Usb driversi

poruka: 3
|
čitano: 1.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Usb driversi

e ljudi imam problem i trebam pomoć...imam usb transcend JF V30/2GB i dok ga stavim u kučište pokaže mi ko neku grešku i onda mi piše ovo.........No drivers are installed for this device. .....di da nađem te driverse....probo sam na cd-u od matićne ploće ali piše ko da već imam ....neznam.trebam vašu pomoć

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Usb driversi

probaj OVDJE

16 godina
neaktivan
RE: Usb driversi

A da Ukloniš stare drivere  pretraži malo Control Panel, nađi mislim device manger ili slično ili instaluj revo uninstaler koji ti

daje brdo opcija tijekom uklanjanja igri progama drivera i sl. Upiši u Google Revo Uninstaler i prvi je odabir tvoj. nadam se da će ti program dosta koristiti. Vjerovatno  kada si kupio novi usb išao ga uštekati tamo gdje on već i ide otpočeo je process

prepoznavanja instalatiranja kojeg wiizard čarobnjak sam odma pokrene jer je nov u računalu pa ga wizard mora instalatirati.

Tu i je baš sada greška vjerovatno si prilikom prepoznavanja i instalatiranja novog  usb drivera prekinuo na neki način install

i što se desilo on sada svaki put kada ga ubaciš traži nastavak instalacije a instalacija tog drivera je oštećena odmah potraži taj

driver i ukloni zaostatke drivera radit će Mora da radi nakon što ovo središ. To je Problem Sigurno!! Eto!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice