Usporeni ADSL

poruka: 8
|
čitano: 3.609
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usporeni ADSL

Zdravo..moj problem je sledeci: moj 100 Mbps internet odjednom postao je vrlo spor i dok otvori IE treba mu mnogo dosta vremena.Kad otvorim Adsl Status vidim da vise salje nego sto prima..na primer:   sent 987.765.321...recived 43.278.321....kao da se neko prikljucio na moju mrezu ili sharing my pc. Napominjem da sam sam na mrezu sa spliterom i modem

Kako to da iskljucim ili vratim u normali....unapred hvala

boco

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usporeni ADSL

Probaj malo jasnije napisati.

boco kloco kaže...

Napominjem da sam sam na mrezu sa spliterom i modem

Šta ovo znači?

Imaš li wireless modem možda?

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

nemam wireless nego obican modem D-Link....problem je nesto oko uploud-a,..vise uploud nego download a nista nije aktivirano,a odose mi baytovi...lamba na modemu trepce kao da se downloduje nesto a nista nije aktivno

boco
16 godina
protjeran
boco kloco kaže...

nemam wireless nego obican modem D-Link....problem je nesto oko uploud-a,..vise uploud nego download a nista nije aktivirano,a odose mi baytovi...lamba na modemu trepce kao da se downloduje nesto a nista nije aktivno

Te lampice na modemu meni uvijek blicaju, dokle go si ti spojen na modem on razmjenjuje podatke tako da je normalno što blica... Spoji se na modem (imaš adresu, upiši je u IE, meni je adresa 192.168.1.1) i tamo proprčkaj, vidjet ćeš da ima popis strenutno spojenih računala na tvoju mrežu. Ali kako nemaš wireless  onda nema šanse da ti je netko spoje...

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
15 godina
neaktivan
Usporeni ADSL

Šta ti je sporo? Da li se IE kao program sporo otvara ili u IE-u se stranica sporo učitava?

0 0 hvala 0
17 godina
boco kloco kaže...

Zdravo..moj problem je sledeci: moj 100 Mbps internet odjednom postao je vrlo spor i dok otvori IE treba mu mnogo dosta vremena.Kad otvorim Adsl Status vidim da vise salje nego sto prima..na primer:    sent 987.765.321...recived 43.278.321....kao da se neko prikljucio na moju mrezu ili sharing my pc. Napominjem da sam sam na mrezu sa spliterom i modem

Kako to da iskljucim ili vratim u normali....unapred hvala

Prvo neznam gdje ima trenutno mogućnost nabaviti 100 Mbps ADSL u HR i okolnim zemljama...

Ovo s IE da mu treba dugo da otvori nisam baš najbolje skužio, jel treba IE dugo da se otvori ili mu treba dugo da početnu stranicu otvori?

Kao što su kolege prije rekle prvo pregledati dal ti se nitko nije spojio (pošto imaš wireless to je gotovo pa ne moguće), a druga stvar su torrenti.

Ako skidaš torrente oni pojedu konekcije posebice upload koji je mizeran kod naših ADSL priključka. Ako je to slučaj moraš na torrent clientu podesiti max upload speed i max upload konekcija. (čak i ako ti minimalno koriste upload speed, ponekad dignu za upload brdo konekcija a onda routeri kao D-Link i svi ostali jeftiniji se muče s time (događalo se meni i na Linksysu)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 9:53 (gkelekov).
16 godina
neaktivan

U IE se stranice sporo otvaraju...Da...skidam torrente preko LimeWire ali neznam podesiti to oko torrent clientu ,pa bih te zamolio objasniti to podetaljnije,gde se nalazi,kako podesiti max upload speed i to...hvala

boco
16 godina
neaktivan
Windows Firewall not monitored

Znaci u windows firewall general tab stoji oznaceno "OFF"(not recommended),i ne moze se prebaciti na "ON"nista na njoj ne reaguje...a gore na prvoj ikoni u debelu plavu boju pise: "For you security,some setting are controled by Group Policy"

Kad otvorim "Security center" stoji da je windows firewall- not monitored....odem na recommendations/Turn on wind. firewall-enable..onda se pojavi prozorcic na kome pise da otvorim wind. firewall i oznacim na "on", a tamo nista ne reaguje....znaci kako iskljuciti to Group Policy

boco

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice