Deinstalacija programa- SharpE

poruka: 3
|
čitano: 892
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jučer sam instalirao program SharpE koji je bio na Bugovom DVD-u. Program je dobar ali spor. Sad mi treba duplo vremena da se PC upali. Program se instalirao na mapu Bug na HDD-u te se nemože instalirat preko dodaj ili ukloni programe, tj. nema ga tamo. Sad kad bi izašao iz Sharpa samo bi se pogoršalo. Sve bi bilo isto samo što nisam mogao ugasit komp. pa sam ga ponovo pokrenuo tipkom na kućištu. I kad se ponovo pokrene isto kao kad sam ga instalirao.?

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li tko da zna riješit problem, očito nema.

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Očisti registry, defragmentiraj i očisti disk. To bi trebalo pomoći.

Za sljedeći put koristi deinstalacijske programe tipa Your Uninstaller.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice