Sam bog zna sta je s ovim kompom

poruka: 60
|
čitano: 5.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

POzz decki imam problem s kompom kad dizem iz sleepa ujutro pojavi mi se switch user stisnem enter ude u windows i pojavi mi se sarena slika i komp se smrzne dakle jedina opcija je restart,probo sam s driverima nije pomoglo,mislio sam da je nes crklo pa sam odnio kod frenda koj se bavi s tim kod njega je komp 4 dana radio super doso sam doma drugo jutro odma isti problem,jel zna neko rjesenje na ovo?? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Sam bog zna sta je s ovim kompom
Pcnoob123 kaže...

POzz decki imam problem s kompom kad dizem iz sleepa ujutro pojavi mi se switch user stisnem enter ude u windows i pojavi mi se sarena slika i komp se smrzne dakle jedina opcija je restart,probo sam s driverima nije pomoglo,mislio sam da je nes crklo pa sam odnio kod frenda koj se bavi s tim kod njega je komp 4 dana radio super doso sam doma drugo jutro odma isti problem,jel zna neko rjesenje na ovo?? {#}

Gasi komp preko noci...

Straight Edge
13 godina
neaktivan

ja ga restartam opet isto...onda nakon 2-3 restarta se napokon digne kako spada....neki vanjski hardware? ili power supply cak? imam gtx 280, corsair gs600 psu 600w,8gb 1333 mhz kingmax ram, amd athlon 2 x4 3,0

15 godina
protjeran
Jesi probao s drugim winzima?
Straight Edge

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

mene je zezalo nešt slično, smrzavanje iznenada ili dugo dizanje windowsa. bilo je dana kad je sve radilo super a idući dan treba po 15 minuta da digne windowse. onda sam stavio novi hard disk i sve radi super.

Trenutno se igra X3 Terran Conflict
13 godina
neaktivan

stavio sam xp identican problem ko da je hardverski problem...fkod frenda su sve komponente bile na testu on ima slican komp i sve pase od proca do grafe....komp radi i cjeli je ispravan...driveri su dobri...kod njega je 3 dana komp letiooo....jedino on ima UPS ...kod mene ga zeza ..stavio sam 8800 gts umjesto gtx 280 radilo je normalno al 8800 je znatno slabija i manje struje vuce a 280 gtx je ispravna vec sam reko da je testirana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozda samo treba kabel za hard izravnati, ocistiti kontakte i opet ukopcati.. ipak se dize iz sleepa i tada su hardovi uspavani ajmo reci, i ako nema dovoljno napajanja moze samo 3.14zdariju napraviti!

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da al citaj kod frenda je 3 dana radio...procitaj bolje..nesta drugo je...

14 godina
protjeran

ako imaš kakvog frenda koji se baš bavi tim stvarima, nosi da ti sve testira. ovako je teško nagađati o čemu je riječ. može biti komponenta, kabel od nečega koji se samo malo pomakne pa zeza kontakt, nešto sa windowsima i još 1000 drugih stvari

13 godina
neaktivan

pA SAD SAM NAPISO COVJECE!!! citajjjj komp je bio kod frenda 3 dana radio je ko zmaj doma ga spojim drugo jutro ne radi on je testo na svom kompu sve komponente i ispravne suu kod mene doma ne radi.....{#}

15 godina
neaktivan

Naslov teme je epic a vi samo dajte sa savjetima {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran

al mislim na frenda koji npr. ima svoju trgovinu elektronike, radi u nekom servisu i bavi se takvim stvarima već poduže ili jednostavno ima iq 200 i može napamet izračunati pi do 1000+ eksponente. shvaćaš što hoću reći? a ako taj tvoj prijatelj zadovoljava jedan od ovih kriterija.. pa kako će ti onda netko od nas reći što ne valja a on ne zna?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 0:08 (skullscar).
16 godina
odjavljen

Neka ti frend posudi ups pa probaj doma.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel moguce da je gs 600 slabo napajanje za moju konfu?o.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pcnoob123 kaže...

jel moguce da je gs 600 slabo napajanje za moju konfu?o.0

Nemoguće. i da imaš dvije takve grafe i jači proc ne bi bilo slabo.

13 godina
neaktivan

pA  koj se tu bog događaa da kod frenda radi kod mene ne probo sam mjenjat sve vanjske hardvere i sve opet same shit isuse kriste ono ja sam uklet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pcnoob123 kaže...

pA  koj se tu bog događaa da kod frenda radi kod mene ne probo sam mjenjat sve vanjske hardvere i sve opet same shit isuse kriste ono ja sam uklet

Opet pitam, jesi li uzeo ups i donio sebi doma i probao?

13 godina
neaktivan

pa frendu treba a necu sad dat 800 kn neznam ni jel do toga....mislim daj pogle to nema nikakvog smisla 

13 godina
neaktivan

mislim ljudi bozji ovo nema nigdje 3 put bio kod frenda sva 3 puta radio dobro doma nece frend mislio da ga zajebavam...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

jedino da imam defektno napajanje zbuganu maticnu ili ..to je to to mi jedino ide u glavu.....graficka nije da je igrice nebi radile na extra...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Je li na matičnoj zadnji bios? Ako nije - stavi ga.

Prolazi li grafička testiranje FurMarkom kakvo je opisano u temi na koju dajem link?

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/testiranje-stabilnosti-ispravnosti-graficke/101572.aspx

Windowse kažeš da si probao druge i da je ostao isti problem, dakle nije do drivera i ostalog softvera.

Kakav ti je napon u utičnici na koju spajaš komp? Moguće da imaš česte oscilacije pa se napajanje malo muči.

Imaš li prenaponsku zaštitu (one uglavnom i ispravljaju napon)? Ne moraš nuižno imati UPS, nabavi si prvo prenaponsku zaštitu.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

furmark test sam napravipo vrti normalno na 85 stupnjeva staje letvu sam imo sad je na uticnici isto mi je...sada neznam nesto je sa strujom :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ajd ga pokušaj ukopčati u neku drugu utičnicu u drugoj prostoriji. možda je baš napon čudan u tvojoj sobi

13 godina
neaktivan

moguce...nezznam

17 godina

Letvu si imo, to je razumljivo. No pitanje je jel si imao običan produžni ili s prenaponskom zaštitom i ispravljanjem napona.

Ta valjda znaš jel obični produžni (s prekidačem ili bez) ili je nešto drugo/bolje s zaštitama.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pcnoob123 kaže...

pa frendu treba a necu sad dat 800 kn neznam ni jel do toga....mislim daj pogle to nema nikakvog smisla 

Pa neka ti ga posudi na 15 minuta tako da saznaš. Jbt, mreža ti je 100 % u qrcu. Tvoja logika nema smisla.

13 godina
neaktivan

cek covjek zivi pol sata autom od mene sad da bi on zbog 15 min vadio ups....probat cu u drugu sobu stavit pc pa cemo vidjet;) MIIIR

14 godina
neaktivan
i ja mislim da je stvar u naponu mreže... što bi drugo uopće moglo biti.. jesi li ikad ćuo za izraz: kuha struja? :D to se događa često kod starih instalacija u kući/stanu. Trebao bih svakako provjeriti da li posjeduješ onu 3. žicu u utičnici (uzemljenje). Objasni malo kakvo je to šarenilo na slici? I koje su to posljedice točno? Da li lampica za HDD svijetli stalno ili uopće ne svijetli?
http://bambytalica.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

ekran je raznih boja i na ekranu mi je sarena kockica i kad pomaknem misa kocka se pomice...to predstavlja kursor misa ta kocka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i samo je to problem ili?

mislim, to je definitivno problem GPU-a ili monitora, ili kabela koji ih spaja. Si probao s drugim monitorom? Kad već kažeš da si drivere probao promjeniti.

http://bambytalica.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 21:49 (PaoloDP).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice