Fraps - zasto nemam bar 300 fps u igrama? zaključana tema

poruka: 91
|
čitano: 22.765
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Fraps - zasto nemam bar 300 fps u igrama?
logic kaže...
AA-d00d kaže...
dowhymekeyto kaže...

to se razumije, i nema su tu sta raspravljat,jedino sto ja velim, ne mozes tako govorim o igricima koje se tebi ne svidaju i njihovim igracima, to je ko da ja sad velim da je arma za ljude koji neznaju sta radit pa cijeli dan sjede i bulje u ekran.

Moze kad je u pravu, a je.

I ja volim tu i tamo zaigrat CoD ali se nisam osjecao prozvanim njegovim izjavama jer znam da skill prakticki ni ne trebas, mozak na pasu i uzivancija i to je sve.

To i jeste poenta FPS. Sjedes igras nesto vremena ugasis i zaboravis. Igra sluzi za opustanje a ne mozganje. Barem meni.

Ali postoje i neke koje zahtjevaju odredjenu dozu razmisljanja.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan

Kao na primjer? Uvijek trebas odredjenu dozu razmisljanja s tim da se u fps to svede na to koja tipka mi je reload ili grenad luncher ;)

:)
15 godina
neaktivan

tema je jedna od jačih ovdje na forumu, ak ništ drugo bar sam se nasmijao na određene komentare Smijeh

inače neki ovdje baljezgaju svašta...

za pokretača teme, malo si pogledaj benchmarkove tipa grafulje za određenu igru ( i ostali dijelovi koji su korišteni u testiranju ), pa ako ikako uspiješ toliko dobit koliko si naveo u topicu častim te čim god hoćeš...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:48 (Dompa).
17 godina
neaktivan

Ma sta dobio? 300 FPS? NA cemu ce to vidjeti? Na LCDu rsa refreshrate 60 Hz-a?

15 godina
Fraps - zasto nemam bar 300 fps u igrama?

igram mafi-u 2 i vrti mi oko 50 framova dali je to dobro

na rezuluciji je 1920x1080 i sve na high znaci sve je do kraja pojacano sto se tice detalja i toga

RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

na rezuluciji je 1920x1080 i sve na high znaci sve je do kraja pojacano sto se tice detalja i toga

Ajme, to je loše, pa valjda najlošije do sada, ajme, ti moraš pod hitno nešto učiniti ili lupiti po kucistu ili polijati monitor vodom, ili da ispeci tipkovnicu u pecnici na laganih 250C na 10-12 minuta i onda ce biti puno, puno bolje! slišaj savjet staroga cike ^^

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...
tpg kaže...

Ajme, to je loše, pa valjda najlošije do sada, ajme, ti moraš pod hitno nešto učiniti ili lupiti po kucistu ili polijati monitor vodom, ili da ispeci tipkovnicu u pecnici na laganih 250C na 10-12 minuta i onda ce biti puno, puno bolje! slišaj savjet staroga cike ^^

haj se ti naspavaj kasno je !!!!

RAZOR
17 godina
protjeran
Weky kaže...

se zove logika i pamet.

To se zove kempanje, legneš i ubijaš snajperom ljude, nešto najgluplje što možeš napravit.

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina

jel zna ko jel postoji kakav dobar monitor s više od 200hz za kupit?

scientia est potentia

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
Weky kaže...

se zove logika i pamet.

To se zove kempanje, legneš i ubijaš snajperom ljude, nešto najgluplje što možeš napravit.

Kepmanje ubistvo sniperom u sniper trening misiji? Ajd priznaj da neznas sta je arma2 uopste ;)

15 godina
odjavljen
pinkskin kaže...

Nisi dalje igrao od COD-a.

A gdje si vidio da snajperist juri na bojište i skače ko lud sa jednog kraja mape na drugi i ubija sve?

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
Weky kaže...

se zove logika i pamet.

Nevezano uz video...

Što bi snipovi trebali raditi u Codu, trčati kao da nose assault ili lmg pušku ( mada ima manijaka koji i to rade :D ).

Edit: Preduhitrilo me, stvarno dugo nisam refreshao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 9:10 (thuglife).
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

OMG!!!

Nauči tko su snajperisti i njihovu taktiku.

Nauči malo više o igrama (hint: ArmA, Operation Flashpoint...)

Razmisli prije nego kreneš pisati gluposti.

Od dva netočna mišljenja uvijek pobjeđuje najbučnije!
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
pinkskin kaže...
Weky kaže...

se zove logika i pamet.

Iako kužim što si želio reći ovaj ti je argument totalni promašaj. Mislim ono čovjek stoji na otvorenom usred ničega i biva pogođen, gdje je tu pamet. To ti je u rangu onoga šta baci nož odbi se pogodi protivnika u nogu i crkne.[ ali ozbiljno]

15 godina
odjavljen

A gdje si vidio stražu koja čuva convoy da skaču ko ludi?

Usput, ovo je uradeno u Mission Editoru, ali inače ovakve borbe snajperist dozivljava.

Ovakvi su zadatci snipera, nisu da skače ko lud izmedu protivnika kao u COD-u i da bez recoila pogodi 2 lika odjednon s jednim metkom.

Pogotovo što je ovo shot iz M107 Barret 50.cal

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 9:44 (Weky).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

A gdje si vidio stražu koja čuva convoy da skaču ko ludi?

Usput, ovo je uradeno u Mission Editoru, ali inače ovakve borbe snajperist dozivljava.

Ovakvi su zadatci snipera, nisu da skače ko lud izmedu protivnika kao u COD-u i da bez recoila pogodi 2 lika odjednon s jednim metkom.

Pogotovo što je ovo shot iz M107 Barret 50.cal

Pa to sam rekao, ovaj tvoj video je bio za bacit, zato jer nitko nije lud da u ratu netko tako stoji. A ovo tvoje šta sada govoriš pogotovo što je ovo shot iz M107 Barret 50.cal, u stvarnom svijetu ti je rekord negdje oko 2500m sa manjim kalibrom.

15 godina
odjavljen

A čekaj kako bi u ratu stojao protivnički kamp?

Nece čekati danima polegnuti sa AK47 u rukama čekajući napad.

U svakom slučaju nigdje se borbe nevode na prostorima velikim 200-ak metara te bacajući smoke granate i skakući ko lud.

Teoretski Sniperist nemoze ni skočit.

17 godina
protjeran

Ma snajperisti su u svakoj igrici največi kemperi samo leže piju sok i gledaju kroz optiku, vjerojatno ih noge bole.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
odjavljen
pinkskin kaže...

Ma snajperisti su u svakoj igrici največi kemperi samo leže piju sok i gledaju kroz optiku, vjerojatno ih noge bole.

Snajperist je najteža zadaća, kako u RL tako i u igrama.

Nisi se pomakao dalje od COD-a, a?

15 godina
neaktivan

@pinkskin

To je mnogo realnije nego u cod-u, isto tako probaj odigrat bf:bc2 sa snipom, pa ćeš vidit u čemu je razlika...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 11:52 (Dompa).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

A čekaj kako bi u ratu stojao protivnički kamp?

Nece čekati danima polegnuti sa AK47 u rukama čekajući napad.

U svakom slučaju nigdje se borbe nevode na prostorima velikim 200-ak metara te bacajući smoke granate i skakući ko lud.

Teoretski Sniperist nemoze ni skočit.

OK, ajmo reći da sada ubije tog čovjeka sa AK47, i šta onda iće ubiti drugoga, a za ovo da teoretski nemože skočiti naveo bih ovaj   primjer da kada je ubio ovoga šta drži AK47 čuje odjedamuput fijuk metka i shvatiš da ti je ostalo još otprilike 3s života, nit ga vidiš gdje je nit ga čuješ, a drvo je pored tebe udaljeno 2m.

Dalje mi se više neda komentirati, nema te igrice/igre da ti predoći kako je to biti u ratu.

17 godina
neaktivan

Kod kojeg to oruzja cujes metak i znas da imas jos 3 sec zivota????????'''

Osim kod Mirka i Slavka ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Kod kojeg to oruzja cujes metak i znas da imas jos 3 sec zivota????????'''

Osim kod Mirka i Slavka ;)

Zapravo kod vecine oruzja ako cujes pucanj i ziv si.... ostajes ziv...

In Control
15 godina
odjavljen

If you see the flash it's allready to late...

Slogan iz OFP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
Mojpismonosa kaže...
Raptoxx kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Ti bi sa 2.1ghz , radeonkom 4670 i 160 gb rama300 fps ?

Smijeh

Hahahah...Fail

Sje*o sam se , bio sam zivcan kad sam vidio sta je izvalio sa FPS-ima .

da al opet kakve ti veze ima jel hard 500 ili 750 gb dok igraš igru O.o

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
16 godina

Moja preporuka je da svim ovim cod igraćima da skupe ekipu i svatko po nekih 150 kuna i odu jedan dan u šumu igrati paintball. Pa da vas onda vidim kako jurišate po šumi nizajući headshotove. Vjerojatno ćete većinu dana upravo provesti kempajući iza drva, ili ležeći u travi, a kretati se samo kada je zrak čist. COD je arkada, jednako kao i dosta igri iz serijala NFS, znači u cilju zabave gubi se na realnosti i pravom skillu. Nekažem da skilla netreba ali u daleko manjim količinama da bi bio dobar. Zato ja nevolim simulacije jer zahtjevaju veću dozu razmišljanja što mi se baš neda, jer se žeim zabaviti. Probao sam armu par puta i svaki put nakon par sati odustao.

Ali definitivno preporuka da odete igrati paintball i uživate, imati ćete najbolju dx11 grafiku sa fizikom i svime, i sve će vam se vrtiti u 300 frama bez ikakvih frame dropovaSmijeh

Stoja
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Ali definitivno preporuka da odete igrati paintball i uživate, imati ćete najbolju dx11 grafiku sa fizikom i svime, i sve će vam se vrtiti u 300 frama bez ikakvih frame dropovaSmijeh

Ma hoce i u 232323242424 frejmova ako zazelis.

17 godina
neaktivan

Weky kaže...

Stoja kaže...

zapravo ne... to ima oko 24 frejma po sekundi...

ali istina nema trzanja i sve je na ultra high... a rezolucija je maximalna...

Uf... jeste vidjeli kako je onaj list na drvetu super napravljen :O

16 godina

Weky kaže...

Neznam nešto sam čitao da naše oči registriraju 60 frama ili nešto u tom stilu, tako da neki fps lock ipak postojiBelji se Ali nema frame dropova, može jedino doći do crnog ekrana ako se nema dovoljno kondicije, a u rjetkim slučajevima i do rušenja sistemaNevinašce

17 godina

ili neka probaju igrat airsoft,ima hrpa videa na youtubeu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice