Ovako: Neki dan sam na game servers iznajmio server za cod 5 + ventrilo uz to koji tako dođe duplo jeftinije,pošto mi nisuznali c*a*k***ti server od njih sam odustao,sada tražim neku stranicu di ću moći rentati server za cod 5 i ventrilo uz to koji dođe tako jeftinije,dajte mi molim vas neke stranice za rentanje,HVALA.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim host servera koji će mi cra*****ti server za cod 5
E jeste lijeni. Pa pitam ponovo malo drukćije pitanje. Dali Dedifrag hosteri servera crac*iraju servere, a ako znate nekog drugog pouzdanog i jeftinog hostera koji će mi server crac*irati!!!!! Pls. help važno nam je nama i našem klanu!!!!!!
Nećuuuuuuuuuu to jbt. Hoću iznajmiti server za moj klan da stalno radi ne samo sa konzolom.OMG .Kao prvo otkuda onda crackirani serveri glupane retardantni.
Nećuuuuuuuuuu to jbt. Hoću iznajmiti server za moj klan da stalno radi ne samo sa konzolom.OMG .Kao prvo otkuda onda crackirani serveri glupane retardantni.
omfg
bogami ima svakakvih specijalaca
pretpostavljam da koristis xfire
nadji nekog iz malo poznatijeg klana (npr. rabbits il neko ... probaj zengu...njegov ti xfire bulletzenga) i pitaj od kog su nabavili krekan server
i ne vrijedjaj ljude mali