bok decki!kupio sam nedavno novi komp(konfu mi mozete pogledat dolje),instzaliro sam neke igre tipa need for speed shif,far cry 2,pes 2010.i imam problema sa trzajima slike.kod nfs sve na max jedino neznam dali ima neke veze ako mje monitor spojen na dvi ili na vga zato jer kad je na dvi mogu apply-at na 60 hz a na dvi mogu samo 59?skinuo sam drivere za windows 7 64 bita sa amd-ove stranice.jedino neznam ako mi je graficka sapphire dali ih moram skinut sa njihove stranice?? jer na takvoj konfi nista ne bi trebalo stekat?molim savjet??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok decki!kupio sam nedavno novi komp(konfu mi mozete pogledat dolje),instzaliro sam neke igre tipa need for speed shif,far cry 2,pes 2010.i imam problema sa trzajima slike.kod nfs sve na max jedino neznam dali ima neke veze ako mje monitor spojen na dvi ili na vga zato jer kad je na dvi mogu apply-at na 60 hz a na dvi mogu samo 59?skinuo sam drivere za windows 7 64 bita sa amd-ove stranice.jedino neznam ako mi je graficka sapphire dali ih moram skinut sa njihove stranice?? jer na takvoj konfi nista ne bi trebalo stekat?molim savjet??
Ja sam imao sličnih problema sa HD4850 kad sam skinija 9.10 verziju drivera ali čmi sam vratija na 9.8 sve je ponovo radilo bez problema pa probaj i ti jer pretpostavljam da si stavija najnovije drivere.
pa jesam da!ali sa amd stranice. a graficka mi je sapphire.pa neznam dal mozda treba instalirat iste drivere ali sa sapphire stranice?
nema veze to je ista grafa sa naljepnicom od sapphirea i ja ju imam,mene samo zanima ako skinem nove drivere dali stare trebam nekako posebno zbrisat s nekim programom ili mogu samo noviju verziju instalirat preko stare???
stare drivere svakako prije instalacije novih moraš deinstalirat. najbolje i najbezbolnije pomoću alata Driver sweeper