da i nis druga opcija restart i nakon 5-6 puta restartanja se upali....
Sad cu ja bubnut onak bezveze, ali JESI PROBAO PROMJENIT MONITOR?
Ak sam u pravu, pijem žuju. Veliku. Hladnu
i samo je to problem ili?
mislim, to je definitivno problem GPU-a ili monitora, ili kabela koji ih spaja. Si probao s drugim monitorom? Kad već kažeš da si drivere probao promjeniti.
meh, preduhitrio me dok sma pisao odgovor... monitor garant
meh, preduhitrio me dok sma pisao odgovor... monitor garant
spor si :D već je reko da je probao :D
erm.... ako koristiš Win7, probaj s isključenim Aerom..
gle kod frenda je radio...graficka je bila na svim testovima radi kod frenda...graficka je ispravna napajanje ispravno...ja vise neznam sta je onda
Sporo tipkam.. :) Ma procitao sma sad detaljne sve tvoje opise kvara. Jedino kaj ti preostaje je struja ili monitor ( ako ti kod frenda radi normalno). Posto si isprobao monitor drugi,onda ti je struja u banani, znam ljude koji su imali takve slucajeve, ili kabel od kompa il produzni il zid
sad sam kupio novi stan tj starci selim se u srijedu pa cemo onda vidjeti...u novoj okolini mozda mu godi XDD...
Tek je pocelo...ubit ce ti taj napon na kraju maticnu...ak je sve radilo kod frenda nema kaj drugo bit. oscilira ti napon, odi u bios i vidi tamo napon koliki je ,tj. dali se vrijednost mijenja ili ne ( ako dobijes sliku). Ak se mijenja,kupuj letvu kvalitetnu
ajde onda, sretno! Ako se problem ponovi... čudne linije na monitoru i to s pointerom miša.. to mi sve vuče na pregrijavanje kartice.. sličan sllučaj sam vidio kod frenda.. katkad je dovoljno samo očistiti hladnjak grafičke, skinut ventilator i propuhat malo.. no vjerovatno si to napravio već.
P.S. Probaj napraviti screenshut toga problema. Baš me zanima kakav će biti.
da al to je ujutro kad palim komp...graficka je ispod nule tad jel je u sobi zima...XD...nije do toga..
i kolki napon mora pisat u biosu? i ispod kolko nesmije past
erm... skini si HW Monitor, samo googlaj, prvi ti je, besplatni mali programčić koji pokazuje sve i svašta, pokazati će koliko je odstupanje. samo ga pokreni i ostavi da mjeri u pozadini, a ti radi neko vrijeme nešto. On će pokazati koje su min i max temperature i voltaže u to vrijeme.
javim sutra onda
evo ga
jel bio napon onda?
poslo sam ti sliku gore pa vidi..jel to dobro...mislim napon varira mozda je u ovom momentu dobar
Ova tema je spam a autor je trol.
poslo sam ti sliku gore pa vidi..jel to dobro...mislim napon varira mozda je u ovom momentu dobar
temperature su u granicama normale. a ti si samo napisao "evo ga".. ljudi su dali hrpu savjeta pa bar reci što si onda napravio da je ok?
poslao sam ti sliku...nisam nista napravio..
ukratko nemaš pojma što ne valja ali sada radi? sreća. sad drži fige da se ne ponovi
a primjetio sam jos nesto kod instalacije drivera....skinem drivere za gtx280 najnovije za win 7 i pokrenem driver i pise da je driver krivi da se ne podudara s mojom grafickom karticom...i onda mi je jedina opcija da pustim da win7 sam skine drivere a pitaj isusa boga koje on drivere skida....
Dakle, u Device Manageru odaberete svoju karticu koja je instalirana s Win driverima,
desni klik i na Update driver softvare..
E tu sad odite na Browse my computer for driver software
na sljedećem koraku kliknite na "Let me pick from a list...."
zatim odite na "Have Disk..."
Ovdje nađite .inf file koji se nalazi u originalnom folderu drivera za instalaciju koji ste skinuli sa neta..
nakon toga odaberite model kartice koju posjedujete i instalirajete driver.
Windowsi možda upitaju da li ste sigurni u to ili tako nešto.. vi samo ignorirajte to i dopustite instalaciju.
Reset i to je to.
Tako se mogu instalirati većina originalnih drivera u Win 7 a i Visti.
probat cu sada s time pa cemo vidjeti...makar sumnjam da je do driveraja kad kod frenda radi...vidjetcemo
stavio sam grafu kod frenda isto ...znaci crkla je na neki vrlo cudan nacin...vrti sve igre na extra kolko treba al ujutro kad se pali il iz sleepa dize smrzne se slika i to je to....cudno jel zna neko koja je to vrsta kvara?