COD2 velik ping

poruka: 7
|
čitano: 2.576
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
COD2 velik ping

pozz...odjednom juce ili prekjucer mi se poveco ping ha GERMAN serverima sada je 100 a na nasim serverima je 30-40...dali neko zna zasto mi je povecan ping a prije je bilo sve uredu..imam optimu brzina na speedtest je 3.4 mb/sec..upload 0.40..a ping oko 60

molim vas pomoc brzo nemogu warove igrat :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
COD2 velik ping
Jel skidas mozda nesto sa torrenta za vrijeme igranja?
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD2 velik ping

nista neskidam..sestra nekad igra samp ili second life..ali dok sam u codu idem na sppedtest i bude brzina oko 3.20 mb/sec..i nista se ne dlownloadira...HELPP...igram ko neka lowara :(

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 0:09 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD2 velik ping

Nezz, ugasi MSN, Skype i ostale gluposti i pod Task Manager pogasi sve sta ti nije potrebno, ima 1000 mogucnosti sta moze biti. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: COD2 velik ping
pinjo93 kaže...

nista neskidam..sestra nekad igra samp ili second life..ali dok sam u codu idem na sppedtest i bude brzina oko 3.20 mb/sec..i nista se ne dlownloadira...HELPP...igram ko neka lowara :(

to je sigurno jako bolno Mršti se

probaj pokasit programe koji ti rade u pozadini pa onda pokrenut cod i server, ili probaj potražit komande za konzolu koje smanjuju ping.

Waiting for Mafia II ---24.08
15 godina
protjeran
COD2 velik ping
Ako ti i sestra imate svatko svoj komp i u isto vrijeme igrate i djelite net, onda to moze biti razlog povecanja pinga.
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
COD2 velik ping

jel bi mozda pomoglo reinstaliranje coda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice