e ljudi imam problem i trebam pomoć...imam usb transcend JF V30/2GB i dok ga stavim u kučište pokaže mi ko neku grešku i onda mi piše ovo.........No drivers are installed for this device. .....di da nađem te driverse....probo sam na cd-u od matićne ploće ali piše ko da već imam ....neznam.trebam vašu pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj OVDJE
A da Ukloniš stare drivere pretraži malo Control Panel, nađi mislim device manger ili slično ili instaluj revo uninstaler koji ti
daje brdo opcija tijekom uklanjanja igri progama drivera i sl. Upiši u Google Revo Uninstaler i prvi je odabir tvoj. nadam se da će ti program dosta koristiti. Vjerovatno kada si kupio novi usb išao ga uštekati tamo gdje on već i ide otpočeo je process
prepoznavanja instalatiranja kojeg wiizard čarobnjak sam odma pokrene jer je nov u računalu pa ga wizard mora instalatirati.
Tu i je baš sada greška vjerovatno si prilikom prepoznavanja i instalatiranja novog usb drivera prekinuo na neki način install
i što se desilo on sada svaki put kada ga ubaciš traži nastavak instalacije a instalacija tog drivera je oštećena odmah potraži taj
driver i ukloni zaostatke drivera radit će Mora da radi nakon što ovo središ. To je Problem Sigurno!! Eto!!