Čudan zvuk

poruka: 7
|
čitano: 1.299
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Čudan zvuk

komp mi kad ga upalim napravi cudan zvuk, kao da nesto govori mislim da nesto "feild",samo kad su upaljeni zvucnici jer sam prvo pomislil da je nes sa ventilatorom...

pls ak mi neko moze pomoci...zvuk mi vec ide na zivceViče

eh i nesto mi pisalo da je driveri od zvucne da ne prepozna zvucnu al kad sam ga restartiro opet rade normalno ali zvuk ne prestaje.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čudan zvuk

Meni se zna dogoditi da hvatam radio frekvencije kada skroz utišam zvučnike. Ovo je stvarno moguće zbog toga što se određene žice u zvučniku ponašaju kao svojevrsne antene, pa ti je možda u tome problem. Probaj prikopčati neke druge zvučnike.

EDIT: Malo sam bolje pročitao pitanje i shvatio da sam sve shvatio potpuno krivo XD Oprostite na pogrešci... My bad...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 20:46 (Proz0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Čudan zvuk
Proz0r kaže...

Meni se zna dogoditi da hvatam radio frekvencije kada skroz utišam zvučnike. Ovo je stvarno moguće zbog toga što se određene žice u zvučniku ponašaju kao svojevrsne antene, pa ti je možda u tome problem. Probaj prikopčati neke druge zvučnike.

EDIT: Malo sam bolje pročitao pitanje i shvatio da sam sve shvatio potpuno krivo XD Oprostite na pogrešci... My bad...

aha?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
17 godina

meni se to jedno vrijeme non stop događalo...kao neki zvuk dopire iz subwoofera (kao neke radio stanice...)-ponekad je bilo veoma glasno......no neznam ni sam, to se popravilo samo od sebe

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
17 godina
neaktivan
Čudan zvuk

Bilo bi lakše kad bi mi mogli čuti taj zvuk pa probaj snimiti s mobitelom ili diktafonom.

Čini mi se da je problem u driverima za zvučnu, jer kad njih nemaš instalirane, onda se često pojavljuju svojevrsni crappy zvukovi. Uz to, uopće nema zvuka. Moguće da ti driveri za zvučnu nisu pravilno instalirani.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čudan zvuk

rado ali to mi se cuje malo prije nek se windowsi startaju (kad ide ona crtica).

drugi komp nemam da to snimim a nemam mobitel koji snima zvuk.Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skuzilsam kaj je valjda sam slucajno upalil post speech reporter u biosu tak da je sad sve normalno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice