Avast + spyware terminator= katastrofa ili dobitak

poruka: 15
|
čitano: 5.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

mene zanima dali smojem koristiti avast skupa sa spyware terminatorom?

naravno real-time protecition upaljena na oba dva....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Avast + spyware terminator= katastrofa ili dob
razor25 kaže...

Pa valjda bi smio,ali oba programa imaju slabu detekciju,ja ti toplo preporučam kaspersky Interner Security 2009,najbolja detekcija u BUGu,i najbolji na svijetu.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 19:31 (PC Street Hacker).
16 godina
neaktivan
razor25 kaže...

Ja imam Ad-Aware,Spyware Terminator i Eset NOD 32 Antivirus.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

bez uvrede ali ja bi nešto besplatno :) jeli mi možete preporučit nešto ....

naime sad kad imam iskon koji je stalno online pocima mi ic na ku...ovaj....živce to što svako malo dobijem neki napad a moj antivirus i firewall zaustavi recimo svako 3 tako da skeniram komp svako 2-3 dana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razor25 kaže...

naime sad kad imam iskon koji je stalno online pocima mi ic na ku...ovaj....živce to što svako malo dobijem neki napad a moj antivirus i firewall zaustavi recimo svako 3 tako da skeniram komp svako 2-3 dana

za sve sta kosta tu je ilegala ^^
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Ja koristim samo NOD23 i dosad nisam imao nikakvih problema.

Neko vrijeme sam koristio Avast i po mom mišljenju je smeće. Skeniram komp nakon 3 dana korištenja i pojave mi se 4 virusa (trojanca) a avast mirno šuti i ne radi ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razor25 kaže...

Najbolji besplatni antivirus je AVIRA. NOD32 krekani nemoj ni u snu koristiti jer ti neće otkriti pola virusa na kompu.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
razor25 kaže...

Najbolji besplatni antivirus je AVIRA. NOD32 krekani nemoj ni u snu koristiti jer ti neće otkriti pola virusa na kompu.
  Zašto misliš da neće? Prije full verzije koristio sam patch-iranu verziju 3 godine i radila je besprijekorno, nikad nikakvih problema. Ovisi kakav patch skineš 
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
razor25 kaže...

Kao što kaže Razer sa donjom crtom Avira je zakon isprobao sam dosta antivirusnih programa kad mi se na komp ubacila napast pod imenom "MS Antispajvare 2009" moj ga antivirusni program vatrozid AVG  jest detektovao ali kad sam protisnuo tab da dopuštam pristup mom kompu nakon što se ubacio AVG ga više nije niti detktovao, kao i hvaljeni Norton 360, corporate, internet siciuriti 2009, Avast pro, spay bot, ništa nula bodova dva dana sam se borio sa napasti i pred uzmaku snaga idem isprobati Aviru onako reko negine format C, kad vidi nakon instalacije Avire odmah detekcija i lagano prebacivanje u karantenu i reset kompa i od napasti ni traga od tada pored AVG vatrozida i Avira je postala obavezna na mom kompu koja je i još koje kakve gamadi našla na kompu koji ovi goe navedeni nisu ni prismrdili to je samo moje iskustvo pa eto sam vidi šta je za tebe najbolje
16 godina
neaktivan

AVIRA + Comodo firewall + Spybot

sve besplatno ....

OSobno koristin ovu kombinaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Razer_Copperhead kaže...
razor25 kaže...

Zašto misliš da neće? Prije full verzije koristio sam patch-iranu verziju 3 godine i radila je besprijekorno, nikad nikakvih problema. Ovisi kakav patch skineš 
Ne mislim da neće nego sam uvjeren 100% da ne otkrije krekani NOD32 viruse jer sam ga i sam koristio i nije mi nalazio viruse, a najbolji od svih je KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 on mi je našao 4-5 virusa koje nije našao ni NOD32, ni AVG ni AVIRA, a ni mnogi drugi.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Ne mislim da neće nego sam uvjeren 100% da ne otkrije krekani NOD32 viruse jer sam ga i sam koristio i nije mi nalazio viruse, a najbolji od svih je KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 on mi je našao 4-5 virusa koje nije našao ni NOD32, ni AVG ni AVIRA, a ni mnogi drugi.
 Jesi li siguran da su to bili virusi a ne F/P detekcija KIS-a, i ako jesi mozes li navesti njihova imena. Avira je proglašena najboljim antivirusnim programom u 2008 godini od mnogih cijenjenih web stranica, a ne KIS pa mi reci po kojim si se ti mjerilima ravnao da bi došao do svog zakljucka.
17 godina
neaktivan

Avira + Spyware Terminator + Comodo Firewall. Vjeruj mi neprobojna kombinacija. Prije sam koristio i Avast i AVG i BitDefender ali su uvijek nešto propuštali (posebno AVG). Na kraju stavio Aviru i otada virus nije vidio moga PC-a.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Avira + Spyware Terminator + Comodo Firewall. Vjeruj mi neprobojna kombinacija.

potpisujem
koristim istu kombinaciju otkad sam čuo za aviru. dosad ništa nije prošlo 
potpisujem se
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
Razer_Copperhead kaže...
 Jesi li siguran da su to bili virusi a ne F/P detekcija KIS-a, i ako jesi mozes li navesti njihova imena. Avira je proglašena najboljim antivirusnim programom u 2008 godini od mnogih cijenjenih web stranica, a ne KIS pa mi reci po kojim si se ti mjerilima ravnao da bi došao do svog zakljucka.
 Da, siguran sam da nisu bili F/P, a imena im se ne sijećam. Do ovog zaključka sam došao jednostavno skinuo sam AVG, Aviru, Pc tools spyware doctor with antivirus, NOD32 itd. Te jednog po jednog instalirao, napravio update i zatim pokrenuo Full Scan i kad bi završio pogledao bih što je našao zapisao i zatim izbrisao ovaj što je skenirao, instalirao drugi sigurnosni alat i opet sve ispočetka. Aviru premium nisam nikada koristio pa je i to možda razlog zašto mi nije našla više od jednog virusa i nisam rekao da nevalja naprotiv, a dobar se je pokazao i pc tools spyware doctor with antivirus čak sam i njega mislio koristiti, ali je bilo nekih problema pa sam odustao. Jedini antivirusni koji nevalja je AVG, a to mogu reći sa sigurnošću.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 8:02 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice