Mobile Wi-Fi to Computer!

poruka: 5
|
čitano: 3.784
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Danas sam  kupio sony ericsson w705 i ima wi-fi ja na kompu imam wireless karticu sad ako netko zna kako da se spojim na komp i da mogu na internet tražio sam na google ali ima samo tutorial za spajanje na wireless router! Ako imate vremena kratko mi objasniti postupak! Hvala!Cool

0 0 hvala 0
16 godina

Upališ si wifi na mobu:podešenja->povezivost->wifi->uključiti. Nakon toga on će ti potražit za mreže u dometu.Nakon što ih nađe,odaberi svoju koju imaš te ako je zaštičen,upiši password(wep ključ)i spojit će se.Nakon toga si otvori net na mobu i surfajSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Mobile Wi-Fi to Computer!

ja imam isto ovaj mobi i pokusavala sam se bezicno spojiti al mi ne ide nikako. upisem i lozinku i sve i opet nista, a komp mi radi bezicno bez problema. ne znam u cemu je problem s mobom, zna li netko??  I imam jos jedan problem, rusila sam sustav na kompi i sada kada se preko usb-a zelim povezati s kompom, ne ide. pojavi mi se na mobu da prenesem inf., odaberem to i na kompu se nikako nista ne pojavljuje nit imam u my computer prikazan mobi pa da ga mogu otvoriti i prebaciti si koju pjesmu. Zna li netko u cemu je problem???? pleaseee helpppp

16 godina
odjavljen
RE: Mobile Wi-Fi to Computer!
lalićka kaže...

ja imam isto ovaj mobi i pokusavala sam se bezicno spojiti al mi ne ide nikako. upisem i lozinku i sve i opet nista, a komp mi radi bezicno bez problema. ne znam u cemu je problem s mobom, zna li netko??  I imam jos jedan problem, rusila sam sustav na kompi i sada kada se preko usb-a zelim povezati s kompom, ne ide. pojavi mi se na mobu da prenesem inf., odaberem to i na kompu se nikako nista ne pojavljuje nit imam u my computer prikazan mobi pa da ga mogu otvoriti i prebaciti si koju pjesmu. Zna li netko u cemu je problem???? pleaseee helpppp

Za ovo zadnje, instaliraj drivere, a za ovo prvo, da li ti javlja kakvu grešku?

@zeroname; pokušavaš se spojiti na računalo putem wi-fi-a?{#}

spajaš se na rputer ako želiš na internet, a na računalo se spajaš putem ad-hoc moda, i to samo ako mobitel podržava taj način spajanja, a i neznam čemu bi se na taj način spajao.Recimo ja i frend smo na taj način se umrežili bez routera da bi igrali UT na moru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:25 (alankish).
16 godina
neaktivan

Normalno da vam se nece spojit kad su oboje "Client" a niti jedan "Host"! Treba ovako napraviti na mobitelu samo ukljuciti wlan a na kompu napraviti AD-HOC konekciju!

za win 7 ad hoc: http://www.kombitz.com/2009/02/09/windows-7-how-to-create-an-ad-hoc-network/

za win xp ad hoc: http://www.home-network-help.com/ad-hoc-wireless-network.html

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice