoc?

pokušaj ga uštekat i u ostale usb portove

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
protjeran

da i da

ne pomaže

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imao sam više puta sličnih problema,pa ću ti navesti rješenja a ti probaj kod sebe.Jednom nije bio dobro pričvšćen adapter u kučištu pisača gdje se uštekava kabel.Jednom nije bila do kraja spuštena papučica držača, kada se mijenja tinta pa ga moraš učvrstiti da stoji samostalno.I na kraju kad je riknuo elektromotorić koji vuče onu sajlu sa skenerom(mislim na onu pokretnu lampicu).Eto pa ako će to pomoći,drugih iskustava nemam pa više nemogu reći...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice