Hamachi...

poruka: 3
|
čitano: 713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Hamachi...

Ovako...moj prijatelj i ja bi htjeli probat igrat malo neke igre u mreži pomoću gore spomenutog programa...

Problem je u tome što nikako ne uspijevamo...

Ja kreiram server...on se pridruži...vidimo se...pingam njegovu IP adresu...radi...uđemo u igru (probali smo nekoliko)...Napravim lan server ali on ga ne vidi...

Firewall smo isključili...

Gledali po netu tutoriale ali ništa nije pomoglo...

Ako netko zna nekakav alternativan program sličan Hamachi-ju slobodno neka kaže...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hamachi...

recimo u counter-strike nekad ne vidis pod lan nego trebas njegov direkt ip napisati u konzolu za spojiti se, onda radi, probaj tak ako ti igra podrzava

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamachi...

davno sam koristio hamachi, sjećam se samo da kad smo igrali Counte-Strike onaj koji pravi server mora u consolu ukucat "lan_0" mislim da je tak......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice