Pozdrav,
Evo otvaram ovu temu, posto razgledao sam malo i nema niko takav problem..
Počet cu ovako , kod kuce imam 4 racunala. Internet veza radi sve normalno tako dugo dok ne ukljucim svoje računalo. Nakon nekih pola do 1 sat , internet konekcija se prekida, te se spaja i prekida svakih 5 sekundi tako dugo dok ne ugasim racunalo . Kad ga ugasim , internet konekcija normalno radi dalje bez problema . Dakle problem je u mojem racunalu. Probao sam ne paliti racunalo 5-6 dana sve normalno . Ukljucim , i evo crk. Sad sam 100% siguran da je to racunalo. Nadalje. Zamijenio sam mrežnu karticu, nova wirelless PCI . U među vremenu sam odlucio nanovo instalirati windowse (7) , te sam nabavio novi HDD. Znaci cisti windowsi , nijedan program , nova mrežna, spojim se na net , crk . Instalirao sam sve orginal drivere , za mrežnu , za maticnu , tj chipset .
Nadalje prije 1 godine imao sam isti problem, instalirao Wireshark (sniffer) , posto aplikacija na neki nacin "ispravlja" pakete preko mrežne a ne samo da radi kao sniffer. Bilo je u redu sve oko 6 mj. Pred kojih 2-3 mjeseca pocelo je isto. Kod "sniffanja" mrežne , naišao sam na velik broj , malformed paketa i double ACK pošiljanja. Ima jos par warninga al nis posebno (TTL=1) .
Znam da nesto na mojem računalu "iskrivljava" pakete koji koji dolaze do routera te on "iskopča" net.
Pokušat cu jos nabaviti logove routera pa da vidim, dal javlja sto neobicnoga. U međuvremenu nadam se nekome koji je imao slicne probleme ili da se razumije pro tj bolje da javi nes :D
Posto neznam vise sto bi moglo biti , molim za neki savjet.
Hvala unaprijed i bez osuđivanja, pomognimo si :)