Acc password

poruka: 5
|
čitano: 986
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Acc password

zanima me kako napraviti  key na cd  tako da pri paljenju moram ubaciti cd na kojem je key inace se nece moci upaliti ,a da key ne radi na ostalim racunalim tako da se nemoze vidjeti key dog gledas disk

0 3 hvala 2
16 godina
neaktivan
Acc password

Svi Windowsi (osim 98, ME i niže, ali tko to koristi još), Linuxi i Macovi imaju mogućnost zaključavanja acca lozinkom, tako da je to 99% ljudi dosta. Ne shvaćam pitanje do kraja (korištenje CD-a kao otisak prsta ili tako nešto?), no ako je to to, uvijek možeš koristiti virtualne strojeve, pa pohraniti taj virtualni hard disk na USB sticku (pohranjivanje na CDu je glupost, jer ćeš morati kopirati cijeli virtualni HD na komp na kojem jesi, što je nevjerovatna gnjavaža) ili nekom eksternom (hrvatski: vanjskom) hard disku.

Janeway: No Thanks, I've had enough coffee. One more cup and I'll jump to warp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acc password

meni iz samog pitanja ama bas nista nije jasno, valjda autor teme nema veze s nekim od balkanskih jezika, nego je pitanje preveo u gugl trenslejtoru i malo moddao da se ne kuzi xD

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
Acc password
Valjda hoće napravit da moraš ubacit cd da bi se probudili windowsi..to sam prije imao sa disketom (xD)..ali sa cd-om neznam..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Acc password
Mozes disketom. Udi u start-run i onda upisi syskey i podesi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice