ESET - Unable to clean - Delf.OAZ trojan

poruka: 7
|
čitano: 3.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Virus

Kad pokrenem kompjuter i učita mi desktop pokaže mi se neki virus u crvenom boxu i piše "Operating memory - a variant of Win32/Delf.OAZ trojan - unable to clean" Šta da radim ? Skenirao sam komp ali ga ne mogu izbrisati, trazio sam manualno da ga sam izbrisem nekako ali ne mogu ga naci. :( POMOC!

Evo ispod slika :

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:57 (pacmac23).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Virus
pacmac23 kaže...

Kad pokrenem kompjuter i učita mi desktop pokaže mi se neki virus u crvenom boxu i piše "Operating memory - a variant of Win32/Delf.OAZ trojan - unable to clean" Šta da radim ? Skenirao sam komp ali ga ne mogu izbrisati, trazio sam manualno da ga sam izbrisem nekako ali ne mogu ga naci. :( POMOC!

Evo ispod slika :

uradi ovako kako piše u ovom postu

17 godina
moderator

Taj sigurnosni program ti ne nudi opciju da se pokrene nakon restarta pa da onda počisti računalo? Onda ga ukloni i instaliraj neki drugi, recimo Kaspersky antivirus.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

AVAST free je najbolji! instaliraj slobodno, scan-aj i čisti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 15:16 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pacmac23 kaže...

Evo ispod slika :

Ekipa na temi Ultimativna antivirus tema - P&O je prilicno potkovana sto se tice sigurnosnih programa. Siguran sam da ce ti preporuciti nesto besplatno i efikasnije od NOD-a.

IMHO

Ovakve pogane napasti su obicno rootkiti koji se uglave u svoj memorijski prostor i nista ih ne moze ukloniti dok je Windows podignut. Ovdje se treba temeljitije pristupiti u smislu off-line ciscenja odnosno u Safe Modeu

Autoru preporucam prelazak na Windows 7 ako mu hardware dozvoljava to (i driveri)

Max Headroom
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 15:41 (Lazarus Long).
13 godina
neaktivan

Ja iman neki recimo slican problem nod mi je uvatija nesto i nemoze ga maknit stalno javlja a i otezano mi je pretrazivanje interneta i pc je dosta usporen. Znaci javlja mi Win.32 agent.Teo trojan to mogu rijesit na isti nacin kao sta je receno povise il ?

Fala velka

0 0 hvala 0
15 godina
pacmac23 kaže...

Evo ispod slika :

Da li si u Advanced setup podesio antivirus. Naime u Advanced setup otvori opciju antivirus and antispyware te pročešljaj malo i pronađi opciju strict cleaning koju ćeš uključiti. Ako već nemaš, preporučio bih ti da instaliraš Eset Smart Security 5 koji ima i firewall, koji ja koristim i nemam nikakvih problema.

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice