da li postoji program koji otvara sve kompletno sve datoteke ili neki program koji otvara tip datoteke citiram datoteka 001 ili 048 to prvi put vidim ali.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procitao nekoliko puta...ne razumem.
Daj razjasni malo
Ako imaš datoteke *.001 - *.048 vjerojatno se radi o RAR arhivi, probaj odrarat onu sa ekstenzijom .rar ili onu sa najmanjim brojem.
Više o ekstenzijama: http://www.filext.com/
Extraktiraj sve sa WinRAR-om u jedan folder. Pretpostavljam da si skidao neku datoteku preko torrenta pa ti je došla arhivirana u dijelove. Ako i imaš WinRAR instaliran, ne mora pokazati ikonicu da prepoznaje tu arhivu. Samo označi sve i extractaj u jedan folder i dobit ćeš cjelovitu datoteku.
je je skidano je sa torrenta ( mininova.org) i u djelovima je fala probacu to sta ste rekli
Pomoć u otvaranju glazbenih fileova ! Želim svu muziku otvarati u nekom drugom sviraču od do sada postavljenog. ( npr. neću više Winamp već AIMP2) Kako to generalno podesiti, a ne za svaku stvar posebno. Išao sam u: svojstva - otvara se sa..change - kliknem željeni program, ali mi ne dozvoljava opciju: za otvaranje ove vrste dat.... ? Zna li tko ?
Dižete temu od 1 godinu dana prije.
kolega je postavio pitanje u skladu sa temom, ja sam mu odgovorio i gotovo. sta sad ti tu izigravas? 
Kolega je postavio temu prošle godine,kršiš prava foruma
koja si ti to pravila foruma citao?
Započinjanje teme - Prije započinjanja teme, uvjerite se da istu ili sličnu temu netko već nije otvorio na forumu. Bez razloga duplirane teme će prema potrebi i bez objašnjenja biti brisane, ako moderatori tako odluče.
odi zuri u sunce ili tako nesto...
Kolega je postavio temu prošle godine,kršiš prava foruma
Postavio sam pitanje u temi staroj godinu dana, a ne novu temu!!! Da sam naišao na nešto slično mojem problemu, naravno da ne bih pitanje postavljao. Ali ti misliš da ja imam vremena prelistati 50tak stranica foruma i ne naći odgovor na konkretno pitanje?!
Uostalom, ćemu služi ovaj forum nego da riješavaš konkretne probleme, brzo, efikasno i u realnom vremenu. Ako naiđeš na odgovor na moj konkretni upit negdje na forumu, molim te obrati me na isti.(stranu i datum)
Oprosti,nisam čito tvoj post
Oprosti,nisam čito tvoj post
Oprošteno ti je.Idi i ne griješi više!
. E sad, oko AIMPa. Fora je u tome da mi nikako ne želi otvoriti izbornik "opcije".Niti sa strl+p, niti klikom. Napominjem dsa sam program instalirao sa BUGovog DVD-a i sve mi je izgledalo normalno pri instalaciji. Kaj sad???
jesi pokusao reinstalirati program?
Na kojem jeziku imaš Aimp?
Možda ovo ima veze (pogledaj zadnjih par odgovora)
Ja kad sam promijenio jezik, nisam više mogao otvarati nikakve izbornike... Očito neki bug...
Nakon toga podešavanja u aimpu kako je pokazao kolega r420r,
(vidi sliku)
stisni na neku pjesmu, desni klik > open with>choose program > Aimp2(nađi ga na popisu) > klikni na kvačicu koja kaže "Always use the selected program..." > OK
Sada će ti svaku pjesmu automatski otvarati u Aimpu2
Na kojem jeziku imaš Aimp?
Možda ovo ima veze (pogledaj zadnjih par odgovora)
Ja kad sam promijenio jezik, nisam više mogao otvarati nikakve izbornike... Očito neki bug...
Nakon toga podešavanja u aimpu kako je pokazao kolega r420r,
(vidi sliku)
stisni na neku pjesmu, desni klik > open with>choose program > Aimp2(nađi ga na popisu) > klikni na kvačicu koja kaže "Always use the selected program..." > OK
Sada će ti svaku pjesmu automatski otvarati u Aimpu2
E, upravo to mi ne dopušta: citiram "stisni na neku pjesmu, desni klik > open with>choose program > Aimp2(nađi ga na popisu) > klikni na kvačicu koja kaže "Always use the selected program..." > OK
Uspio sam!!!! Isključio sve jezike osim ruskog i engleskog i kod izbora jezika stavio engleski i sad dela ko vurica.Spasiva kameradi!