HP Probook 470 G1 E9Y83EA driver

poruka: 10
|
čitano: 6.888
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Kupio sam navedeni laptop te uz njega nisam dobio nikakav cd/dvd s driverima za njega. Poslao sam upit u trgovinu dali se inace ne dobiju driveri ili ne i rekli su mi da se ne dobiju ali da ih mogu skinuti s HP-ove stranice i poslali mi ovaj link: http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=5405417&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_swdMain=wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4059%257CswLang%253D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken#Driver%20-%20Network

Tu ima mnogo toga no dali je potrebno sve to instalirati? Npr. za network ima mnogo toga, sto da instaliram od toga? Ili ima netko neko drugo rjesenje?

0 1 hvala 0
16 godina
Re: HP Probook 470 G1 E9Y83EA driver

- to je omiljen način HPa.. za seriju ubace sve drivere na jednu hrpu... naravno, tebi treba samo onaj driver za koji imaš hardware, to vidiš u specifikacijama ili pročitaj s doljnje strane... npr wlan (ahteros, intel, realtek..) vga (intel sama ili + nvidia-ili-ati) itd. Zapravo, sve obavi autoupdate uz predpostavku da ti radi internet (lan-wlan) pa je to jedini driver koji moraš pribaviti.

- instalacija zna biti svakakva, negdje je dovoljno pokrenuti setup, negdje moraš baš ručno odabrati jer win može ignorirati driver itd.. do extremnijeg da moraš rebootati Osmicu sa swichom i instalirati ecertificiran driver... ali, ne treba se brinuti prerano, ražanj i zec u šumi...

-Ovisno o OSu, najvažnije je 32-ili-64 bitni, ako nema drivera za konkretni OS, može neki bliži-dalji...

-Prije instalacije, važno je vidjeti (i znati-razumijeti) postavke BIOSa (UEFIja), podesiti.

-Proizvođači imaju neki interes, MS također... zato je to spetljanije nego što bi moglo biti. Ponekad je lakše skinuti driver od Asusa ili Della.. bitan je samo konkretan HW (chipset, lan..). Pametniji način, u prodaji imaš modele bez win (freedos) i s predinstlliranim OSom, to su inače identični modeli samo drugi number... po tom broju potražiš i 90% da ćeš naći sve na jednom mjestu. Pogledaj u trgovini na polici sa i bez win... bitno je npr na kraju EA, jer se za tržišta razlikuje upravo wlan-radio standardi, #kn.. nešto.. kao što si stavio u naslov teme.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 16:37 (ihush).
16 godina
neaktivan

hp support assistant.... Ako ne ide ovako. Mada meni je već treći hp pa sam na sva 3 uspio sve instalirati sa njihove stranice isto nisam u ta 3 slučaja dobio cd/dvd. :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sad kad sam uspio pronaci driver za internet(wireless) on i radi al se tu i tamo ospoji s veze. Kako da to rijesim?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Traži drugi.

Ako je i najnoviji driver puno puta ne mora biti i najbolji, bilo koji. :)

0 0 hvala 0
16 godina
peco7 kaže...

Sad kad sam uspio pronaci driver za internet(wireless) on i radi al se tu i tamo ospoji s veze. Kako da to rijesim?

-da bi riješio bilo koji problem, prvo moraš otkriti uzrok problema... u slučaju ''interneta'' to može biti bilo što, ne mora biti PC-hw+sw... Popravljanje prije otkrivanja je često pogrešno.

11 godina
neaktivan

za li tko zasto mi se wi-hi na laptopu zna odspojiti nakon cca 1h i kako da to rijesim?

0 1 hvala 0
16 godina
peco7 kaže...

za li tko zasto mi se wi-hi na laptopu zna odspojiti nakon cca 1h i kako da to rijesim?

.. tako da otkriješ uzrok, tad možda riješiš...

11 godina
neaktivan

a da mi pomognes pa kazes na koji nacin otkrijem uzrok?

0 1 hvala 0
16 godina
peco7 kaže...

a da mi pomognes pa kazes na koji nacin otkrijem uzrok?

- eliminacijom. Prvo dali je problem linija, modem, pa zatim dali je hardware ili software.

- brzinski, boot s nekog live medija, npr ubuntu, ako radi bez prekida tad je problem soft pod winsima, možda driver. Ako je problem jednak, tad može biti linija ili hardware....

- modem (wlan),  možeš zaobiči kablom, ako je problem jednak, tad nije uzrok wlan driver. itd..

- jednostavniji način, odeš s notebookom do nekog poznanika ili kafić-hotspot.. ako tamo radi, tad je nešto s tojim modemom-linijom.

- uz to dodati sve moguće malware, pogrešne postavke-torrent, pa čak i roditelje ili obitelj, koji iz prikrajka rade probleme, do loših instalacija, bojler koji mrda struju itd..

-previše mogućih kombinacija, premalo kvalitetnih podataka.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice