Fraps - zasto nemam bar 300 fps u igrama? zaključana tema

poruka: 91
|
čitano: 22.917
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Fraps - zasto nemam bar 300 fps u igrama?
Gremlin144 kaže...

Zasto ja nemam ispod 5 slicica u igricama?

Kakve to slicice skupljate? Imas duple?

15 godina
Fraps - zasto nemam bar 300 fps u igrama?

evo jedno noob pitanjeSramim se

(narucio sam bc2, stize iduci tjedan :D)

uglavnom da bi vidio taj fps jel moram instalirat taj fraps ili se to moze namjestit u game opcijama?

do sad sam igro cod ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 21:38 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

uglavnom da bi vidio taj fps jel moram instalirat taj fraps ili se to moze namjestit u game opcijama?

do sad sam igro cod ...

Moraš ga instalirati.

15 godina
ATiGamer kaže...
Gunner11 kaže...

do sad sam igro cod ...

Moraš ga instalirati.

ok Smijeh

tnq

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Septah kaže...

Bolje djeca na CoDu nego na BC2.  Trebaju im se muda spustiti prije nego pravu igru krenu igrati. Smijeh

Ili nedao bog ArmA ili World of Warcraft/Starcraft II (to ipak trazi malo pameti i razmišljanja za što su oni preljeni).

nisi u pravo, treba i u cod2 razmisljat, naravno pricam o SD-u i clan base matchevima

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 21:04 (dowhymekeyto).
16 godina
neaktivan

Cim sam vidio naslov znao sam da je jos jedan epic fail tema

Ovo je pitanje tipa zas nemam 3 vile,1 000 000 $ i jedno 10 najbolji auta svijeta

Ok dosta sale :) 300fps je jako puno za ugodno igranje je sasvim dosta 60.

. .
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 23:15 (Skizzy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

uvik su mi stariji govorili da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori... ali iz dana u dan sam sve vise siguran da su stariji pricali gluposti :P 

to je istina. Npr. na ovu temu možeš odgovoriti tako da mu objasniš što je to fps jer očito autor to nezna. Ili možeš napisati epic fail.

15 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
zovitemebuha kaže...

uvik su mi stariji govorili da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori... ali iz dana u dan sam sve vise siguran da su stariji pricali gluposti :P 

to je istina. Npr. na ovu temu možeš odgovoriti tako da mu objasniš što je to fps jer očito autor to nezna. Ili možeš napisati epic fail.

zar je zaista na ovakvom forumu potrebno netkome odgovarati sto je fps? a i opet google je tu... opcenito ako te nesto zanima proucis malo pa ako ti bas opet nije jasno pitas nekoga i nadas se da neces zavrsiti u podtemi humor :P

16 godina
RE: Fraps pitanje!
Filip92 kaže...

Instaliro sam fraps i kada igram multiplayer imam 70 sličica....a u meniu 600-700.Jel netko zna zašto nemam bar 300 kada igram??I o čemu to ovisi,(detalji,rezolucija)???

Molim pomoč,hvala!

...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
odjavljen
dowhymekeyto kaže..

nisi u pravo, itekako puno razmisljanja ima, naravno pricam o SD-u i clan base matchevima

Razmišljanje u takvom slučaju je jednako onom razmišljanju kao da ideš gledati kravu.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan

greska

:)
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 8:37 (logic).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
dowhymekeyto kaže..

nisi u pravo, itekako puno razmisljanja ima, naravno pricam o SD-u i clan base matchevima

Razmišljanje u takvom slučaju je jednako onom razmišljanju kao da ideš gledati kravu.

badava ti ja tu sad i krenem objasnjavat kad ces i dalje tvrdit da je 60 dovoljno,to je istina,ali oni koji igraju online (cod) znaju razliku izmedu 60 i 250 fps

15 godina
odjavljen
dowhymekeyto kaže...

badava ti ja tu sad i krenem objasnjavat kad ces i dalje tvrdit da je 60 dovoljno,to je istina,ali oni koji igraju online (cod) znaju razliku izmedu 60 i 250 fps

Nije stvar u FPS-ima - Stvar je u logici.

Nijedan COD nezahtjeva veliki IQ ili logičko razmišljanje nalik Rainbow Six-u, Ghost Reconu, ArmA, OFP, već se isključivo trazi brzina refleksa i uočavanja protivnika.

COD je sa svojim izrazito malim mapama i jednostavnim tjelom protivnika kao i gameplayeom previše arkadan da bi zahtjevao iole veće razmišljanje tokom meča.

COD je kao i nekoć Quake 3 - Sve što se trazi je brzina refleksa i uočavanja protivnika. Baš ništa više.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 19:52 (Weky).
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 21:32 (dowhymekeyto).
15 godina
odjavljen

COD2 ni jedan cod nezahtjeva iole vecu pamet. Igre u kojima se pamet trazi su RTS, Vojni Simulatori, Tatkičke pucačine, COD je najobičnija arkadna igra.

Igrao sam ja itekako dobro sve COD ove po izlasku. I igrao sam i cb war i 1vs1 i to ti mogu potvrditi neki forumaši i pitaj ih kako sam prošao 1vs1 okršaju.

COD nije igra koja trazi pameti, pamet traze neke druge igre koje sam naveo i koje zbog svoej kompleksnosti zahtjevaju razmišljanje tjekom meča, a takvo razmišljanje se uglavnom odvija satima i satima i zahtjeva strpljenje, a ne COD gdje partija traje minut i pol praktički. Mape su totalno klaustrofobične i uske da bi zahtjevale iole nečeg višeg.

COD=Quake.

se zove logika i pamet.

Naravno ti imaš 15-ak godina vjerovatno pa ti je sve ovo čini se prekompleksnim s obzirom da nikad nisi iskusio prave igre u multiplayeru i timske igre koje traze određeni nivo skilla.

COD Pro gamer.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 20:18 (Weky).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

COD2 ni jedan cod nezahtjeva iole vecu pamet. Igre u kojima se pamet trazi su RTS, Vojni Simulatori, Tatkičke pucačine, COD je najobičnija arkadna igra.

Igrao sam ja itekako dobro sve COD ove po izlasku. I igrao sam i cb war i 1vs1 i to ti mogu potvrditi neki forumaši i pitaj ih kako sam prošao 1vs1 okršaju.

COD nije igra koja trazi pameti, pamet traze neke druge igre koje sam naveo i koje zbog svoej kompleksnosti zahtjevaju razmišljanje tjekom meča, a takvo razmišljanje se uglavnom odvija satima i satima i zahtjeva strpljenje, a ne COD gdje partija traje minut i pol praktički. Mape su totalno klaustrofobične i uske da bi zahtjevale iole nečeg višeg.

COD=Quake.

se zove logika i pamet.

Naravno ti imaš 15-ak godina vjerovatno pa ti je sve ovo čini se prekompleksnim s obzirom da nikad nisi iskusio prave igre u multiplayeru i timske igre koje traze određeni nivo skilla.

COD Pro gamer.

vrijedat cemo se? daj molim te, to sto ti sa 23 godine imas nekoliko sati dnevno za potrosit da ubis protivnika nedaje ti pravo da se*es po drugim igricama i igracima koji ih igraju.

15 godina
odjavljen
dowhymekeyto kaže...

vrijedat cemo se? daj molim te, to sto ti sa 23 godine imas nekoliko sati dnevno za potrosit da ubis protivnika nedaje ti pravo da se*es po drugim igricama i igracima koji ih igraju.

Ja nevidim gdje sam ovdje ikoga izvrjedao vec sam samo iznjeo dovoljno argrumentiran post za razliku od tebe gdje u postu pokušavaš skrenuti sa teme.

15 godina
neaktivan
pogledaj svoje posteve da vidis, prvo si spomenuo padobrance, zatim da su prelijeni, i na kraju IQ.

Necu uopce dalje raspravljat. ti i dalje "ostri mozak" na takvim igrama i smatraj da su ljudi koji igraju cod budale i idioti. pozdrav
15 godina
odjavljen
dowhymekeyto kaže...
pogledaj svoje posteve da vidis, prvo si spomenuo padobrance, zatim da su prelijeni, i na kraju IQ.

Necu uopce dalje raspravljat. ti i dalje "ostri mozak" na takvim igrama i smatraj da su ljudi koji igraju cod budale i idioti. pozdrav

Ej, nemoj tako nisam došao ovdje da bih se svađao i izmišljao šta je tko rekao.

Nisam rekao da si idiot što igraš COD. Činjenica je da COD nezahtjeva IQ kao neke druge igre. Ja nisam rekao da je tvoj IQ kakav.

Očito neraumiješ baš najbolje neke rječi.

Padobranac je izvrsan hobij -;D

15 godina
neaktivan
prvo velis da nisi nikog vrijedao i spomenuo mu IQ i 2 reda kasnije velis da ne razumijem neke rijeci. ja i dalje ne tvrdim da cod zahtjeva vise mozga nego neka ARMA,ali opet nije samo trci i pucaj
pozdrav i laku noc
15 godina
odjavljen
dowhymekeyto kaže...
prvo velis da nisi nikog vrijedao i spomenuo mu IQ i 2 reda kasnije velis da ne razumijem neke rijeci. ja i dalje ne tvrdim da cod zahtjeva vise mozga nego neka ARMA,ali opet nije samo trci i pucaj
pozdrav i laku noc

To je samo tvoje mišljenje koje realno kad se sagleda nemoze biti istinito.

Hajde priznaj, dali si igroa i koliko si igrao Armu ili neki RTS, Commandos, Starcraft?

15 godina
neaktivan
Weky kaže...
dowhymekeyto kaže...
pozdrav i laku noc

To je samo tvoje mišljenje koje realno kad se sagleda nemoze biti istinito.

Hajde priznaj, dali si igroa i koliko si igrao Armu ili neki RTS, Commandos, Starcraft?

igrao sam sniper elite, ali velim, nemam vremena trosit nekoliko sati za nekoliko ubojstva.

15 godina
odjavljen

I sad jesi razumio što je teze i što više trazi poznavanja igra i razmišljanja?

COD u kojem ideš i sve ubijaš skakuci sa jednog kraja mape na drugi ili ArmA gdje jedan jedini metak bilo gdje trajno ubija i gdje je utjecaj vremenski prilika ogroman i gdje su prostori kilometrima veliki, te je balistika i putanja metaka gotovo jednaka stvarnoscu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to se razumije, i nema su tu sta raspravljat,jedino sto ja velim, ne mozes tako govorim o igricima koje se tebi ne svidaju i njihovim igracima, to je ko da ja sad velim da je arma za ljude koji neznaju sta radit pa cijeli dan sjede i bulje u ekran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 21:44 (dowhymekeyto).
17 godina
protjeran
Weky kaže...

COD je kao i nekoć Quake 3 - Sve što se trazi je brzina refleksa i uočavanja protivnika. Baš ništa više.

a to nije za inteligentne cvikeraše s dioptrijom -8 koji imaju 160 kg, ne bave se sportom, stalno bulje u svoje inteligentne igre.

za Cod trebaš imat reflekse, da.

refleksi, brzo snalaženje u prostoru su vrlo bitne kvalitete mladog čovjeka.

nije to za podcijenjivati.

15 godina
odjavljen
Bugofil kaže...

a to nije za inteligentne cvikeraše s dioptrijom -8 koji imaju 160 kg, ne bave se sportom, stalno bulje u svoje inteligentne igre.

Što je pjesnik htjeo reći?

17 godina
protjeran

Cinjenica je da je COD cista arkada, koja pogoduje mladoj populaciji, dok one igre koje zahtijevaju vise od samih refleksa leze

malo starijima.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 22:26 (MorciTheCroat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dowhymekeyto kaže...

to se razumije, i nema su tu sta raspravljat,jedino sto ja velim, ne mozes tako govorim o igricima koje se tebi ne svidaju i njihovim igracima, to je ko da ja sad velim da je arma za ljude koji neznaju sta radit pa cijeli dan sjede i bulje u ekran.

Moze kad je u pravu, a je.

I ja volim tu i tamo zaigrat CoD ali se nisam osjecao prozvanim njegovim izjavama jer znam da skill prakticki ni ne trebas, mozak na pasu i uzivancija i to je sve.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
dowhymekeyto kaže...

I ja volim tu i tamo zaigrat CoD ali se nisam osjecao prozvanim njegovim izjavama jer znam da skill prakticki ni ne trebas, mozak na pasu i uzivancija i to je sve.

dajte skuzite vise jednom da ja ne pricam o deadmatchu na pub serverima

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
dowhymekeyto kaže...

To i jeste poenta FPS. Sjedes igras nesto vremena ugasis i zaboravis. Igra sluzi za opustanje a ne mozganje. Barem meni.

:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice