CoD 5 Server + Ventrilo Server zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.628
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CoD 5 Server + Ventrilo Server

Ovako: Neki dan sam na game servers iznajmio server za cod 5 + ventrilo uz to koji tako dođe duplo jeftinije,pošto mi nisuznali c*a*k***ti server od njih sam odustao,sada tražim neku stranicu di ću moći rentati server za cod 5 i ventrilo uz to koji dođe tako jeftinije,dajte mi molim vas neke stranice za rentanje,HVALA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tražim host servera koji će mi cra*****ti server za cod 5

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E jeste lijeni. Pa pitam ponovo malo drukćije pitanje. Dali Dedifrag hosteri servera crac*iraju servere, a ako znate nekog drugog pouzdanog i jeftinog hostera koji će mi server crac*irati!!!!! Pls. help važno nam je nama i našem klanu!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoD 5 Server + Ventrilo Server
pa da imas malo pojma znao bi da hostinzi ne crackaju server!najbolje ti je napravi svoj server i iznajmi hosting server na kojem ces drzat cod 5 +server i onda skines program rcon i preko njega upravljas serverom a za ventrilo neznam mislim da je bolji team speak za koj se da napravit u kucnoj izradic crack server
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Nećuuuuuuuuuu to jbt. Hoću iznajmiti server za moj klan da stalno radi ne samo sa konzolom.OMG .Kao prvo otkuda onda crackirani serveri glupane retardantni.

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: CoD 5 Server + Ventrilo Server
HD4870 kaže...

Nećuuuuuuuuuu to jbt. Hoću iznajmiti server za moj klan da stalno radi ne samo sa konzolom.OMG .Kao prvo otkuda onda crackirani serveri glupane retardantni.

Aj ti fino momcino nadji neki drugi forum gdje pricaju tvojim jezikom, i gdje se vrijedja ljude koji ti pokusavaju pomoci.
Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
17 godina
protjeran

omfg

bogami ima svakakvih specijalaca

pretpostavljam da koristis xfire

nadji nekog iz malo poznatijeg klana (npr. rabbits il neko ... probaj zengu...njegov ti xfire bulletzenga) i pitaj od kog su nabavili krekan server

i ne vrijedjaj ljude mali

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice