Zasto ja nemam ispod 5 slicica u igricama?
Kakve to slicice skupljate? Imas duple?
Zasto ja nemam ispod 5 slicica u igricama?
Kakve to slicice skupljate? Imas duple?
evo jedno noob pitanje
(narucio sam bc2, stize iduci tjedan :D)
uglavnom da bi vidio taj fps jel moram instalirat taj fraps ili se to moze namjestit u game opcijama?
do sad sam igro cod ...
evo jedno noob pitanje
uglavnom da bi vidio taj fps jel moram instalirat taj fraps ili se to moze namjestit u game opcijama?
do sad sam igro cod ...
Moraš ga instalirati.
evo jedno noob pitanje
do sad sam igro cod ...
Moraš ga instalirati.
ok
tnq
Bolje djeca na CoDu nego na BC2. Trebaju im se muda spustiti prije nego pravu igru krenu igrati.
Ili nedao bog ArmA ili World of Warcraft/Starcraft II (to ipak trazi malo pameti i razmišljanja za što su oni preljeni).
nisi u pravo, treba i u cod2 razmisljat, naravno pricam o SD-u i clan base matchevima
uvik su mi stariji govorili da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori... ali iz dana u dan sam sve vise siguran da su stariji pricali gluposti :P
to je istina. Npr. na ovu temu možeš odgovoriti tako da mu objasniš što je to fps jer očito autor to nezna. Ili možeš napisati epic fail.
uvik su mi stariji govorili da ne postoje glupa pitanja nego samo glupi odgovori... ali iz dana u dan sam sve vise siguran da su stariji pricali gluposti :P
to je istina. Npr. na ovu temu možeš odgovoriti tako da mu objasniš što je to fps jer očito autor to nezna. Ili možeš napisati epic fail.
zar je zaista na ovakvom forumu potrebno netkome odgovarati sto je fps? a i opet google je tu... opcenito ako te nesto zanima proucis malo pa ako ti bas opet nije jasno pitas nekoga i nadas se da neces zavrsiti u podtemi humor :P
nisi u pravo, itekako puno razmisljanja ima, naravno pricam o SD-u i clan base matchevima
Razmišljanje u takvom slučaju je jednako onom razmišljanju kao da ideš gledati kravu.
greska
nisi u pravo, itekako puno razmisljanja ima, naravno pricam o SD-u i clan base matchevima
Razmišljanje u takvom slučaju je jednako onom razmišljanju kao da ideš gledati kravu.
badava ti ja tu sad i krenem objasnjavat kad ces i dalje tvrdit da je 60 dovoljno,to je istina,ali oni koji igraju online (cod) znaju razliku izmedu 60 i 250 fps
badava ti ja tu sad i krenem objasnjavat kad ces i dalje tvrdit da je 60 dovoljno,to je istina,ali oni koji igraju online (cod) znaju razliku izmedu 60 i 250 fps
Nije stvar u FPS-ima - Stvar je u logici.
Nijedan COD nezahtjeva veliki IQ ili logičko razmišljanje nalik Rainbow Six-u, Ghost Reconu, ArmA, OFP, već se isključivo trazi brzina refleksa i uočavanja protivnika.
COD je sa svojim izrazito malim mapama i jednostavnim tjelom protivnika kao i gameplayeom previše arkadan da bi zahtjevao iole veće razmišljanje tokom meča.
COD je kao i nekoć Quake 3 - Sve što se trazi je brzina refleksa i uočavanja protivnika. Baš ništa više.
.
COD2 ni jedan cod nezahtjeva iole vecu pamet. Igre u kojima se pamet trazi su RTS, Vojni Simulatori, Tatkičke pucačine, COD je najobičnija arkadna igra.
Igrao sam ja itekako dobro sve COD ove po izlasku. I igrao sam i cb war i 1vs1 i to ti mogu potvrditi neki forumaši i pitaj ih kako sam prošao 1vs1 okršaju.
COD nije igra koja trazi pameti, pamet traze neke druge igre koje sam naveo i koje zbog svoej kompleksnosti zahtjevaju razmišljanje tjekom meča, a takvo razmišljanje se uglavnom odvija satima i satima i zahtjeva strpljenje, a ne COD gdje partija traje minut i pol praktički. Mape su totalno klaustrofobične i uske da bi zahtjevale iole nečeg višeg.
COD=Quake.
se zove logika i pamet.
Naravno ti imaš 15-ak godina vjerovatno pa ti je sve ovo čini se prekompleksnim s obzirom da nikad nisi iskusio prave igre u multiplayeru i timske igre koje traze određeni nivo skilla.
COD Pro gamer.
COD2 ni jedan cod nezahtjeva iole vecu pamet. Igre u kojima se pamet trazi su RTS, Vojni Simulatori, Tatkičke pucačine, COD je najobičnija arkadna igra.
Igrao sam ja itekako dobro sve COD ove po izlasku. I igrao sam i cb war i 1vs1 i to ti mogu potvrditi neki forumaši i pitaj ih kako sam prošao 1vs1 okršaju.
COD nije igra koja trazi pameti, pamet traze neke druge igre koje sam naveo i koje zbog svoej kompleksnosti zahtjevaju razmišljanje tjekom meča, a takvo razmišljanje se uglavnom odvija satima i satima i zahtjeva strpljenje, a ne COD gdje partija traje minut i pol praktički. Mape su totalno klaustrofobične i uske da bi zahtjevale iole nečeg višeg.
COD=Quake.
se zove logika i pamet.
Naravno ti imaš 15-ak godina vjerovatno pa ti je sve ovo čini se prekompleksnim s obzirom da nikad nisi iskusio prave igre u multiplayeru i timske igre koje traze određeni nivo skilla.
COD Pro gamer.
vrijedat cemo se? daj molim te, to sto ti sa 23 godine imas nekoliko sati dnevno za potrosit da ubis protivnika nedaje ti pravo da se*es po drugim igricama i igracima koji ih igraju.
vrijedat cemo se? daj molim te, to sto ti sa 23 godine imas nekoliko sati dnevno za potrosit da ubis protivnika nedaje ti pravo da se*es po drugim igricama i igracima koji ih igraju.
Ja nevidim gdje sam ovdje ikoga izvrjedao vec sam samo iznjeo dovoljno argrumentiran post za razliku od tebe gdje u postu pokušavaš skrenuti sa teme.
Ej, nemoj tako nisam došao ovdje da bih se svađao i izmišljao šta je tko rekao.
Nisam rekao da si idiot što igraš COD. Činjenica je da COD nezahtjeva IQ kao neke druge igre. Ja nisam rekao da je tvoj IQ kakav.
Očito neraumiješ baš najbolje neke rječi.
Padobranac je izvrsan hobij -;D
To je samo tvoje mišljenje koje realno kad se sagleda nemoze biti istinito.
Hajde priznaj, dali si igroa i koliko si igrao Armu ili neki RTS, Commandos, Starcraft?
To je samo tvoje mišljenje koje realno kad se sagleda nemoze biti istinito.
Hajde priznaj, dali si igroa i koliko si igrao Armu ili neki RTS, Commandos, Starcraft?
igrao sam sniper elite, ali velim, nemam vremena trosit nekoliko sati za nekoliko ubojstva.
I sad jesi razumio što je teze i što više trazi poznavanja igra i razmišljanja?
COD u kojem ideš i sve ubijaš skakuci sa jednog kraja mape na drugi ili ArmA gdje jedan jedini metak bilo gdje trajno ubija i gdje je utjecaj vremenski prilika ogroman i gdje su prostori kilometrima veliki, te je balistika i putanja metaka gotovo jednaka stvarnoscu?
to se razumije, i nema su tu sta raspravljat,jedino sto ja velim, ne mozes tako govorim o igricima koje se tebi ne svidaju i njihovim igracima, to je ko da ja sad velim da je arma za ljude koji neznaju sta radit pa cijeli dan sjede i bulje u ekran.
COD je kao i nekoć Quake 3 - Sve što se trazi je brzina refleksa i uočavanja protivnika. Baš ništa više.
a to nije za inteligentne cvikeraše s dioptrijom -8 koji imaju 160 kg, ne bave se sportom, stalno bulje u svoje inteligentne igre.
za Cod trebaš imat reflekse, da.
refleksi, brzo snalaženje u prostoru su vrlo bitne kvalitete mladog čovjeka.
nije to za podcijenjivati.
a to nije za inteligentne cvikeraše s dioptrijom -8 koji imaju 160 kg, ne bave se sportom, stalno bulje u svoje inteligentne igre.
Što je pjesnik htjeo reći?
Cinjenica je da je COD cista arkada, koja pogoduje mladoj populaciji, dok one igre koje zahtijevaju vise od samih refleksa leze
malo starijima.
to se razumije, i nema su tu sta raspravljat,jedino sto ja velim, ne mozes tako govorim o igricima koje se tebi ne svidaju i njihovim igracima, to je ko da ja sad velim da je arma za ljude koji neznaju sta radit pa cijeli dan sjede i bulje u ekran.
Moze kad je u pravu, a je.
I ja volim tu i tamo zaigrat CoD ali se nisam osjecao prozvanim njegovim izjavama jer znam da skill prakticki ni ne trebas, mozak na pasu i uzivancija i to je sve.
I ja volim tu i tamo zaigrat CoD ali se nisam osjecao prozvanim njegovim izjavama jer znam da skill prakticki ni ne trebas, mozak na pasu i uzivancija i to je sve.
dajte skuzite vise jednom da ja ne pricam o deadmatchu na pub serverima
To i jeste poenta FPS. Sjedes igras nesto vremena ugasis i zaboravis. Igra sluzi za opustanje a ne mozganje. Barem meni.