- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijatelju sam bas prekjucer instalirao Winze s istog DVD-a i instalirao je Daemon Tools iz istog instalacijskog paketa kao i ja i njemu radi sve normalno.
DAEMON Tools Lite v4.35.5 ima podršku za Windows 7. Skini i provaj instalirat verziju v4.35.5.
onda imaš loše sjećanje!
ne znam kako riješit ovo...
Instaliraj Alcohol 120 on ima SPTD koji ti je potreban za ispravan rad DT i alcohola nemoj me pitat kaj znači jer neznam
http://www.disc-tools.com/download/daemon+sptd+md5sum
malo ispod na toj stranici imaš samo SPTD za skinut bez DT-a
Blokiran je Alkohol, ne zeli pokrenuti uopce...
Uglavom rijesilo se ovo nekako, nakon 3-4 reinstala svega pojavio se ipak BD-ROM uredjaj i ikonica DT-a u trayu, ovo se jos uvijek pojavljuje kada lupim dupli klik na exe file DT-a, ali DT radi u trayu. Hvala i pozdrav!
ja koristim power iso i sve mi otvara što želim,nikad više dt ili alcohol 120.
Kod mene je bio isti slučaj. Jednostavno trebaš skinit taj SPTDinst i instalirat njega pa tek onda deamoon tools i sve će radit u najboljem redu. Ja sam skinio SPTDinst 158 ali vjerovatno je onda bio stariji deamon tools ako sada traži 160 verziju. Dakle uglavnom prvo skini taj SPTDinst 160 i instaliraj pa onda instaliraj deamon tools i sve bi trebalo radit
power iso je stvarno najbolji.. nikad problema
Kod mene je bio isti slučaj. Jednostavno trebaš skinit taj SPTDinst i instalirat njega pa tek onda deamoon tools i sve će radit u najboljem redu. Ja sam skinio SPTDinst 158 ali vjerovatno je onda bio stariji deamon tools ako sada traži 160 verziju. Dakle uglavnom prvo skini taj SPTDinst 160 i instaliraj pa onda instaliraj deamon tools i sve bi trebalo radit
Probao sam i to i nista.
Uglavnom radilo je ono nesto sto sam rekao, ali samo do restarta, sad opet nista.
Izgleda da necu mountati nego preko WinRAR-a ili tako nesto... Pozdrav!
Skuzio sam. Probat cu kad mi bude sljedeci put trebalo, ako mi bude trebalo.